Nejc1986 Napisano 31. marec, 2021 Prijavi Napisano 31. marec, 2021 pred 3 urami je Boss napisal: Brizgni si uno razkužilo za roke v nos - te spuca k pr norcih. Sodelavec je nesrečno natočil v dlan pol pa plosknil z rokama in mu je iz rok špricnilo v oči in nos. Pol je tulil in tekal po hodniku brez maske do veceja pa si probal sprat zadevo. Je pa rekel na koncu, da zdaj lažje diha, ampak nikakor ne bi priporočil te terapije tud drugim. Jp, jeba je to. Meni je razkužilo za roke spricnilo direkt v oko. Takoj spral s FR in klical na očesno kliniko, kjer so mi rekli da če ne bo v dveh dneh vsaj malo bolje, naj se pridem pokazati ali pa če bodo nastopile motnje vida. Ni nedolžna zadeva. 1 1 1 Citiraj
Boss Napisano 31. marec, 2021 Prijavi Napisano 31. marec, 2021 To drži, zadeva ni hec. Sem slišal, že take primere, da si je ena buteljka razkužila roke in nato je hotela umiti še oči, ker so virologi izjavljali, da lahko virus pride v telo tudi skozi očesno sluznico. Baje so meli celo pizdarijo najprej na urgenci pol pa še hospitalizacija, da so jo spet zrihtali. Mislim, to je v kategoriji tistih dogodkov, ko je Trump imel idejo, da bi ljudi od znotraj razkuževali z belilom. 1 Citiraj
Bini Napisano 1. april, 2021 Prijavi Napisano 1. april, 2021 Dobro jutro, avtomati za kafe v Lj.še vedno delajo. 😷 Pa prometa je 20% manj 👍 4 Citiraj
Jest Napisano 1. april, 2021 Prijavi Napisano 1. april, 2021 Doma vse po starem 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 1. april, 2021 Prijavi Napisano 1. april, 2021 pred 7 minutami je Nejc1986 napisal: Jutranja kolesarska Tkole je zgledal zanč, k se mi je golob na havbo usral, sam tista rjava je bla mal temnejša. 3 Citiraj
Nejc1986 Napisano 1. april, 2021 Prijavi Napisano 1. april, 2021 pred 1 uro je Boss napisal: Tkole je zgledal zanč, k se mi je golob na havbo usral, sam tista rjava je bla mal temnejša. Glavno da okus ni isti. Saj ne da vem kak okus ima golobji drek.. 4 Citiraj
Alex Napisano 1. april, 2021 Prijavi Napisano 1. april, 2021 pred 2 urama je Bini napisal: Popoldanski kofe v dvoje. 😊 V dvoje, dvoje ali dupla kava? 😊 1 Citiraj
Bini Napisano 1. april, 2021 Prijavi Napisano 1. april, 2021 pred 1 uro je Alex napisal: V dvoje, dvoje ali dupla kava? 😊 Za dva,mene in njo...... 1 Citiraj
FuManchu Napisano 2. april, 2021 Prijavi Napisano 2. april, 2021 Jutro vsem. Petek končno. Štart bil z zelenim čajem 1 Citiraj
Bini Napisano 3. april, 2021 Prijavi Napisano 3. april, 2021 Jutro, ha ha ha Velika noč bo ne Božič... 😆🤣👍 2 1 Citiraj
Bini Napisano 4. april, 2021 Prijavi Napisano 4. april, 2021 pred 7 minutami je Nejc1986 napisal: Jutro... Jutro,jutro pa srečno na kolesu..... 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 4. april, 2021 Prijavi Napisano 4. april, 2021 Barkafe zdele v skodelici. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 4. april, 2021 Prijavi Napisano 4. april, 2021 pred 9 urami je Bini napisal: Jutro,jutro pa srečno na kolesu..... Tenkju. Ravno prišel nazaj do avta.... Mal se je zavleklo ker je lep dan 1 Citiraj
Alex Napisano 4. april, 2021 Prijavi Napisano 4. april, 2021 Pred eno uro je Nejc1986 napisal: Tenkju. Ravno prišel nazaj do avta.... Mal se je zavleklo ker je lep dan Moraš tak dan izkoristiti maksimalno, ker ta naslednji teden bo vreme bolj bogo.Tudi naslednji vikend bo baje dež. 😬 2 Citiraj
Bini Napisano 6. april, 2021 Prijavi Napisano 6. april, 2021 Dobro jutro, kava se pije..... 3 Citiraj
Nejc1986 Napisano 6. april, 2021 Prijavi Napisano 6. april, 2021 Se vidi kdaj ne izberem jaz skodelice... In nekomu danes ni treba na siht 😎😎 2 Citiraj
DavidMazda Napisano 7. april, 2021 Prijavi Napisano 7. april, 2021 Pa se moj "Morning Cup-of-Joe", precej tipicno odkar delamo od doma... PS: V ozadju lahko opazite del moje kolekcije figuric superjunakov! Sicer ce vprasate mojo, ona to klice "nabiralci prahu"...... 1 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.