Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 3,7k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 27 minutami je etcho napisal:

Se lepo vidi, kako si jo guštiral po požirkih. 😄

Seveda:jupiii:

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)
pred 10 minutami je Alex napisal:

Janez, katero kavo pa drugače najraje piješ? Jaz Illy classica  ali Lavazza cream.

Varesina espresso, ki jo strežejo v lokalnem Šparu, mi je super. Predvsem ženske jo naročajo s stepeno smetano (Ljubljanskih mlekarn). 👌😁 Doma pa eksperimentiramo ... ta mesec je bila tudi Lavazza 9/10 👍... Kuhana Barcaffe mi že nekaj časa, odkar imamo aparat za kavo, ne paše več in jo pijem le še v nuji, pa sem jo pil 15 let.

https://fork.si/collections/varesina-coffee/products/0010480804497

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 11 urami je Alex napisal:

Janez, katero kavo pa drugače najraje piješ? Jaz Illy classica  ali Lavazza cream.

Si probal caffe Vegnano?

Za masovno, dosegljivo v trgovinah, kavo je top.

Blizu mu prideta samo Lavazza Oro ali pa Illy Guatemala.

Napisano
pred 57 minutami je godlike napisal:

Si probal caffe Vegnano?

Za masovno, dosegljivo v trgovinah, kavo je top.

Blizu mu prideta samo Lavazza Oro ali pa Illy Guatemala.

Nisem. Bom probal. Samo, da jo najdem v trgovini. 

Napisano

Ej čist resno vprašanje, češrav men je za kavo bolj ali manj vseeno. Kakav je zaradi slabe letine že šel gor, kava pa baje, da je ravno tako imela enak udarec v Braziliji in Vietnamu. Za zdej naj bi še filal iz rezerv pol pa baje cena v nebo. A je to res al spet fake news?

33112_1.png

Napisano

Kava radte divje zadnja 4 let. Vsaj 25-30% je šlo gor, to kaj jaz pijem.

Napisano

Jaz najraje pijem (ker sem se tako navadil)

image.png

Ali pa cenejšo varanto

image.png

Cena za modro je 4,4€ za pol kile, zlata je malo dražja

image.jpeg

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Ej čist resno vprašanje, češrav men je za kavo bolj ali manj vseeno. Kakav je zaradi slabe letine že šel gor, kava pa baje, da je ravno tako imela enak udarec v Braziliji in Vietnamu. Za zdej naj bi še filal iz rezerv pol pa baje cena v nebo. A je to res al spet fake news?

Res je. Sem govoril z enim izmed gostincev v Trstu. Pravi, da bodo res šle cene v nebo.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.