Kava
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Nisi razumel. Adaptivno v Passatu vozim občasno. Nikakvo. Na normalno čudno plava. Na šport nabija a ne zbalansira tako dobro kot Fordovo ali Alfino športno. Nabija pa skoraj kot i20n. Ni poanta podovzja, da je trdo. Tisto se pozna na vožnji po meji mogočega. Ampak da zbalansira luknje, neravnine, .... pri različnih hitrostih, brez odvečnega nabijanja, zibanja ali skakanja. Na zadnje, ko sem jaz spremljal. Superb ni smel imeti led-a, ko ga je Passat imel. To je bilo 2019. 100% še kaj podobnega velja zdaj. 2019 ni tak davno nazaj. Ali?
-
Sem mislil malo več pa seveda večja kolesa in feltne ne smejo biti čisto črne. To ne paše ker zgleda, kot da bi bile klasične kovinske - feltne se morajo videt v vsej svoji raznolikosti pri črni pa padejo v povprečje.. Spodnjega roba na pragu je tud preveč. Dej pol ga naj bo samo črnega.
-
- sem, a mene je navduševal motor, da gre za avto in ne SUV, da ima ustrezno uporaben prtljažnik pa še vedno ne izgleda kot kinderjajček. Ja mogoče bi lahko bil še kakšen detajl manj, če ostanemo samo pri obliki. Ampak, še 1x - idealnega avta, ki bi mi bil 100% všeč pač ni zato pa vedno pride kakšen kompromis. - davno je minil čas, ko je mogoče držalo, da so Škode oskubljeni VW-ji. Škoda ima natančno tako opremo kot VW in vso tehniko kot jo ima VW. Tko, da to ne drži - Škoda ima dizajn, ki je lasten znamki in gre za evolucijo ter ne za revolucijo. Vseeno pa držijo v proizvodnji različice, ki so jih drugje opustili, kupci si jih pa še vedno želimo. Meni to veliko pomeni, da se upošteva želje kupcov ne pa da se jih sili v neke namišljene trende. - Podvozje na moji prejšnji Mazdi 6 GTA je bilo tudi bistveno trše od tega na tej. Ja tista je bila veliko bolj gokart, tale je pa udobnejša. Zato imajo tudi pri VW-ju recimo možnost menjave vzmetenja za tršega oziroma celo adaptivnega. Ker enkrat si želiš mal dirkaškega vzdušja po srpentinah, drugič pa lagodnega udobja na AC-ju.
-
Od vsega vag koncerna še najmanj dolgočasen avto na pogled.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.