Bini Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober pred 2 urama je Slivka napisal: Meni je pa danes kava naredila slabost, še preden sem jo sploh dobil... Me je minila, se nisem niti šalice dotaknil, kaj šele, da bi jo spil... Sam spodnjo bi spil, mogoče je od MUSTANGA kaj bolša... 1 Citiraj
Slivka Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober Mah, že ko sem zagledal šalico sem bil jaz spodaj tak, kot da bi kavo polil, potem sem pa hodil, kot da sem cel dan mustanga jahal... 1 Citiraj
TBA Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 3 urami je FuManchu napisal: Jutro je😁 Haha jutro je blo Citiraj
FuManchu Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 12 minutami je TBA napisal: Haha jutro je blo Eni smo potegnili malo😂 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Pa je vse na kupu..zdej pa se naučit 3 1 Citiraj
Bini Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 41 minutami je Tilen5 napisal: Pa je vse na kupu..zdej pa se naučit Ta čas pa js eno kavo spijem.... 3 1 Citiraj
Bini Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober (urejeno) dne 23. 10. 2024 ob 14:13 je Tilen5 napisal: Pa je vse na kupu..zdej pa se naučit Si kaj doštudiral s tem alatom, jaz že drugo kavo pijem..... 🤔🤗😉 Popravljeno 25. oktober od Bini 4 Citiraj
Slivka Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober pred 27 minutami je Bini napisal: Si kaj doštudiral s tem alatom, jaz že drugo kavo pijem..... 🤔🤗😉 Dvomim, da mu je kaj uspelo. Se vse nekaj zatika, odkar je Linda na forumu... 4 Citiraj
Tilen5 Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober (urejeno) pred 1 uro je Bini napisal: Si kaj doštudiral s tem alatom, jaz že drugo kavo pijem..... 🤔🤗😉 Že delam espressote, sam trenutno še štelam zadevšne da bo taprava crema. Lahko pol postam en posnetek od prvega testa (ko je še vse šprical okoli, kr sem pregrobo zmlel kavo 😂), sam pač vadim takrat ko dejansko spijem kavo, da zrnja ne mečem proč. Popravljeno 25. oktober od Tilen5 2 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober (urejeno) @Bini Evo kavno zrnje je zlato od caffe goriziana, vse skupaj je dokaj hiter postopek, še največ časa vzame ročno fino mletje kave... Pripomočki: Ekstrakcija(prvi test na pamet vse nastavljeno, zato tudi ne teče še lepo) 20241023_162128.mp4 Popravljeno 25. oktober od Tilen5 5 Citiraj
FuManchu Napisano 26. oktober Prijavi Napisano 26. oktober No po enem tednu vndr piješ kavo😁 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 26. oktober Prijavi Napisano 26. oktober (urejeno) Hehe pandoljo...sej jo skoz pijem sam ne slikam tolk teh šalc...🤣🙈 Popravljeno 26. oktober od Tilen5 2 Citiraj
Z M A J Napisano 27. oktober Prijavi Napisano 27. oktober Mojo najljubšo verzijo kave imam vedno seboj 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 31. oktober Prijavi Napisano 31. oktober (urejeno) Še vježbam... Latte art ...ups mislim latte poop mi pa ne gre 20241030_115931~2.mp4 Popravljeno 31. oktober od Tilen5 3 1 Citiraj
FuManchu Napisano 31. oktober Prijavi Napisano 31. oktober Ko da bi kompresor v delavnic poslušal 😆 3 1 Citiraj
TBA Napisano 31. oktober Prijavi Napisano 31. oktober pred 2 urama je FuManchu napisal: Ko da bi kompresor v delavnic poslušal 😆 ko si daš kavo delat, zbudiš celo bajto pa še sosede zraven 4 1 Citiraj
Bini Napisano 1. november Prijavi Napisano 1. november Dobro jutro, 1. december je že.... 🫣 1 5 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.