Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 3,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 28 minutami je Tilen5 napisal:

... vstat bo treba je reku,..frdaman /#&#%"%" ja vstat... že ob 5:00

Hvala enako, to je bilo namenjeno dopustnikom ne delovnemu ljudstvu... ☺️😂😉

Napisano

Po grlu teče že druga današnja. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

image.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 35 minutami je Bini napisal:

Prve dve na Finskem.... 🤔

Slab €dražja kot na Bledu.... 😊

IMG_20230704_135852.jpg

16884687802101513101031262667562.jpg

Ima se može se 🙂

• Všeč 2
  • Haha 2

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Prve dve na Finskem.... 🤔

Slab €dražja kot na Bledu.... 😊

IMG_20230704_135852.jpg

16884687802101513101031262667562.jpg

Počakaj, da naročiš pivo :)

Napisano
pred 6 urami je sportman333 napisal:

Počakaj, da naročiš pivo :)

Ni hudga od 7-12€ je.... 😁😉

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Dobra Finska kava... 👌

A si sel na Laponsko k bozicku (Joulupukki-ju) domov pogledat, kaj pocne poleti? :D 

• Všeč 1
  • Haha 2

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Kaj je miklavž prinesel?

Razne bonbončke.... 😊😉

Pred eno uro je Jest napisal:

A si sel na Laponsko k bozicku (Joulupukki-ju) domov pogledat, kaj pocne poleti? :D 

🎁🎅Seveda.... :ouje:

IMG_20230705_111241~2.jpg

Napisano (urejeno)

Sedaj pa še ena za lahko noč, čeprav noči ni.... :nevem:

Še en zanimiv podatek, Finci so sv. rekorderji po popiti kavi na prebivalca.... 😉

Verjetno po popitem akoholu ne zaostajajo veliko.... :blink:

IMG_20230705_190747~2.jpg

Popravljeno od Bini
  • Všeč 3
  • Haha 2

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ne...samo Xiaomi😄😉....hec,hec😄    Da ne bo pomote,k ne vem koliko veš...Xiaomi so tri klase:Poco,Redmi in Xiaomi.   Za druge firme,pa naj kdo drug kaj napiše...jaz nimam z drugimi izkušnje...sin ima trenutno Samsung S22 (se mi zdi🤔),sam nič kaj dost ne govori o tem....baterija pa vem,da ni bog ve kaj🧐
    • Bom rekel...ne nujno... Veliko je tudi odvisno,kaj uporabljaš za "zaščito" telefona. Tašča,k je bolj "uničujočega karakterja"😅 in žena...njima sem kupil malce boljše ovitke z pravim usnjem...res top👍  I just found this on AliExpress:  €16.45 | For  For Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 4G 5G Luxury Dot Genuine Leather Case For Redmi Note 13 13 Pro Plus Wallet Phone Cover https://a.aliexpress.com/_EJkurrW   Jaz in hčerka pa take enostavne... I just found this on AliExpress:  €3.17 | Mi 12 Mi12 X 12x Pro Case Luxury Original Square Liquid Silicon Lens Protection Soft Phone Cover For Xiaomi Mi 12 Mi12 X 12x Pro https://a.aliexpress.com/_EvWk0Ag   Jaz pa ko grem od doma...predvsem zaradi službe...na vlaku al na lokomotivi...se vcasih mudi,in ko greš skoz "brižito" prec "pokneš" ob zelezo....pa skoz uporabljam tok za na pas (črnega seveda)...sem se že nekdaj navadil na to,in mi je veliko bolje kot direkt v žep... I just found this on AliExpress:  €3.55 | Outdoor Camo Bag Tactical Phone Holder Sport Waist Belt Case Waterproof Nylon EDC Sport Hunting Camo Bags in Backpack https://a.aliexpress.com/_Euv9F4C
    • Še kaj podobnega, kot xiaomi? Kšna nepoznana znamka, da ima dobre telefone?
    • Jep...to je tisto,k vsake toliko časa moraš pregledati,da ti reklam ne meče pr cenejših telefonih...je teh tuturialov na youtube kolk hočeš,tako da tud za laike ni problem spucati telefon...pač nekje morajo not dobiti za tako ceno...pr Xiaomi seriji pa tega praktično ni...reklame mislim...vsaj pr mojem starem Xiaomi Note 10 in sedaj pri 12Pro tega ni.   Skratka,če se mal potrudiš,popucaš,zna biti Redmi,Poco (domnevam) res top za cvenk....drugače pa...kakor kdo-nikogar ne silim😄
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.