Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 3,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 32 minutami je Nejc1986 napisal:

Baje je v lj megla. 😎

IMG20220101105912_00.jpg

Uau, super. 👍

Napisano
pred 9 urami je Nejc1986 napisal:

Baje je v lj megla. 😎

IMG20220101105912_00.jpg

Lepo, ampak te moram razočarat - v Lj smo imeli cel popoldan lep sonček. 🤪

33112_1.png

Napisano

Prva letošnja službena.

IMG20220102070235_00.jpg

pred 10 urami je Boss napisal:

Lepo, ampak te moram razočarat - v Lj smo imeli cel popoldan lep sonček. 🤪

Ob 8h ko sem šel iz lj,ni bilo sonca :)

Napisano

... a zdaj bi sonček imel celo na ure naročen? Če ga ob osmih ni pol ga ni. 🤣😂

33112_1.png

Napisano

Fak, smo mi sedaj postali najhujši s to meglo v celi Slo. Tako, da sedaj poteka promet v obratni smeri-iz obale vsi bežimo nekam nad črni kal, da vsaj malo vidimo sonce. Pri nas je 5°C, v Liici je bilo pa sončno in 13°C.Narobe svet. 🤪

Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Dobro jutro, spet bo en lep sončen dan.... 🌞👌😀

16411906218967941911819474262631.jpg

Žal v Ljubljani ni.... 😟🥴

16412071034232627266624893933423.jpg

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

... bolj čaj z limono. :wacko:

Alex zadnjič si reku da si zbolu, kaj pa maš če ne covida da si še vedno slab? :( 

Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je NevLado napisal:

Alex zadnjič si reku da si zbolu, kaj pa maš če ne covida da si še vedno slab? :( 

V bistvu imam "le" malo bolj močen prehlad. Na vseh testih negativen, tudi pcr. (4x).😊

Sem pa na bolniški do konca tedna. Če nič drugega, da si malo opomore, saj nisem bil na dopustu za prav že od poletja. 😊

Popravljeno od Alex

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jaz sem ga poiskusil v M3ki in cx30 z g122 in g150 motorjem in se je ob bolj intenzivni vožnji nekako prepočasi in neodločno obnašal. Res pa je da se tako redko voziš in ob normalni vožnji je čist ok. 😉
    • Jah, kakšen tak, ki ga otroci lahko videvajo vsakodnevno v medijih...   Ja, vem, v prazgodovini jih je bilo, ja. Ampak glede na to, da se svet razvija, bi pričakoval, da jih bo zdaj še več. Pa mi nekako zmanjka...
    • Intelektualci so drugacni ljudje, z razumom, ki znajo lociti resnicno od laži, ter uporabiti svoje zaključke...Gaudi, Einstein, tud Kramberger ga je uporabljal, pa ga je to zgleda kostalo zivljenja... Tudi kaki serijski morilci so dobro uporabljali svoj intelekt.....
    • Sicer me je že sam naslov odbil (če ni nafta, ni vredno moje pozornosti), ampak sem vseeno malo pogledal, kaj se dogaja tukaj.   Zdaj, ja, sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl usega tega...   Če se prav spomnim, je nekje na začetku @bajsi6 napisal, da bo večina voženj po mestu. In vsi po vrsti - z njim vred - debatirate o dvolitrskih motorjih in o 150 in več konjskih mašinah... Za kaj? Za drag-race? Ker za stanje v koloni in parkiranje na ozka parkirišča ni potrebe po 186 konjski mašini...   @bajsi6, moje mnenje: najdi enega "malčka" kot je npr: Nissan Micra in bo za po mestu vrh glave dovolj. Ni treba 186 konjev, jih tudi 80 dovolj dobro pospeši od semaforja do semaforja. In da ti na parkiriščih z vrati butajo noter je zadosti že kak star Hyundai Getz. In kar je najboljše: notri je približno enako prostora kot v teh novih SUVih, tako da se ti ni treba bati pomanjkanja prostora...   To je moje mnenje. Je pa res, da sm kmet an s hribu doma, an nism glih nek intelektualc...
    • Kaj pridem jaz na obisk al kaj ?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.