Kava
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Se pravi, da bomo sedaj na skrivaj prižigali luči pred blokom po. 22.uri. In ko bo prišla mimo patrulja policajev, hitro ugasnit... In tako naprej. Ilegala se torej nadaljuje...
-
Danes me je etcho res teral po brezpotju, skalah, čez brvi, čez potoke, v klance, kjer ti niti turbo ne pomaga, skozi gozdove, po spustih, kjer ne bi šel niti peš. 😊😊 Štartal sva iz vasi Sv. Peter in tam tudi končala. In zopet se je pokazalo, koliko mi še manjka, da bi pariral etcho-tu. 😊 Dvakrat sem zapeljal v gozdu pri spustu na kamen, ki ni bil pritrjen, sprednje kolo mi je "vzelo" in sem se strosil po listju. 😊 Naslednjeu so ščitniki za kolena, saj vedno nastradajo prav kolena. 😎 Kdor misli, da je po slovenski Istri lahko vozit po brezpotju in gozdovih, naj preizkusi. Povsod je po tleh listje, kamni, šoder, pa zopet listje, pa strm klanec z listjem, kamni in vejami. Prišla sva do polomljenih dreves, izruvana so tudi bila, tako da sva morala nositi kolesa preko. (kot bi nosil Tomos avtomatik). Na nekaterih mestih so narejeni zasilni mostički. Nato sva na koncu spusta prišla do potočka, kjer je bil še pred kratkim mostiček oziroma brv. Izgleda, da ga je deroča voda odnesla, tako da sva morala skoraj gaziti na drugem mestu preko. 😊 1I
-
sam gledam sea sucker in pa treefrog nosilce za kolo. trenutno se bolj nagibam treefrog. imajo variante za eMTB. treefrog ima nosilec za 2 emtbja do 27 kg. Cena je pa 565€. Ne vem če bi šlo da bi ga namesto na streho dal na zadnjo šajbo od prtljažika zaradi prepogiba zadnjih vrat, kar bi se dalo rešit s kakim distančnikom pri vpenljalu za vilice. Težava je tudi ker prekriješ tablico null
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.