Bini Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober pred 5 minutami je MazdaBoy napisal: Čas za kavo in kolač ☕ 🧁 Kontra.... 🤣😉 4 Citiraj
jstdoma Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober pred 9 minutami je MazdaBoy napisal: Čas za kavo in kolač ☕ 🧁 Da nisi bil v moji pisarni slučajno 😁 4 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober Mislim, da bom danes naročil nekaj stvari(iz amazona) za moj kavni avtomat za boljši espresso,.. kak mlinček in kavo v zrnju pa ko stvari naštudiram poslikam ko pride 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober dne 8. 10. 2024 ob 10:16 je jstdoma napisal: Da nisi bil v moji pisarni slučajno 😁 Sm pa mislu, da imamo take skodelce samo lastniki Audijev 🤪 2 Citiraj
FuManchu Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober pred 25 minutami je MazdaBoy napisal: Sm pa mislu, da imamo take skodelce samo lastniki Audijev 🤪 Skrivni oboževalci, ki to niso več 😁 2 Citiraj
jstdoma Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober pred 25 minutami je MazdaBoy napisal: Sm pa mislu, da imamo take skodelce samo lastniki Audijev 🤪 Saj imate Ta skodelica je od sodelavca ki ima A4 😁 1 2 Citiraj
Bini Napisano 12. oktober Prijavi Napisano 12. oktober Tole pa je avtomat, skuha kavo kako češ.... 3 Citiraj
Bini Napisano 15. oktober Prijavi Napisano 15. oktober dne 12. 10. 2024 ob 12:44 je FuManchu napisal: Ni jo čez turško za moj okus Turške pa res ne kuha.... 😢😉 Citiraj
Tilen5 Napisano 15. oktober Prijavi Napisano 15. oktober (urejeno) Nekaj novega,.. prvi test polomija, 0 crema. Zgleda je ta že zmleta kava ful pregroba. Tako, da rabim beans in grinder. Popravljeno 15. oktober od Tilen5 3 Citiraj
Bini Napisano 15. oktober Prijavi Napisano 15. oktober pred 1 uro je Tilen5 napisal: Nekaj novega,.. prvi test polomija, 0 crema. Zgleda je ta že zmleta kava ful pregroba. Tako, da rabim beans in grinder. Kolk barov pa ima tale tvoj DeLonghi aparatek.... 🤔 Citiraj
Tilen5 Napisano 15. oktober Prijavi Napisano 15. oktober Tolk da lahko avto operem zravn 🤣 1 4 Citiraj
Carot Napisano 17. oktober Prijavi Napisano 17. oktober Jutranja črna kava na črni celini. Paše pa! 4 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober Še nekaj zadevic je prišlo za kavomat, objavim kaj ko naštudiram. 3 Citiraj
Bini Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober dne 17. 10. 2024 ob 9:15 je Carot napisal: Jutranja črna kava na črni celini. Paše pa! Tale zmaga.... 👍👌😉 Citiraj
NevLado Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober dne 12. 10. 2024 ob 11:52 je Bini napisal: Tole pa je avtomat, skuha kavo kako češ.... Točno tega sem gledal, pa sem se potem odločil vseeno za Rivelio...novejši model + 2 nastavka za različna kavna zrna Top shit mašine 2 Citiraj
Bini Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober Prvič coffe pri Ferrariju.... 🤔 Nič posebnega.... 😉 4 Citiraj
TBA Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober pred 1 uro je Bini napisal: Prvič coffe pri Ferrariju.... 🤔 Nič posebnega.... 😉 Je bila vsaj hitra postrežba? 1 1 Citiraj
Bini Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober pred 7 minutami je TBA napisal: Po dolgem času ena objava Ker si več na kolesu kot pri štedilniku.... 🤗😉 1 Citiraj
Slivka Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober Meni je pa danes kava naredila slabost, še preden sem jo sploh dobil... Me je minila, se nisem niti šalice dotaknil, kaj šele, da bi jo spil... 4 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.