Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Berlinski arhitekt ustvaril 'hotel za nujne primere' | 24ur.com WWW.24UR.COM Iz Nemčije prihaja nenavadna zgodba o dobrodelnosti. Si predstavljate, da bi majhno hiško naložili na avto in čez dan delali v njej, ponoči pa bi...
-
Moj predlog nabavi kljuko , nebo ti žal. Če imaš možnost vzemi kljuko za 3 kolesa ker imaš polnovzmetenega in če boš prevažal 2 jih boš zelo težko spravil na nosilec za 2. Jaz imam polnovzmetenega , žena pa trdaka in jih prevažam na nosilcu za 3 tako da je med njima en prazen prostor. Za odgovor glede table že v naprej hvala.
-
Po moje pa hočejo obrati turiste in Slovenceljne. Ja, ker so to tvoji določili, je v redu.l in jih zagovarjaš. Če bi pa nasprotna stran prišla s kako tako neumnostjo na plan, bi ti a napisal celo študijo na to temo, kako nas tlačijo in tepresirajo. Tako pač je...
-
Ravno letos se odpravljam tudi sam v Dolomite in razmišljam, kako bi peljal kolo. Ali, da kupim kljuko za cx30 ali pa, da ga spravim v 6-ko. Bom preveril pri kolegu.
-
Nameravate k sosedom? V veljavi so nova pravila - N1 N1INFO.SI V Italiji so pred kratkim spremenili pravila glede prevoza koles na avtomobilih. Mogoče ve kdo kaj o tem? Je to res v uporabi ali za turiste ne velja kot pišejo na nekaterih forumih? Namreč poleti imamo plan kolesarit v Dolomite pa bi bilo fajn to vedet. @Alexmorda ti kaj več veš o tej temi ko si pogosto v IT.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.