Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 6 urami je TiEn napisal:

Ne, zakaj? 🤣

Prve dve na 3ure potem pa eno preskočiš do 14ure.....😊😉

• Odgovori 3,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Komaj prva... 😉

1673598403692471321395045507187.jpg

Kako pa to, da je komaj prva? 😮 A si kej zbolu? 😛

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je MazdaBoy napisal:

Kako pa to, da je komaj prva? 😮 A si kej zbolu? 😛

Ne, bolj pozno se mi je delovnik začel.... 😊😉 

Bolan sem pa jaz na kakih 5 let ali več... 👌

Nazadnje sem imel lani maja en kovid kašelj tri dni, za nazaj se pa sploh ne spomnem kdaj me je kaj matralo,pač stara sablja..... :bravo:

Popravljeno od Bini
Napisano
pred 46 minutami je Bini napisal:

Ena res dobra, kavarna"RESEVNA" 😊

16736074006131067541842789644596.jpg

A to sam zato pravis k te z manner podkupujejo

Napisano

Cena je tud nemška vidim:blink: pa še vrteti ga je treba na roke.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Za to pa sem si sline cedil 2 leti.

Glede na to, da imam kavo za 40-60€/kg, sem stisnil zobe in ga plačal.

Vrtenje pa je čar.

Pa še veliko manj prostora vzame kot električni. Seveda električni na istem nivoju, je dosti dražji....

Napisano
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Si tudi stal v koloni @Bini  😁

Ne,ampak se je vse bolj počasi odvijalo danes.....😉

• Všeč 1
  • Začuden 1
Napisano

Tudi v temi se da slikat ;)

63A68AED-8F3E-4914-AB83-6260F9FB65E4.jpeg

• Všeč 4
  • Haha 2

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sahara style? Tudi moja je podobna a je ne bom pral, ker je napovedan dež do sonote. 
    • Zdej ga hvalijo, da je bil mirovnik prej so pa teli eurosralci in predvsem eurosralke prav grdo pljuvali čez njega. Ker boh ne daj mir... vojno se moramo špilat še naprej
    • Sej veš, da Ljubljanica ni samo v Ljubljani in precej svinjarije se s polj in kanalizacij zlije notri še predno pride do mesta, kjer ima županković sploh vpliv kej spremenit. Je pa vseeno precej čistejša kot pred leti a žel še vedno ni za kopat.
    • Po drugi strani pa za slo cerkev preveč dosleden kar se tiče pedofilije.  
    • Nekdo je obljubljal da bo ze ne vem katerega leta plaval v njej, cccc...edino Strel lahko gre tja notri....da ne bom na pamet 🤣😂....   ××××××   Jankovićeve napovedi o kopanju v Ljubljanici sicer segajo že v leto 2006. Še preden je postal župan prestolnice, je leta 2006 v predvolilni kampanji namreč napovedal, da bo Ljubljanica leta 2012 primerna za kopanje. Obljuba se do takrat ni uresničila. Pred zadnjimi lokalnimi volitvami jeseni 2022 je Janković dejal, da se bo v reki, ki teče skozi glavno mesto, mogoče kopati leta 2024.... ××××× in tako dalje zdaj je letnica 2026😉🧐😂
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.