Janez007 Napisano 4. januar, 2021 Prijavi Napisano 4. januar, 2021 (urejeno) pred 8 minutami je Alex napisal: Lepo ozadje kave. 😊 pa še odsev na sami kavi, samo glavo obrneš 🙃, prezrcališ in prebereš 🙂 Popravljeno 4. januar, 2021 od Janez007 3 Citiraj
Janez007 Napisano 5. januar, 2021 Prijavi Napisano 5. januar, 2021 (urejeno) danes smo se po dolgem obdobju mračnih dni zbudili v svetlejše jutro In še T-2 mi je povečal "download" na 600 Mb/s. Popravljeno 6. januar, 2021 od Janez007 1 Citiraj
Bini Napisano 5. januar, 2021 Prijavi Napisano 5. januar, 2021 Tudi pri nas je posijalo sonce. 😊Bom na koncu pogledal u zos, če to kaj pomeni in nas mogoče čaka dobro leto.... 😁 Prvič pijem to podarjeno instant barkafe, upam, da bo za kaj... 1 Citiraj
Janez007 Napisano 5. januar, 2021 Prijavi Napisano 5. januar, 2021 evo, še popoldanska, spet oblačna. 3 Citiraj
Janez007 Napisano 6. januar, 2021 Prijavi Napisano 6. januar, 2021 ojoj, danes zjutraj pa sneg 1 Citiraj
Jest Napisano 6. januar, 2021 Prijavi Napisano 6. januar, 2021 Imas za vsak dan v tednu drugo salico? 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Janez007 Napisano 6. januar, 2021 Prijavi Napisano 6. januar, 2021 pred 5 minutami je Jest napisal: Imas za vsak dan v tednu drugo salico? na srečo na belo ozadje Mazd paše vsaka barva šalice Citiraj
NevLado Napisano 6. januar, 2021 Prijavi Napisano 6. januar, 2021 Noben tukaj fan Dolche gusto? Pil "imitacijo turške" precej časa, vsake tok doma na hitro paše. Drugače pa v espresso par kapelj hladnega mleka. 1 Citiraj
Bini Napisano 6. januar, 2021 Prijavi Napisano 6. januar, 2021 (urejeno) pred 28 minutami je NevLado napisal: Noben tukaj fan Dolche gusto? Pil "imitacijo turške" precej časa, vsake tok doma na hitro paše. Drugače pa v espresso par kapelj hladnega mleka. Pil sem jo pri sosedi pa je dobra,mislim kava!😁 Danes pa kava v taki Mazda šalčki.....je bolj redka,jo ima kdo? Popravljeno 6. januar, 2021 od Bini 1 Citiraj
Shrek Napisano 6. januar, 2021 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2021 Dej dej...soseda je tud dobra, priznaj...🤪 1 1 1 Citiraj
Bini Napisano 6. januar, 2021 Prijavi Napisano 6. januar, 2021 Pred eno uro je Shrek napisal: Dej dej...soseda je tud dobra, priznaj...🤪 Priznam,častna pionirska! 😷 pred 56 minutami je Nejc1986 napisal: Jutranja ob 13h 😂 Verjetno nas zanima kje je to,majko mila ? 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 6. januar, 2021 Prijavi Napisano 6. januar, 2021 pred 46 minutami je Bini napisal: Priznam,častna pionirska! 😷 Verjetno nas zanima kje je to,majko mila ? Šmarna gora. Sneži na polno.... 2 Citiraj
Bini Napisano 6. januar, 2021 Prijavi Napisano 6. januar, 2021 Moja zadnja danes. V Lj.pa 0 snega! 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 6. januar, 2021 Prijavi Napisano 6. januar, 2021 Pravkar je Bini napisal: Moja zadnja danes. V Lj.pa 0 snega! Druga fotka je pa slikana na edini trasi podaljšanega tekaškega maratona na svetu 😂 ko so par let nazaj na ljubljanskem maratonu zafrknili pri vodenju tekačev ... 1 Citiraj
Bini Napisano 6. januar, 2021 Prijavi Napisano 6. januar, 2021 pred 20 minutami je Nejc1986 napisal: Druga fotka je pa slikana na edini trasi podaljšanega tekaškega maratona na svetu 😂 ko so par let nazaj na ljubljanskem maratonu zafrknili pri vodenju tekačev ... Res je! Citiraj
Nejc1986 Napisano 6. januar, 2021 Prijavi Napisano 6. januar, 2021 pred 28 minutami je Bini napisal: Res je! Tole križišče je zelo nevarno; malo je zalomljeno in hitro zapelje nekdo na kolesarski pas tam ravno med rdecega tucsona (saj prav vidim,ne?) in parkirano B klaso. Pa glede na to,da si veliko za volanom; si že doživel,da je iz smeri Masarykove nekdo peljal za tem meganom in zavijal levo na Ilirsko ter se postavil na kontra pas (tam kjer zdaj pravilno vozi Tucson)? Jaz vedno znova to opažam tu. 1 Citiraj
Bini Napisano 6. januar, 2021 Prijavi Napisano 6. januar, 2021 pred 4 minutami je Nejc1986 napisal: Tole križišče je zelo nevarno; malo je zalomljeno in hitro zapelje nekdo na kolesarski pas tam ravno med rdecega tucsona (saj prav vidim,ne?) in parkirano B klaso. Pa glede na to,da si veliko za volanom; si že doživel,da je iz smeri Masarykove nekdo peljal za tem meganom in zavijal levo na Ilirsko ter se postavil na kontra pas (tam kjer zdaj pravilno vozi Tucson)? Jaz vedno znova to opažam tu. Ja res, pri takih križiščih je povsod problem ne samo tukaj, tako da zdaj že nekako avtomatsko vozim bolj previdno v takih primerih. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 6. januar, 2021 Prijavi Napisano 6. januar, 2021 Pravkar je Bini napisal: Ja res, pri takih križiščih je povsod problem ne samo tukaj, tako da zdaj že nekako avtomatsko vozim bolj previdno v takih primerih. Tu je recimo super,da se najprej prizge zelena za kolesarje in pešce in šele nato za avte. Podobni kot na Poljanska-roska ali Zaloška-njegoseva.... Podobno bi morali narediti še na križišču smartinske-vilharjeve-topniske,ki spada med top 3nevarne situacije v lj. Nepravilno razvrščanje bi pa resili z sredinsko locilno črto, saj zdaj marsikdo pomisli,da je tam enosmerna cesta. 1 Citiraj
Janez007 Napisano 7. januar, 2021 Prijavi Napisano 7. januar, 2021 danes sem se pa zbudil z glavobolom, upam da bo poleg Aspirina pomagala kava ... voham zaenkrat še 3 Citiraj
Nejc1986 Napisano 9. januar, 2021 Prijavi Napisano 9. januar, 2021 Nek zvarek za ob dveh zjutraj... 1 Citiraj
Jest Napisano 9. januar, 2021 Prijavi Napisano 9. januar, 2021 Bom pa se jaz dal eno kavo oz. nescafe Pa Yahoo weather kaze nek hud minus ... ceprav termometer na balkonu kaze “samo” -3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.