Kava
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Še zanima me, katera platišča imate pri CX-30 za zimske gume? 16", 17" ali 18"? Je bistvena razlika v ceni gum (za Mazdo 6 vem da je med 17 in 19" kar precejšnja). (sicer vidim, da je med Mazdaši globoko zimsko spanje ... 😃)
-
jest sem jo na rezervnem vn vzel, ker bi pozabu menjat, in sem skor 100% da bi se razlila uglavnem, ce je dolg prazna, pol ko bos rezervnega uporabljov, bos mogu z njim prtisnt na gumb, da bo zacel delat, pol naprej bo pa BP
-
Slovenisti so na zadnjem kongresu sprejeli spremembo slovenskih sklanjatev oziroma njihovo dopolnitev. Skupaj obnovimo znanje: 1. sklon - imenovalnik (nominativ) 2. sklon - rodilnik (genitiv) 3. sklon - dajalnik (dativ) 4. sklon - tožilnik (akuzativ) 5. sklon - mestnik (lokativ) 6. sklon - orodnik (instrumental) 7. sklon - fužilnik (čefurativ) 8. sklon - podkupovalnilnik Ko smo ravno pri jezikih, angleži so sklenili spremeniti eno obliko glagola, in sicer obliko, ki se uporablja v vseh Prfect časih, to je oblika PAST PARTICIPLE (PP) oz 3.glagolska oblika. Primer: drink - drank - koma drive - drove - drevo
-
Sorry nisem videl tega prej, neki mam da se lahko poslovim ampak polodprto, zaprte so v uporabi
-
Mlad par si ogleduje najemniško stanovanje. Lastnik po ogledu pripomni: - "Kuhinja je res majhna, a za en obrok na teden bo v redu." - "Zakaj pa le en obrok?" - "Več hrane si ob tej najemnini itak ne bosta mogla privoščiti..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.