Skoči na vsebino

Cepljenje - Korona in vse ostalo.

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 49 minutami je Jest napisal:

Tukaj pise, da sploh se ni bil cepljen... 

6e6a436d492fdca0dc36.jpeg
WWW.ZURNAL24.SI

Konec tedna se je nadaljevalo cepljenje zaposlenih v vzgoji in izobraževanju, ki bo potekalo tudi prihodnji teden. V ponedeljek pa bo znova v polnem obsegu stekel pouk na velenjski OŠ Mihe Pintarja...

No, in potem se čudimo, da je taka anticepilna euforija, ko krožijo fake news okoli.

In nekateri jih takoj z odprtimi rokami  pograbijo in delijo naprej. Kajne Marko? 😉

Tudi v Italiji se je izkazalo, da naj bi umrli profesor na eni izmed fakultet imel že enkrat prej blažji infarkt. Italijani so odobrili, da se lahko nadaljuje z  cepljenjem z AZ naprej. 

Popravljeno od Alex

Napisano

In kdo je zdaj tu doktor @Marko91?

Verjetno je bil pa zraven kovid19,verjetno in še ni preverjeno,da me ne bo gdo držal za besedo!🤔

pred 3 minutami je marko91 napisal:

Ja vsi lazejo

cb8fa82910c748c6c810.jpeg
WWW.ZURNAL24.SI

V državi so že prekinili s cepljenjem z AstraZeneca cepivom.

Zato pa mislite s svojo glavo ne kar tako na dovgo razpravljat in vznemirjat ljudi,dejstva so res dejstva in sem ne spada mnipulacija itd.😷

Napisano
1 minute ago, Bini said:

Verjetno je bil pa zraven kovid19,verjetno in še ni preverjeno,da me ne bo gdo držal za besedo!🤔

Doktorja ni primeri rastejo. 
rorej si spet prihavil neumnost, veliko neumjost....po tvoje umres vsakem primeru, naravno, s covidom ali cepivom....torej zakaj vse to potem?

Napisano
4 minutes ago, Bini said:

Zato pa mislite s svojo glavo ne kar tako na dovgo razpravljat in vznemirjat ljudi,dejstva so res dejstva in sem ne spada mnipulacija itd.😷

Joj to pravis ti ki dajes osnovnosolske izjave? 

• Všeč 1
  • Žalosten 1
Napisano
pred 3 minutami je Bini napisal:

Z  AZ so cepili mislim da z okoli 17 milijonov odmerkov. Tudi, če bi res nekdo umrl(potrjena ni bila še nobena direktna smrt zaradi AZ v niti eni državi) bi bil to zeloooo majhen procent umrlih.Tudi pri bolj navadnih zdravilih se vedno najde kdo, ko gre lahko kaj narobe (splet okoliščin) 

Napisano
Just now, Bini said:

Se strinjam😉

Ja to je resitev. Ce se soocis z nestrinjanjem. Enostavno pobegnes

A sveta trojica ne bo niti pomislila na dvom

14virus-briefing-ireland-AZ1-videoSixtee
WWW.NYTIMES.COM

Major public health agencies have offered reassurances, noting that millions of people have received the...

Napisano

Tudi jaz se strinjam, da se ta tema zaklene, ker so zopet eni postali nestrpni in žaljivi. Mi doktorji "popoldanci" ne bomo rešili nič. 

Napisano
Just now, Alex said:

Tudi jaz se strinjam, da se ta tema zaklene, ker so zopet eni postali nestrpni in žaljivi. Mi doktorji "popoldanci" ne bomo rešili nič. 

Aha zdaj si pa ze admin. Bravo za napredek. Zanimivo ko stopis z argumenti na zulj.

Napisano (urejeno)

Marko mal se umiri..pejd na sprehod pa mal zadihi..bolj panične in napsihirane osebe zaradi ceplenja še nisem videl. Ti greš zjutraj srat na wc prvo delo je iskat članke o cepljenju.. 🤣🤣  sej te noben ne sili da se cepiš

Popravljeno od TiEn
  • Všeč 2
  • Haha 1

image.jpeg

Napisano (urejeno)
pred 3 minutami je TiEn napisal:

Marko mal se umiri..pejd na sprehod pa mal zadihi..bolj panične in napsihirane osebe zaradi ceplenja še nisem videl. Ti greš zjutraj srat na wc prvo delo je iskat članke o cepljenju.. 🤣🤣

Kaj ni zadnjič razlagal, da je težki privatnik in da se ne vidi iz dela ven. Nič ne kaže na to. Na vsak  post urno odgovori. 😅😅

Popravljeno od Alex

Napisano
2 minutes ago, TiEn said:

Marko mal se umiri..pejd na sprehod pa mal zadihi..bolj panične in napsihirane osebe zaradi ceplenja še nisem videl. Ti greš zjutraj srat na wc prvo delo je iskat članke o cepljenju.. 🤣🤣  sej te noben ne sili da se cepiš

Res je noben me ne sili. Noben pa ne more prepovedati moje argumentiramje. Forum dela v obe strani

ojoj neseamne besede _ takoj zaklep!

na k mi gre ko samo gonite svoje stalisce, ker zagovarjate samo svoje denanje in vam je vseeno za ostale

2 minutes ago, Alex said:

Kaj ni zadnjič razlagal, da je težki privatnik in da se ne vidi iz dela ven. Nič ne kaže na to. Na vsak  post urno odgovori. 😅😅

Alex pa ne more iz svoje koze :) hinavski provokator ostaja zvest,

sam sebi:)

Ta forum kora sprejeti samo eno mnenje, drugace zaklep. Noro, pa se tega doloca Alex company. Kje ze vidimo tak pristop?

• Všeč 1
  • Žalosten 1
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

In kaj ima smisel temo zaklepat, ce se bo spet pojavila nova... Itak sta ze vsaj dve temi o Covidu... pise se pa itak podobno v vec ali manj vseh temah... torej naj kar vse take zaklepamo?

• Všeč 1
  • Zmeden 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)
pred 53 minutami je Jest napisal:

In kaj ima smisel temo zaklepat, ce se bo spet pojavila nova... Itak sta ze vsaj dve temi o Covidu... pise se pa itak podobno v vec ali manj vseh temah... torej naj kar vse take zaklepamo?

Sem razumel, da je zaklep predlagal in sem se pač strinjal. Drugače je pa meni vseeno glede teme, saj se samo kregamo in ni nič pametnega od nje. Mogoče bi pa potem Marko sodeloval še kje drugje ne samo pri kovidu in politiki..... 

pred 2 urama je marko91 napisal:

Ja to je resitev. Ce se soocis z nestrinjanjem. Enostavno pobegnes

A sveta trojica ne bo niti pomislila na dvom

14virus-briefing-ireland-AZ1-videoSixtee
WWW.NYTIMES.COM

Major public health agencies have offered reassurances, noting that millions of people have received the...

Ne za to, ampak raje popijem v miru eno kavico, ker ne rabim tega prerekanja z neotesanci. Sem le mislil, da si drugačen tip, a žal sem se zmotil kar je redkost. 😥

Popravljeno od Bini
Napisano (urejeno)

Za na kolo al pa v hribe. Mogoce tudi poležavanje na terasi s kavico ni slaba ideja 😁

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Napisano
2 hours ago, TiEn said:

"Avtomobilski" forum

In kaj sem rekel jaz mesec ali dva nazaj nazaj? 
I just play along.

2 hours ago, Bini said:

Sem razumel, da je zaklep predlagal in sem se pač strinjal. Drugače je pa meni vseeno glede teme, saj se samo kregamo in ni nič pametnega od nje. Mogoče bi pa potem Marko sodeloval še kje drugje ne samo pri kovidu in politiki..... 

Ne za to, ampak raje popijem v miru eno kavico, ker ne rabim tega prerekanja z neotesanci. Sem le mislil, da si drugačen tip, a žal sem se zmotil kar je redkost. 😥

Spet si pokazal svoj nivo, se pravi ker ti v kaki drugi temi napišeš malo več imaš potem več pravic pisati neavtomobilske teme?

dneve,

mesece, leta smetite tukaj eni in isti, sedaj ko dobite smeti mazaj pa jok pa zaklep.

Ima Jest popolnoma prav, to je le ena izmed mnooooooooooooooogih smetraskih tem, kjer kraljuje sveta trojica. In sedaj ima razpad sistema, ker je nekdo koncno dvignil roko.

svojih zaljivk nikoli ne vidite, ko ke nekdo drug predlagal da se brise politika je bil takoj jok pa stok, zdaj konste saminuzaljeni pa nimate vec krone na glavi pa spet jok in stok. Cisti kalimeroti.

In ja vztrajam da je cepljenje ZA KORONO nevarno in nepredvidljivo

Napisano
pred 1 uro je marko91 napisal:

In kaj sem rekel jaz mesec ali dva nazaj nazaj? 
I just play along.

Spet si pokazal svoj nivo, se pravi ker ti v kaki drugi temi napišeš malo več imaš potem več pravic pisati neavtomobilske teme?

dneve,

mesece, leta smetite tukaj eni in isti, sedaj ko dobite smeti mazaj pa jok pa zaklep.

Ima Jest popolnoma prav, to je le ena izmed mnooooooooooooooogih smetraskih tem, kjer kraljuje sveta trojica. In sedaj ima razpad sistema, ker je nekdo koncno dvignil roko.

svojih zaljivk nikoli ne vidite, ko ke nekdo drug predlagal da se brise politika je bil takoj jok pa stok, zdaj konste saminuzaljeni pa nimate vec krone na glavi pa spet jok in stok. Cisti kalimeroti.

In ja vztrajam da je cepljenje ZA KORONO nevarno in nepredvidljivo

Ne rabim zaklepa teme,nasvidenje Marko 91......😊

Napisano
pred 8 urami je Jest napisal:

Tukaj pise, da sploh se ni bil cepljen... 

6e6a436d492fdca0dc36.jpeg
WWW.ZURNAL24.SI

Konec tedna se je nadaljevalo cepljenje zaposlenih v vzgoji in izobraževanju, ki bo potekalo tudi prihodnji teden. V ponedeljek pa bo znova v polnem obsegu stekel pouk na velenjski OŠ Mihe Pintarja...

Sem napisal, da ne morem preverit, ker to je bila informacija s strani dijakov te šole še predno je karkoli prišlo v medije.  Bom samo napisal kar sem slišal pa ne bom rekel, da je to res. Ker je imel med svojimi profesorji veliko dvoma naj bi se šel kot zgled cepit prej, da dokaže da to ni nič takega. Ampak rečmo, da so to res vse samo govorice, čeprav če bi res bil res zaplet zaradi cepljenja bi to bila cela katastrofa za program cepljenja. Tako, da so v igri višji interesi in se ne bi čudil, če bi zanikali resnico in da je to samo pomirilo za javnost.

Ampak še enkrat, ne bom trdil, tako da ostanem pač pri uradni razlagi, da ni bil cepljen in da je bilo naključje, da se je to zgodilo ravno v tem obdobju masovnega cepljenja učiteljev.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
    • Napačna primerjava.   Sosed se poroči s tvojo sestro. Potem en dan popiva s svojimi prijateljčki, se vrne domov in pijan nabunka tvojo sestro. TI popizdiš in mu zagroziš, da ga boš nalomil, če bo to spet naredil. Ker si karateist in izvedenec v borilnih veščinah se te sosed ustraši in podpiše ter overovi sporazum, da bo s tvojo sestro lepo ravnal... celo 2x, ker mu je prvič mal ušlo izpod nadzora. Nakar njegovi pivski bratci ga nagovarjajo, da ga bodo skupaj natrenirali v borilnih veščinah in da mu bodo pomagali, če mu boš naslednjič spet težil.   Pol ti tko malo ene 8 let psihično, včasih s kakšno focko maltretira tvojo sestro še naprej. Skos mu prigovarjaš naj neha in kličeš policijo za ukrepanje a en od njegovih pivskih kolegov je policaj in zavrača tvoje prijave. Pol pa ga enkrat spet pijejo in ko se vrne pijan domov zagrozi tvoji sestri, da jo bo prebunkal na polno. Sestra te pokliče in teb je dost sranje ter uletiš v njegovo bajto da zaščitiš sestro. Tam so pa že njegovi pivski bratci, ki držijo sosedu štango, da naj te kar na gobec in če ga boš nazaj, da ga bodo sprejeli v svojo borilno bratovščino in da te bodo s skupnimi močmi nalomili.   Tkole bolj avtentično zgleda prikaz tvoje zgodbe s sosedom. A si mel pravico priti v sosedovo bajto brez dovoljenja in povabila... NE. A si mel pravico in dolžnost zaščititi sestro, DA.    
    • Ti to resno? Stara babica, ki si kupi steklenico donata raje vzame plastenko, ki je lažja za nosit. Že tko ne more nosit težjih stvari zdaj pa misliš, da bo jemala steklenice. 🤪    Odkupovali bi embalažo samo v trgovinah, kaj pa v gostilnah, bencinskih, avtomatih za pijačo, itd itd? Resno, vzameš piksno iz avtomata v službi pol pa s prazno piksno letaš po firmi ,jo daš v žep, ko greš na bus in pizdiš na vsakega, ki se ti približa, da ti jo ja ne bo zmečkal, ker pol je ne moreš več vrniti. Nato dol z busa v trgovino, dat v avtomat, dobit listek, it notri v trgovino stat v vrsto, da ti da blagajničarka nazaj 20 centov. Oooo jeee res fucking krasno.
    • Resno? Kdor je tak prasec, da bo vrgel plastenko, ker je ni mel kam odložit, a resno misliš, da bo za 20 centov jo cel dan trogal v roki, da bo prihrani? Edina rešitev je vedno samo ta, da omogočiš najlažji sistem vračila embalaže in to je več ustreznih smetnjakov. Kavcijski sistem pa zgolj otežuje enostavnost odlaganja embalaže v zabojnike za reciklažo. Zanimivo je to, da najbolj navijajo za ta sistem prav proizvajalci, ki dajejo na trg to embalažo. Zakaj? Zato, ker upajo, da se toliko in toliko embalaže ne bo vrnilo in bodo pobasali še teh 20 centov. Boli njih kurac za ekologijo, žene jih samo dobiček folk pa spet naseda.   Naš trenutni sistem in dokaj visoka zavest je velika prednost pred svinjuharskimi državami, da že danes dosegamo standarde o količini pobrane embalaže. Če povečamo samo še količino odlagalnih mest smo tudi na 90% pobranih plastenk in piksen. Teh je namreč zgolj 5% od vse embalaže dane na trg. In zdaj bomo iz teh 5% naredili celo znanost in stroškovno potraten sistem, ki bo naredil le to, da se bo za vzdrževanje tega pijača podražila še za 10-20 centov. To ni kavcija, ampak stroški pokrivanja avtomatov za prevzem in odvoz v ustrezne centre. Kljub temu, da bi se zmanjšala količina embalaže v zabojnikih zaradi tega pa stavim vse kar imam, da komunala ne bo znižala cene odvoza.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.