Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 3,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Ja, sedaj ko lahko greš na terase je kar zanimivo. Jaz še nisem bil. Sploh ne čutim potrebe za to. 🤔

Mah, kaj pa vem.. Meni je recimo Ljubljana zelo všeč (ponosen Ljubljančan :)) Grem sigurno 1x tedensko en krog po stari lj in mi je nek poseben filing lepo sedeti in srebati kavo. Obvezno sam. In obvezno takrat ko ni gneče. :)

Napisano
dne 24. 4. 2021 ob 13:42 je Nejc1986 napisal:

Koncno kava v mojem najljubšem kaficu.... 

IMG_20210424_134123.jpg

@Nejc1986, a je tole slučajno pri Tatjani v Zavrstniku?

Napisano
pred 4 minutami je Damijani napisal:

@Nejc1986, a je tole slučajno pri Tatjani v Zavrstniku?

Res je. Meni je top tale kafic... Prijazni ampak nevsiljivi, lokacija mi je top (za zaključek vožnje, ko me čaka le še trebeljevo), ne komplicirajo če prosis za vodo v bidon. Sem se vedno rad vračam. 

Napisano
pred 38 minutami je FuManchu napisal:

Jutro. Js bom tretjo pritisnil zdele :bravo:

Sem 2x pogledal če sem v temi "kava". Da ni "pohvalite se". :)

Napisano
pred 42 minutami je FuManchu napisal:

Jutro. Petek je in tri kave so šle ko keks :lol:

Enako... Danes gredo kot po tekočem traku. 😄

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano

Jebiga... Dan je dolg. 

Kako je kava postala okusna, ko so se trije majstri odstranili s svojimi jako smjesnimi posnetki na jutubu... 

Ah.... 

IMG_20210501_175722.jpg

Napisano
pred 20 minutami je Bini napisal:

Jutro.... bolj kot ne dopoldan😊😆😂

IMG_20210502_092726.jpg

Pa nisi šele sedaj vstal? 🤔

Napisano (urejeno)
dne 2. 5. 2021 ob 9:50 je Alex napisal:

Pa nisi šele sedaj vstal? 🤔

Jp, malo prej.....organizem potrebuje počitek po včerajšnjem 1 maju.... 🍻🍺🥂 🧗‍♂️

Popravljeno od Bini
  • Všeč 1
  • Haha 2
Napisano

Js bolj na čaju. Neki prehlajeni vsi doma :wacko:

• Zmeden 1
  • Žalosten 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 31 minutami je FuManchu napisal:

Upaj,da je res prehlad......😬

Napisano
pred 43 minutami je FuManchu napisal:

Hehe, tole je zdaj kar tabu tema - ne smeš biti niti več prehlajen, ker te skoraj že pokopavajo.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Super so ja... men so poslal ocenjevanje kakovosti poprodajnih storitev, še predno so stroj sploh pogledat prišli. Ob samem ogledu pa mi je serviser po dveh urah preklinjanja povedal, da je žal povsem nov model in nimajo niti izkušenj s popravljanjem le teh in da ga bojo prišli en dan iskat in odpeljali na servis. Kar me pa najbolj zmoti je pa to, da po popravilu ga pa ne mislijo nazaj pripeljat. Me obvestijo in potem je to moj problem, da ga hodim sam iskat. In okol tega jih bom Gorenju še pošteno napel. To je samo še ena od stvari zarad katerih se ti znamka za celo življenje zagabi.
    • Pri meni je elektronika crknila.    P.s. če kdo rabi el. motor ga imam. Sem ga pobral stran in danes zapeljal stroj na dinos.
    • Nimam sreče, nimam sreče.   Grem danes na bencinsko. Levo od mene en tip tanka Audija, desno od mene en tip tanka BMWja. Tista dva tipa sta končala malo pred mano in smo vsi trije vstopili v vrsti en za drugim. Tam na blagajni pa ena luštna rdečelaska... Pride prvi (tisti z Audijem) in reče: - "Številko ena. Pa eno kavo, prosim." In rdečelaska ga vpraša: - "A za tukaj al za po poti?"   Nato pristopi drugi tip (tisti z BMWjem) in reče: - "Številko tri, pa en hot-dog, prosim." In rdečelaska zopet: - "A za tukaj al za po poti?"   Pridem jaz in rečem: - "Številka dve - pa ene kondome, prosim." In mi jih pokne na pult in pokasira - in nič ne vpraša a za tukaj al za po poti... Prasica pokvarjena! Take smo včasih imenovali keš-pi^ke - samo da je Audi al pa BMW, če pa pride tip z Mazgo, pa ni zanimiv...
    • 673645267_FunnycommercialwithGordonRamsay-SpecsaversSauna.mp4.270cabe8c631858702161d52bc50fced.mp4
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.