Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 3,7k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano (urejeno)

in to na isti lokaciji! sam pri drugi mizi

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 11 minutami je Tilen5 napisal:

In drug dan.... 😊😂

Napisano
pred 20 urami je Tilen5 napisal:

Bo Bini povedal, če je kaka luštna kelnerca tm, da skoz na isti lokaciji kavo pije 😛 

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano
pred 6 urami je MazdaBoy napisal:

Bo Bini povedal, če je kaka luštna kelnerca tm, da skoz na isti lokaciji kavo pije 😛 

Prestar sem za take mlade, paše pa očem.... ?zmeden?

Napisano

IMG_3309.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
dne 19. 8. 2024 ob 9:01 je Bini napisal:

DolceGusto.... 😋

Sem pa danes dal AC malo fraj... 😊😉

IMG_20240819_085425.jpg

Jaz tudi...aja-napačna tema😂🤣...malo pa moram trollati😆 

In kako si do sedaj zadovoljen z "mickama"?

IMG_20240908_163629.jpg

Napisano

Micike so TOP. :jupiii: Se pa ne matrajo preveč, ker imam dobro izolacijo🤗, Zdaj še sam položnico čakam, da vidim kaka bo razlika.. 🤔

Napisano

Evo jaz pa z novo beštijo, povsem avtomatik, tudi za napitke z mlekom

Zaznavanje zrn, personalizirana konfiguracija kofetov na profil, dvojna čaša za kavna zrna (pri čemer lahko v izi menjaš eno z drugim), v izi dostop do mlinčka za čiščenje,...

V igri je bil še philips 5500, ampak res edini plus mi je bil tam posodica za mleko, ker nima notr "slamice", po kateri se mleko pozavga - tale pa ima ločeno slamico, ker upari mleko "on the fly", ampak se jih da naročit za 5 eur na amazonu kot nadomestek, tako da se ne sekiram; sem naredil precej raziskav in sta bila ta2 praktično edina top notch

Ker sem pa imel še okrogel bd, je pa najboljše to, da sem ga dobil kot darilo :jupiii: bo lep spomin, ni kaj

Res prava petarda, espresso je odličen, priporočam

Posnetek zaslona 2024-09-12 164855.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Par let nazaj sem kupil v akciji Proxxon 3/8 komplet. Pa mislim da Proxxon ni slaba firma. Cena je bila 1/3 Uniorja. Sicer sem rabil samo ene 2x, ker imam 1/2 ene češke stare 30 let  
    • Če koga zanima zakaj,naj pogleda v temo orodje... Naročil videonadzorni sistem. Že od tistega "dogodka" sem imel namen investirati v kaj takega,ker zadnje čase se res čudne pojave sprehajajo mimo bajte... Takrat sem nameraval kupiti komplet Dahua,a bi bilo cca slabih 1700€,kabelski sistem na bnc,veliko vrtanja in napeljave... A ker je bil spet pri hiši pes,je šla stvar malce v pozabo.... In me je tisti članek malce spomnil,kaj je še potrebno urediti. In že pred časom,ker sem naročen na ta kanal (me je "ujel" na video o 3x360° laserju-,super video👍)...in je predstavil nadzorne kamere Eufi (Anker).     In se spet spomnim...pogledam še druge teste in predstavitve...kogar zanima,naj sam izbrska-ne bom vsega tukaj limal....,in ugotovim,da zadeva "ni od muh". Pobrskam po online trgovinah...imajo tudi na Anker.si itd...a ena kamera je 200€....rabim minimalno dve...bolje tri...in če je možno še centralno bazno postajo. Brskam in brskam....in ugotovim,da so cene na naši Anker strani že čist normalne v primerjavi z tujino... In za foro pogledam še na Aliexpress...in glej glej...črni petek-popust,dodatni popust na količino,+dobrih 8€ na nabrane kovančke, in je prišlo 418,18€ za tri kamere in eno bazno postajo😯😃👍    I just found this on AliExpress:  €301.98 | eufy SoloCam S340 Solar Security Camera Wireless Outdoor Camera 360° Surveillance No Blind Spots 2.4 GHz Wi-Fi No Monthly Fee https://a.aliexpress.com/_Ex8SmUH     I just found this on AliExpress:  €226.57 | eufy Security S380 HomeBase 3 Edge Security Center Local Expandable Storage up to 16TB eufy Security Product Compatibility https://a.aliexpress.com/_EIx1b01   Lepo nas "molzejo"...vse original z Eufi store-a...   Me zanima,kako bo izpadlo...mogoče še kaj objavim,kakšni bodo vtisi itd.,če bo koga zanimalo...
    • +1   Tudi moj oče Profesor glasbe diplomiral za pozavno...poučeval 13 instrumentov-pozavno,klarinet,kitaro,basskitaro,konteabass,trobento,tubo,bobne itd...,igral basskitaro v bendu Radgonski kvintet...po veselicah,gostijah itd...igral v Radgonski in Radkesburški plehmuziki tubo... Upokojen invalidsko...3x lahko ugibate za kaj.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.