Skoči na vsebino

Cepljenje - Korona in vse ostalo.

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 18 urami je Bini napisal:

5x je dovolj.... :prstgor:

Si se ti, ja. 3x že verjamem, 5x no way, no. :D 

Napisano
pred 14 minutami je pob napisal:

Si se ti, ja. 3x že verjamem, 5x no way, no. :D 

Baje, da je to en od stranskih učinkov, da po cepljenju vidiš vse dvojno tko, da če se je nekdo 3x ima občutek, kot da se je vsaj 5x. :nevem:😎

33112_1.png

Napisano
pred 43 minutami je Boss napisal:

Baje, da je to en od stranskih učinkov, da po cepljenju vidiš vse dvojno tko, da če se je nekdo 3x ima občutek, kot da se je vsaj 5x. :nevem:😎

Ah bejž no bejž. Jaz sem se tudi cepil in to z veseljem, pa berem vse  (tudi drobni tisk)  pri svojih rosnih 60-ih brez očal. 😉 Mislim celo, da vidim od takrat celo bolje. 

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Začuden 1

Napisano

pred 2 minutama je Alex napisal:

Ah bejž no bejž. Jaz sem se tudi cepil in to z veseljem, pa berem vse  (tudi drobni tisk)  pri svojih rosnih 60-ih brez očal. 😉 Mislim celo, da vidim od takrat celo bolje. 

My point exactly 🤣

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Za gripo zraven štejem, da ne bo koga še res strah, da dvojno vidim, ker sem veliko na cesti..... 😂😉

Napisano
dne 6. 10. 2023 ob 12:20 je Alex napisal:

😳...npr. rabiš očala...ni problem,se greš cepit in je OK😃👍...če pa ne,pa lahko še zmeraj kupiš očala😂🤣 

Ne vsega tako resno jemati,kar pišem😉

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Škoda, da je nimajo tudi za pamet. 

Kako to veš, a si googlal? Hmmm, in zakaj si googlal za tem podatkom? 🤪

33112_1.png

Napisano
pred 9 urami je Boss napisal:

Kako to veš, a si googlal? Hmmm, in zakaj si googlal za tem podatkom? 🤪

Mogoče bi pomagalo komu. 😉

Napisano
pred 19 urami je Alex napisal:

Moj sodelavec ima korono. 😊

S sestro že govoriš?

• Haha 2
  • Začuden 1
Napisano
dne 8. 10. 2023 ob 13:16 je Alex napisal:

Moj sodelavec ima korono. 😊

A to še imenujemo tako? Ni to zdej zavedeno pod viroza? 🤔

Napisano
pred 9 minutami je MazdaBoy napisal:

A to še imenujemo tako? Ni to zdej zavedeno pod viroza? 🤔

Prehlad pravijo zdaj, otroci morajo v šolo in vrtec, ker starši ne dobijo več bolniške. Tolk je to hudo.

33112_1.png

Napisano
pred 36 minutami je Boss napisal:

Prehlad pravijo zdaj, otroci morajo v šolo in vrtec, ker starši ne dobijo več bolniške. Tolk je to hudo.

Saj tudi trenutni  vladi pravijo nekateri vlada' zdaj. Pa je samo otroški vrtec. 😉

Napisano
pred 23 minutami je Alex napisal:

Saj tudi trenutni  vladi pravijo nekateri vlada' zdaj. Pa je samo otroški vrtec. 😉

Možno ker, da prideš v tisti ''posebni'' vrtec na Trstenjakovi 8, rabiš imeti izredno nizek IQ :)

• Všeč 1
  • Haha 2

Podpis.png

• 1 mesec kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Svako ko je malo više čitao video bi da je i tih 1,2% preterivanje (nastavak priče je izuzetno ružan i bolan).
Isto kao i grip, jure ga 80 godina i ovaj se svaki put vrati drugačiji i jači .  KAko ga ne nađu u skrovištu u toku letnjih mesecikada bezbrižno spava ?

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano

Počasi in potihom s stisnjenimi zobmi bodo stvari le prikapljale na plano. In končno so dovoljena prava vprašanja, čeprav je pri odgovorih še veliko sprenevedanja, ker nekaj je res - v večini ljudje svoje napake priznamo najtežje.

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Počasi in potihom s stisnjenimi zobmi bodo stvari le prikapljale na plano. In končno so dovoljena prava vprašanja, čeprav je pri odgovorih še veliko sprenevedanja, ker nekaj je res - v večini ljudje svoje napake priznamo najtežje.

Kje najdeš te modele??? 😃 

WWW.AAP.COM.AU

It has been spruiked as a miracle COVID drug for more than two years. But experts say the evidence is now very clear.

Napisano
pred 48 minutami je Janez007 napisal:

Kje najdeš te modele??? 😃 

Komentiraš iz naslovne slikice brez, da bi pogledal video - kot vedno.

• Všeč 1
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 21 minutami je Boss napisal:

Komentiraš iz naslovne slikice brez, da bi pogledal video - kot vedno.

image.png

WWW.AAP.COM.AU

The novel coronavirus has triggered multiple false and misleading claims about the origins of the disease outbreak across social media. A new claim is that the infection is a “man-made” combination of the...

Popravljeno od Janez007

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.