Slivka Napisano 5. december Prijavi Napisano 5. december Ja, tako je to. Saj tudi upokojenci nikoli nimajo časa... 2 Citiraj
Slivka Napisano 5. december Prijavi Napisano 5. december Ja. Mogoče boljše, če se človek ne upokoji. Ne samo, da upokojenci nikoli nimajo časa, tudi smrtnost je med upokojenci največja... Citiraj
Boss Napisano 5. december Prijavi Napisano 5. december pred 6 minutami je Slivka napisal: Ja. Mogoče boljše, če se človek ne upokoji. Ne samo, da upokojenci nikoli nimajo časa, tudi smrtnost je med upokojenci največja... Ubistvu je bit upokojenec najbolj nevaren poklic... smrtnost je 100%. Zato se pa nekateri vračajo iz penziona po parih letih. 2 Citiraj
Bini Napisano petek ob 07:31 Prijavi Napisano petek ob 07:31 Zdaj sem pa v dilemi.... 🤔 Če pogledamo npr. @Alexje čisto kontra, vedno ima čas za prijatle, družino, kolo itd. pa tudi zdrav in fit se mi zdi tak da.... Bom še jaz v kratkem poizkusil pa iz prve roke povem.... 1 Citiraj
Bini Napisano petek ob 07:52 Prijavi Napisano petek ob 07:52 pred 20 urami je Slivka napisal: Ja, tako je to. Saj tudi upokojenci nikoli nimajo časa... Sem si vzel malo časa pa jo izpraznil.... 🤗😉 1 Citiraj
Boss Napisano petek ob 15:44 Prijavi Napisano petek ob 15:44 Še dobro, da si dal celo sliko, ker če ne bi zgledalo kot slabo splaknjen WC. 4 Citiraj
Bini Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Ta je pa mal bolj apetitlih.... 🤗😉 1 Citiraj
TBA Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Tole je kava. 40 trojanskih krofov pa nisem upal slikat 2 Citiraj
Bini Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 3 urami je TBA napisal: Tole je kava. 40 trojanskih krofov pa nisem upal slikat Bolš, da jih nisi, bi bli vsi v savinjski.... 🫣😉 1 Citiraj
TBA Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 4 urami je Bini napisal: Bolš, da jih nisi, bi bli vsi v savinjski.... 🫣😉 bi meli mazda meet 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.