MazdaBoy Napisano 5. marec Prijavi Napisano 5. marec Pa kje si Bini s kavicami? Si bil na dopustu? 🙂 1 Citiraj
Bini Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec pred 3 urami je TBA napisal: @MazdaBoyčaka če še kdo kaj objav🤣 Evo eno iz lokala, ki ni tako dekorativna kot tvoja @TBA.... 😊😉 3 Citiraj
Bini Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec Vsem članicam M foruma privoščim ob dnevu žena dobro kavico ali pa mogoče kaj drugega.... ☕🥃💐 4 Citiraj
TBA Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec Z malo srece za dober zaključek delovnega tedna 3 Citiraj
godlike Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec Mene pa so probali okrog prinest. Vzel sem paket 8 starejših kav, kjer ne moreš odločat kaj dobiš in 2 sveže praženi točno določeni. Dobil sem eno izmed teh dve, 1 mesec staro, torej tu nekje kot ostalih 8. Na elektronsko pošto so nehali odgovarjat, pa sem jim za razliko v ceni izvedel chargeback na kreditni kartici. Revolut je vrhunski. Na banko ne vem če bi hodil obrazce izpolnjevat za tako malo vsoto. 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 12. marec Prijavi Napisano 12. marec @Bini skoraj že na polovici tedna 😉 2 1 Citiraj
Bini Napisano 18. marec Prijavi Napisano 18. marec Jbg, gremo v nov teden optimistično.... 🤗😉 5 Citiraj
FuManchu Napisano 18. marec Prijavi Napisano 18. marec Gremo. Sproti še podaljšal registracijo za Forda in tehnični. Vse BP, kot se spodobi😁 3 Citiraj
Bini Napisano 18. marec Prijavi Napisano 18. marec pred 1 uro je FuManchu napisal: Gremo. Sproti še podaljšal registracijo za Forda in tehnični. Vse BP, kot se spodobi😁 😂😉 4 Citiraj
TBA Napisano 20. marec Prijavi Napisano 20. marec dne 18. 3. 2024 ob 9:42 je FuManchu napisal: Gremo. Sproti še podaljšal registracijo za Forda in tehnični. Vse BP, kot se spodobi😁 Mene pa še čaka tehnični...servis sem mel prejšni mesec 2 Citiraj
Jaka32 Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec dne 9. 3. 2024 ob 9:34 je godlike napisal: Mene pa so probali okrog prinest. Vzel sem paket 8 starejših kav, kjer ne moreš odločat kaj dobiš in 2 sveže praženi točno določeni. Dobil sem eno izmed teh dve, 1 mesec staro, torej tu nekje kot ostalih 8. Na elektronsko pošto so nehali odgovarjat, pa sem jim za razliko v ceni izvedel chargeback na kreditni kartici. Revolut je vrhunski. Na banko ne vem če bi hodil obrazce izpolnjevat za tako malo vsoto. Kje kupuješ? Bi probal nekaj novega, vendar rabim kavo v zrnju. Sparove sem verjetno že vse probal, prav tako Lavazzine. Sedaj imamo eno ki sem jo kupil v Avstriji ko sem bil na izletu, ampak že iščem naslednjo. 1 Citiraj
godlike Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec THE BARN Coffee Roasters - Freshly Roasted Coffee to your door THEBARN.DE THE BARN Coffee Roasters are one of the leading Specialty Coffee Roasters in Europe. We roast the best coffees available on this planet. Drop Coffee is an award winning roastery WWW.DROPCOFFEE.COM Drop Coffee is an award winning roastery in Stockholm, representing Sweden four times in the World Coffee Roasting Championship... Coffee, equipment and exclusive wares | 3fe Coffee 3FE.COM We roast our coffee in Dublin and ship all over the world. Our cafés on Grand Canal Street and Sussex Terrace serve our coffee and food daily To so top pražarne, za majn praženo kavo. Samo tu nas je vedno več, ker poštnina nanese. Najceneje je pošta na Barn-u. Za začetek ti bi že bil preskok: Escobar.si - dom vrhunskih kav ESCOBAR.SI Raznolika ponudba vedno sveže praženih kav. Okusite uravnoteženost arom in okusov čokolade, citrusov, mandeljnov, lešnikov ... in... Kupujem samo v zrnju 1 1 Citiraj
Bini Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec Uspešen teden vam želim ob pitju kavice.... 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.