Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Gor ali pa dol. Dokler ne bo lidar dovolj poceni, da bo v takšnih avtih, ki nekaj sanjajo o samovozečih podvigih, potem je vse skupaj zelo nezanesljivo in je le asistenčni sistem, pa lahko lepijo gor ime Autopilot, kolikor hočejo. Meni Mazda vedno disabla asistenco, če je kamera malo na slabši vidljivosti, recimo zarošena šipa, nizko zimsko sonce. Je pa kombinacija lidarja in kamer najboljša, samo nekdo mora to narediti, da bodo ljudje lahko plačali, kot vse. Skalabilnost, skalabilnost, skalabilnost, odmeva pri takšnih stvareh. Video je bolj na ekstremni strani, se strinjam, vseeno pa hud naliv in megla nista nič posebnega v realnosti - če je kdo gledal cel prispevek, potem ve o čem govorim. Seveda se pa Rober živi s svojim Youtube kanalom, to se je pa tudi treba zavedati.    
    • In kaj v moji objavi ne drži?
    • Ja sj po profilu bi moje še tut ble (zmerim jutri k jih bom premontiral majo vsaj 5mm še) sam v dežju so ble pa res kantastrofa, po mojem bom dobre dve hranu za morebitno rezervo slabši par pa gre papa.
    • O moj bog, pa @Janez007 sej si celo sam Slovenske cenike objavil - kr možgani so se mi ustavili zdajle.🤣      
    • Ejga no, pa ne mi opletat z nemškim računom. Mislim, kake fore, pa sej bom ja vedel za kolk sem kupoval avto in kolk denarjam sem dal zanj.  Ti si kupil rabljenega in se sklicuješ na račun, ki ga sploh sam nisi plačal ampak dobil zraven ob nakupu rabljenega.    Mislim, kaj ma moja samozavest s tem veze in kakšno govorenje na pamet oziroma drugače povedano kot da lažem.   Čak poiščem cenik za to leto.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.