pob Napisano 6. oktober, 2023 Prijavi Napisano 6. oktober, 2023 pred 18 urami je Bini napisal: 5x je dovolj.... Si se ti, ja. 3x že verjamem, 5x no way, no. 1 Citiraj
Boss Napisano 6. oktober, 2023 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2023 pred 14 minutami je pob napisal: Si se ti, ja. 3x že verjamem, 5x no way, no. Baje, da je to en od stranskih učinkov, da po cepljenju vidiš vse dvojno tko, da če se je nekdo 3x ima občutek, kot da se je vsaj 5x. 😎 3 Citiraj
Alex Napisano 6. oktober, 2023 Prijavi Napisano 6. oktober, 2023 pred 43 minutami je Boss napisal: Baje, da je to en od stranskih učinkov, da po cepljenju vidiš vse dvojno tko, da če se je nekdo 3x ima občutek, kot da se je vsaj 5x. 😎 Ah bejž no bejž. Jaz sem se tudi cepil in to z veseljem, pa berem vse (tudi drobni tisk) pri svojih rosnih 60-ih brez očal. 😉 Mislim celo, da vidim od takrat celo bolje. 1 1 1 Citiraj
Boss Napisano 6. oktober, 2023 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2023 pred 2 minutama je Alex napisal: Ah bejž no bejž. Jaz sem se tudi cepil in to z veseljem, pa berem vse (tudi drobni tisk) pri svojih rosnih 60-ih brez očal. 😉 Mislim celo, da vidim od takrat celo bolje. Ah bejž no bejž. Jaz sem se tudi cepil in to z veseljem, pa berem vse (tudi drobni tisk) pri svojih rosnih 60-ih brez očal. 😉 Mislim celo, da vidim od takrat celo bolje. My point exactly 🤣 2 Citiraj
Bini Napisano 6. oktober, 2023 Prijavi Napisano 6. oktober, 2023 Pred eno uro je Boss napisal: Baje, da je to en od stranskih učinkov, da po cepljenju vidiš vse dvojno tko, da če se je nekdo 3x ima občutek, kot da se je vsaj 5x. 😎 Za gripo zraven štejem, da ne bo koga še res strah, da dvojno vidim, ker sem veliko na cesti..... 😂😉 1 Citiraj
skritikrt Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 dne 6. 10. 2023 ob 12:20 je Alex napisal: Ah bejž no bejž. Jaz sem se tudi cepil in to z veseljem, pa berem vse (tudi drobni tisk) pri svojih rosnih 60-ih brez očal. 😉 Mislim celo, da vidim od takrat celo bolje. 😳...npr. rabiš očala...ni problem,se greš cepit in je OK😃👍...če pa ne,pa lahko še zmeraj kupiš očala😂🤣 Ne vsega tako resno jemati,kar pišem😉 5 Citiraj
Alex Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 Moj sodelavec ima korono. 😊 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 (urejeno) Moji starši tudi. Brez posebnosti. Popravljeno 8. oktober, 2023 od g.Wankel 2 1 Citiraj
Alex Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 Škoda, da je nimajo tudi za pamet. 3 Citiraj
Boss Napisano 8. oktober, 2023 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 pred 1 uro je Alex napisal: Škoda, da je nimajo tudi za pamet. Kako to veš, a si googlal? Hmmm, in zakaj si googlal za tem podatkom? 🤪 Citiraj
Alex Napisano 9. oktober, 2023 Prijavi Napisano 9. oktober, 2023 pred 9 urami je Boss napisal: Kako to veš, a si googlal? Hmmm, in zakaj si googlal za tem podatkom? 🤪 Mogoče bi pomagalo komu. 😉 2 Citiraj
pob Napisano 9. oktober, 2023 Prijavi Napisano 9. oktober, 2023 pred 19 urami je Alex napisal: Moj sodelavec ima korono. 😊 S sestro že govoriš? 2 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 dne 8. 10. 2023 ob 13:16 je Alex napisal: Moj sodelavec ima korono. 😊 A to še imenujemo tako? Ni to zdej zavedeno pod viroza? 🤔 3 Citiraj
Boss Napisano 10. oktober, 2023 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 pred 9 minutami je MazdaBoy napisal: A to še imenujemo tako? Ni to zdej zavedeno pod viroza? 🤔 Prehlad pravijo zdaj, otroci morajo v šolo in vrtec, ker starši ne dobijo več bolniške. Tolk je to hudo. 3 Citiraj
Alex Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 pred 36 minutami je Boss napisal: Prehlad pravijo zdaj, otroci morajo v šolo in vrtec, ker starši ne dobijo več bolniške. Tolk je to hudo. Saj tudi trenutni vladi pravijo nekateri vlada' zdaj. Pa je samo otroški vrtec. 😉 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 pred 23 minutami je Alex napisal: Saj tudi trenutni vladi pravijo nekateri vlada' zdaj. Pa je samo otroški vrtec. 😉 Možno ker, da prideš v tisti ''posebni'' vrtec na Trstenjakovi 8, rabiš imeti izredno nizek IQ 1 2 Citiraj
skritikrt Napisano 13. november, 2023 Prijavi Napisano 13. november, 2023 1,2% namesto 62-90%...kdo bi si mislil🙄 1 Citiraj
Ivan IK Napisano 30. november, 2023 Prijavi Napisano 30. november, 2023 Svako ko je malo više čitao video bi da je i tih 1,2% preterivanje (nastavak priče je izuzetno ružan i bolan). Isto kao i grip, jure ga 80 godina i ovaj se svaki put vrati drugačiji i jači . KAko ga ne nađu u skrovištu u toku letnjih mesecikada bezbrižno spava ? 1 2 Citiraj
Boss Napisano 5. december, 2023 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2023 Počasi in potihom s stisnjenimi zobmi bodo stvari le prikapljale na plano. In končno so dovoljena prava vprašanja, čeprav je pri odgovorih še veliko sprenevedanja, ker nekaj je res - v večini ljudje svoje napake priznamo najtežje. 3 Citiraj
Janez007 Napisano 5. december, 2023 Prijavi Napisano 5. december, 2023 Pred eno uro je Boss napisal: Počasi in potihom s stisnjenimi zobmi bodo stvari le prikapljale na plano. In končno so dovoljena prava vprašanja, čeprav je pri odgovorih še veliko sprenevedanja, ker nekaj je res - v večini ljudje svoje napake priznamo najtežje. Kje najdeš te modele??? 😃 Ivermectin’s race is run as studies all point to the same conclusion WWW.AAP.COM.AU It has been spruiked as a miracle COVID drug for more than two years. But experts say the evidence is now very clear. 1 Citiraj
Boss Napisano 5. december, 2023 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2023 pred 48 minutami je Janez007 napisal: Kje najdeš te modele??? 😃 Komentiraš iz naslovne slikice brez, da bi pogledal video - kot vedno. 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano 5. december, 2023 Prijavi Napisano 5. december, 2023 (urejeno) pred 21 minutami je Boss napisal: Komentiraš iz naslovne slikice brez, da bi pogledal video - kot vedno. The 2019 coronavirus is not a man-made combination of HIV and SARS viruses WWW.AAP.COM.AU The novel coronavirus has triggered multiple false and misleading claims about the origins of the disease outbreak across social media. A new claim is that the infection is a “man-made” combination of the... Popravljeno 5. december, 2023 od Janez007 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.