Kava
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ma težko je danes avto prodat nasploh. Če pa imaš za prodat dizla pa še previsoko ceno pa ne bo nič iz tega. Ko sem sam prodajal sem bil čist presenečen kako to da nihče ne pokliče. No ko sem fajn spustil ceno se je eden najdu in sem šel po načelu prvi kupec najboljši kupec in se mu mogel še dodatno spustiti, da sem izvedel prodajo. Štartal sem na 21k, prodal pa za 16,5k.
-
6-ka, če se bo prodajala še 2 leti bo stara že 10 let. Res zanimivo, da se ne najde kdo, ki bi kupil, pa ugleden prodajalec je ta, nikjer v oglasu sedaj tudi ne piše, da ima nov motor in turbino....
-
@Z M A J ? 😃 Prometna novost v Ljubljani, ki se je otepajo že predolgo SIOL.NET Število potovanj z Ljubljanskim potniškim prometom (LPP), eden najbolj merodajnih podatkov o uporabi javnega potniškega prometa v Ljubljani, je lani naraslo le za slab odstotek. Uporaba mestnih avtobusov je tako...
-
42-letni heroj: trčil v napadalca in preprečil še večjo tragedijo | 24ur.com WWW.24UR.COM Po napadu z nožem v Beljaku je kmalu zakrožila tudi informacija o junaku, ki je rešil številna življenja. Kot je poudaril predstavnik policije...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.