Alex Napisano 14. oktober, 2021 Prijavi Napisano 14. oktober, 2021 (urejeno) Kdo dela v Luki v Trstu je vsem nam na obali jasno. So včeraj vprašali glavnega sindikalista v Luki Trst, zakaj in kdaj bodo protestirali. In je spodaj pod modelom pisalo Dario Babich (Darijo Banich. Se pravi, naše gore list. Vprašajo še enega, ki je prišel ravno takrat mimo za mnenje in zopet spodaj napis Fabio Stepancich (Fabio Stepančič). Pa še Stefano Puzzer. - (Pucer po naše) 😄 Glej ga zlomka, zopet en ezolo iz Istre. Pa so se obrnili na tovornjakarji, ki je ravno čakal za v Luko, drugače pa redno zaposlen v Luki Trieste. In pod njim romunsko ime in priimek. Tako, da so "naši" in balkanski anticepilci tudi čez izgleda, zelo dejavni. 🤗 Najprej pri nas delajo nerede, sedaj pa še čez. V nobeni Luki v Italiji ni problemov, samo v Trstu, kjer je 90% zaposlenih iz Balkana, Slovaške, Poljske in Madžarske so. 😉 Popravljeno 14. oktober, 2021 od Alex 1 3 Citiraj
pob Napisano 14. oktober, 2021 Prijavi Napisano 14. oktober, 2021 pred 2 urama je Janez007 napisal: Sedaj pa razumem. Me veseli, da razumeš. Jaz pa žal ne tele slike. Je pa imela policija včeraj nove ukrepitve, direkt iz šnelkursa v Tacnu: 1 1 Citiraj
robertk6 Napisano 14. oktober, 2021 Prijavi Napisano 14. oktober, 2021 KLJUB 94-ODSTOTNI PRECEPLJENOSTI ZA COVIDOM ZBOLELA TRETJINA STANOVALCEV DSO: Za nekatere je bila okužba usodna WWW.REGIONALOBALA.SI V Domu starejših Logatec je bilo prejšnji teden 45 od skupno 159 stanovalcev... 1 Citiraj
canyon Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 zanimiva debata .... za moje pojme dobri argumenti zakaj se nas velik odstotek ljudi noče cepit in se tudi nebo šlo cepit ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
pob Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 Wow, Norma pa preseneča, končno nekaj pametnega iz njenih ust. Pomoje se prvič v življenju strinjam z njo, kar sem še do prekratkim mislil, da to ne bo nikoli mogoče. Če se bomo hoteli kadarkoli znebiti takozvane pandemije, bo potrebno celjenim natakniti maske nazaj in jih na 2 dni testirati. S tem, ko hodijo naokoli brez omejitev, samo trosijo virus dalje in s tem podaljšujejo krizo. Citiraj
Bini Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 Pravi dog čas je tukaj....😊 Citiraj
robertk6 Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 pred 18 minutami je Bini napisal: Pravi dog čas je tukaj....😊 V temi Gume imaš svojega pajdaša ....že začenjata tam 🤣🤣 Citiraj
Bini Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 pred 16 minutami je robertk6 napisal: V temi Gume imaš svojega pajdaša ....že začenjata tam 🤣🤣 Glej 💉se bo treba😁 Citiraj
canyon Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 1 minute ago, Bini said: Glej 💉se bo treba😁 to si sam ti reku .... use kar je treba je samo umret, use ostalo je opcija in odločitev ....mene pa silu nebo noben v nekaj kar jaz osebno nočem .... pa pika amen Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Bini Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 pred 4 minutami je canyon napisal: to si sam ti reku .... use kar je treba je samo umret, use ostalo je opcija in odločitev ....mene pa silu nebo noben v nekaj kar jaz osebno nočem .... pa pika amen Prav imaš,odločitev je samo tvoja👍 Citiraj
Jest Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 pred 50 minutami je Bini napisal: Pravi dog čas je tukaj....😊 A ni tvoj prijatelj Alex rekel, da je ta tema neumna? Pa se nekdo je napisal, da zakaj sploh je taka tema na mazda forumu…? Izgleda se nekateri prav veselo trudite, da bi ta forum cisto “zjebali”… Najdite si peskovnik za taksna podjebavanja in provokacije drugje … Ali bo treba res tako, kot na drugih forumih, uvesti strozje moderiranje… in taksne osebke banat? Ali si res to zelite? Jaz ne… najdite si potem nekoga drugega za “jebat v glavo”… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 Bini, pusti to temo. Nima smisla, da jim daješ povod, da se iskri in, da te napadajo. Ignoriraj jo in bo mir. 😉 Citiraj
Bini Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 pred 11 minutami je Jest napisal: A ni tvoj prijatelj Alex rekel, da je ta tema neumna? Pa se nekdo je napisal, da zakaj sploh je taka tema na mazda forumu…? Izgleda se nekateri prav veselo trudite, da bi ta forum cisto “zjebali”… Najdite si peskovnik za taksna podjebavanja in provokacije drugje … Ali bo treba res tako, kot na drugih forumih, uvesti strozje moderiranje… in taksne osebke banat? Ali si res to zelite? Jaz ne… najdite si potem nekoga drugega za “jebat v glavo”… Ok👍Sem te razumel kaj hočeš povedat. Ni problema ne bom se več hecal na tak način,da bo mir v hiši.👍 Če sem slučajno koga užalil ni bilo namerno ampak v hecu.....👍 Citiraj
robertk6 Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 @Binisi popolnoma isti hinavec kot @Alexsem nekaj časa imel še neko upanje da si boljši pa vidim da si isti g..... Kar se pa tiče 💉pa bom vse odmerke z veseljem prepustil tebi , mogoče ti pa le kateri tisto možgansko celico prebudi Citiraj
Alex Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 (urejeno) pred 39 minutami je robertk6 napisal: @Binisi popolnoma isti hinavec kot @Alexsem nekaj časa imel še neko upanje da si boljši pa vidim da si isti g..... Kar se pa tiče 💉pa bom vse odmerke z veseljem prepustil tebi , mogoče ti pa le kateri tisto možgansko celico prebudi 🤪 😬sem raje zbrisal, kar sem napisal, ker ta ni vreden omembe. Popravljeno 15. oktober, 2021 od Alex Citiraj
Bini Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 pred 2 urama je robertk6 napisal: @Binisi popolnoma isti hinavec kot @Alexsem nekaj časa imel še neko upanje da si boljši pa vidim da si isti g..... Kar se pa tiče 💉pa bom vse odmerke z veseljem prepustil tebi , mogoče ti pa le kateri tisto možgansko celico prebudi Ne vidim nobenega problema če tako misliš a ti povem,da se precej motiš in mi je žal,da je tako. Citiraj
Alex Napisano 16. oktober, 2021 Prijavi Napisano 16. oktober, 2021 (urejeno) pred 7 urami je Bini napisal: Ne vidim nobenega problema če tako misliš a ti povem,da se precej motiš in mi je žal,da je tako. Bini, nima smisla se ukvarjati s tem provokatorjem. Pri drugih je še nekaj upanja, ta je pa izgubljeni slučaj. 😉 Popravljeno 16. oktober, 2021 od Alex Citiraj
Bini Napisano 16. oktober, 2021 Prijavi Napisano 16. oktober, 2021 pred 2 urama je Alex napisal: Bini, nima smisla se ukvarjati s tem provokatorjem. Pri drugih ne še nekaj upanja, ta je pa izgubljeni slučaj. 😉 Verjetno res.... Citiraj
robertk6 Napisano 16. oktober, 2021 Prijavi Napisano 16. oktober, 2021 Jaz sem izgubljen slučaj??? Kaj sta pa potem vidva?? Tema se je kao cenzurirala ampak vidva pač ne moreta iz svoje kože in začenjata provocirat drugje. Ko vama nekdo lepo napiše da tema Gume nima nič v zvezi z corono in če je to vajin vrhunec se pojdita pogovarjat na ZS potem je ta najslabši vidva pa najboljša. Bini za tebe sem pa tisto napisal , ker po tistem kar si napisal v tej temi ( da se je treba malo ohladit in vse malo opustit, potem ko @Jestdvignilo dekl) sem imel občutek , da to resno misliš. Ampak ne zdržal si le pol dneva , ko si začel v drugi temi dajat povod da se @Alexoglasi in spet doživlja svoje vrhunce. Zdaj če to ni hinavsko potem res ne vem kaj je. Za Alexa itak vem da je to da lahko tukaj izraža svoje mnenje vrhunec njegovega dneva , ker v realnosti če med normalnimi ljudmi stresaš take neumnosti te slej ali prej kdo prizemlji, razen seveda če je obdan z samimi pacienti kova kot je on. Ker pa kot vesta pregovor pravi pametnejši odneha , bo tole moj zadnji zapis tak da le imejta svoj peskovnik in se lepo dopolnjujta naprej. Citiraj
Alex Napisano 16. oktober, 2021 Prijavi Napisano 16. oktober, 2021 Enostavno naju ne omenjaj več in bo mir. Čisto enostavno. 😉 Citiraj
Bini Napisano 16. oktober, 2021 Prijavi Napisano 16. oktober, 2021 pred 3 urami je robertk6 napisal: Jaz sem izgubljen slučaj??? Kaj sta pa potem vidva?? Tema se je kao cenzurirala ampak vidva pač ne moreta iz svoje kože in začenjata provocirat drugje. Ko vama nekdo lepo napiše da tema Gume nima nič v zvezi z corono in če je to vajin vrhunec se pojdita pogovarjat na ZS potem je ta najslabši vidva pa najboljša. Bini za tebe sem pa tisto napisal , ker po tistem kar si napisal v tej temi ( da se je treba malo ohladit in vse malo opustit, potem ko @Jestdvignilo dekl) sem imel občutek , da to resno misliš. Ampak ne zdržal si le pol dneva , ko si začel v drugi temi dajat povod da se @Alexoglasi in spet doživlja svoje vrhunce. Zdaj če to ni hinavsko potem res ne vem kaj je. Za Alexa itak vem da je to da lahko tukaj izraža svoje mnenje vrhunec njegovega dneva , ker v realnosti če med normalnimi ljudmi stresaš take neumnosti te slej ali prej kdo prizemlji, razen seveda če je obdan z samimi pacienti kova kot je on. Ker pa kot vesta pregovor pravi pametnejši odneha , bo tole moj zadnji zapis tak da le imejta svoj peskovnik in se lepo dopolnjujta naprej. Kamot.... 👍 Kakor hočeš... 😉 Citiraj
pob Napisano 17. oktober, 2021 Prijavi Napisano 17. oktober, 2021 13. in 14.10.2021. Če gledaš moder podatek, kjer je navedena številka polno cepljenih ljudi, bi človek rekel, da se ljudje odcepljajo. 😁 V Avstraliji se pa nekaj dogaja. Citiraj
Boss Napisano 17. oktober, 2021 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2021 Ah to pa ne.. politiki so pa ja pošteni in zaupanja vredni. Da bi koga podkupovali lobisti ali pa celo farmacevti - a dej no dej. Pa kakšna antivakserska teorija zarote pa je to. 🤪 Aja, a zdaj že znajo ločit v testiranjih korono in gripo? Mislim, kot kaže da ja, ker gripa, ki je lani čudežno "izginila" je zdaj spet v polni akciji. Citiraj
amatej Napisano 17. oktober, 2021 Prijavi Napisano 17. oktober, 2021 Kakšen dober razlog, da tema še ni locked? Just asking? Citiraj
Nejc1986 Napisano 17. oktober, 2021 Prijavi Napisano 17. oktober, 2021 pred 19 minutami je amatej napisal: Kakšen dober razlog, da tema še ni locked? Just asking? Pa saj je prav da je odklenjena. Zakaj se pa nebi smeli pogovarjati o tem? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.