Ko grem s Poganjalcem naokrog, ogromno embalaže leži po raznih zakotnih krajih in grabnih.
Če bo kavcija recimo 20€ centov, ALI je prvi sploh ne bo odvrgel ALI pa jo bo za njim nekdo pobral, v smislu teh 20 centov.
Ko sem živel v Nemčiji, kjer je kavcija 0,25€, verjemi NIKJER ne vidiš odvržene embalaže!
Danes naš domači GETZ praznuje POLNOLETNOST. Matr kakšen nakup za takratnih 10000€. 239000km brez vsakih težav, kapo dol! Tehničnega pa itak z lahkoto in mimogrede opravil ta mali stroj.
Rusija ima vpliv na tri četrt Afrike baj de vej. Nima pa vojaških baz, ker jih nihče v Evropi ne mara razen orbančka in pol Balkana. Pri ostalih so nezaželjni.
Jih pa imajo tam, kjer imajo somišljenike- v diktaturah po svetu.
Pa se pol trepljajo en drugega po hrbtu in si dajejo korajžo, ker povsod tam kršijo človekove pravice.
Toliko vsi nekaj govorijo o snegu in menjavajo gume, da sem še jaz na vrhu hriba zamenjal gume. Za vsak slučaj sem še verige za vse štiri gume dal v keson. Pa še vitlo sem preveril. Za vsak slučaj...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.