Bini Napisano 5. november, 2021 Prijavi Napisano 5. november, 2021 Dobro jutro, vikend je tu.... Citiraj
Alex Napisano 5. november, 2021 Prijavi Napisano 5. november, 2021 pred 3 urami je Bini napisal: Dobro jutro, vikend je tu.... Res je. Bo treba kaj it v hribe, dokler je še kaj lepega vremena. 😊 Lep vikend. Citiraj
Alex Napisano 6. november, 2021 Prijavi Napisano 6. november, 2021 pred 11 minutami je Bini napisal: Dobro jutro..... Dobro jutro. Kapučino smo že popili. Sedaj pa se počasi odpravljamo na Slavnik. Čeprav naj bi gor pihalo v sunkih do 70 km/ uro. To ni nič za nas primorce.🤗 Citiraj
Bini Napisano 6. november, 2021 Prijavi Napisano 6. november, 2021 pred 37 minutami je Alex napisal: Dobro jutro. Kapučino smo že popili. Sedaj pa se počasi odpravljamo na Slavnik. Čeprav naj bi gor pihalo v sunkih do 70 km/ uro. To ni nič za nas primorce.🤗 Super,kako slikco prpopi gor.....👍😃 Citiraj
Janez007 Napisano 6. november, 2021 Prijavi Napisano 6. november, 2021 Pred eno uro je Alex napisal: Dobro jutro. Kapučino smo že popili. Sedaj pa se počasi odpravljamo na Slavnik. Čeprav naj bi gor pihalo v sunkih do 70 km/ uro. To ni nič za nas primorce.🤗 ... in za Mazdo dizel tudi noben problem, 😁 ... Alex, kako meritve, so že kakšni grafi glede polnitve dpf? Citiraj
Alex Napisano 6. november, 2021 Prijavi Napisano 6. november, 2021 pred 2 urama je Janez007 napisal: ... in za Mazdo dizel tudi noben problem, 😁 ... Alex, kako meritve, so že kakšni grafi glede polnitve dpf? Fak, kako piha tu gor. 😬Na vrhu sploh ne moreš stati. Kar se tiče grafov, ne znam nastaviti tega in je že obd popravljen v predalu. Case closed. 😄 Citiraj
Bini Napisano 6. november, 2021 Prijavi Napisano 6. november, 2021 pred 2 urama je Alex napisal: Fak, kako piha tu gor. 😬Na vrhu sploh ne moreš stati. Kar se tiče grafov, ne znam nastaviti tega in je že obd popravljen v predalu. Case closed. 😄 Uf za tebe je pa res malo problem, ko si bolj lahke kategorije... 😉 Citiraj
FuManchu Napisano 6. november, 2021 Prijavi Napisano 6. november, 2021 Kje pa je ta hrib oz. kateri hrib je? Citiraj
Alex Napisano 6. november, 2021 Prijavi Napisano 6. november, 2021 pred 1 minuto je FuManchu napisal: Kje pa je ta hrib oz. kateri hrib je? Slavnik. Na Primorskem. Lep izlet. Citiraj
FuManchu Napisano 6. november, 2021 Prijavi Napisano 6. november, 2021 pred 24 minutami je Alex napisal: Slavnik. Na Primorskem. Lep izlet. Izgleda super. Citiraj
Nejc1986 Napisano 6. november, 2021 Prijavi Napisano 6. november, 2021 Sem bil včeraj na Slavniku z MTB . Res lušten vzpon, jaz ga velikokrat odpeljem,ko je drugje po Sloveniji prehladno na taki višini. Citiraj
Bini Napisano 6. november, 2021 Prijavi Napisano 6. november, 2021 pred 2 urama je Nejc1986 napisal: Sem bil včeraj na Slavniku z MTB . Res lušten vzpon, jaz ga velikokrat odpeljem,ko je drugje po Sloveniji prehladno na taki višini. Citiraj
Alex Napisano 6. november, 2021 Prijavi Napisano 6. november, 2021 pred 2 urama je Nejc1986 napisal: Sem bil včeraj na Slavniku z MTB . Res lušten vzpon, jaz ga velikokrat odpeljem,ko je drugje po Sloveniji prehladno na taki višini. Kje pa štartaš? Podgorje ali Prešnica? Citiraj
Nejc1986 Napisano 7. november, 2021 Prijavi Napisano 7. november, 2021 pred 10 urami je Alex napisal: Kje pa štartaš? Podgorje ali Prešnica? V Kozini... In potem v Materiji desno. Iz Slavnika pa v Podgorje, Kastelec, Socerb, Ocizla, Kozina,Koča na Kokoši , Lipica,Kozina. Citiraj
Alex Napisano 7. november, 2021 Prijavi Napisano 7. november, 2021 pred 6 minutami je Nejc1986 napisal: V Kozini... In potem v Materiji desno. Iz Slavnika pa v Podgorje, Kastelec, Socerb, Ocizla, Kozina,Koča na Kokoši , Lipica,Kozina. 👍Lepa trasa za kolo. Je bilo tudi v nedeljo na Slavniku ful kolesarjev. Resda električarjev a vendarle. Citiraj
FuManchu Napisano 7. november, 2021 Prijavi Napisano 7. november, 2021 pred 1 uro je Alex napisal: 👍Lepa trasa za kolo. Je bilo tudi v nedeljo na Slavniku ful kolesarjev. Resda električarjev a vendarle. Če nisi sposoben navijat pač kupiš električno kolo Citiraj
FuManchu Napisano 7. november, 2021 Prijavi Napisano 7. november, 2021 pred 1 minuto je Bini napisal: Lepo popoldne... 😊 Enako Citiraj
FuManchu Napisano 9. november, 2021 Prijavi Napisano 9. november, 2021 pred 27 minutami je Bini napisal: Dobro jutroooo... 😉 Jutro. Dve sem že srknil Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.