Bini Napisano 31. december, 2024 Prijavi Napisano 31. december, 2024 Dobro jutro zadnjega tega leta.... 🤗😉 4 Citiraj
etcho Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar Se lepo vidi, kako si jo guštiral po požirkih. 😄 4 Citiraj
FuManchu Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar pred 27 minutami je etcho napisal: Se lepo vidi, kako si jo guštiral po požirkih. 😄 Seveda Citiraj
Janez007 Napisano petek ob 21:33 Prijavi Napisano petek ob 21:33 (urejeno) pred 10 minutami je Alex napisal: Janez, katero kavo pa drugače najraje piješ? Jaz Illy classica ali Lavazza cream. Varesina espresso, ki jo strežejo v lokalnem Šparu, mi je super. Predvsem ženske jo naročajo s stepeno smetano (Ljubljanskih mlekarn). 👌😁 Doma pa eksperimentiramo ... ta mesec je bila tudi Lavazza 9/10 👍... Kuhana Barcaffe mi že nekaj časa, odkar imamo aparat za kavo, ne paše več in jo pijem le še v nuji, pa sem jo pil 15 let. https://fork.si/collections/varesina-coffee/products/0010480804497 Popravljeno petek ob 21:40 od Janez007 2 Citiraj
godlike Napisano sobota ob 09:13 Prijavi Napisano sobota ob 09:13 pred 11 urami je Alex napisal: Janez, katero kavo pa drugače najraje piješ? Jaz Illy classica ali Lavazza cream. Si probal caffe Vegnano? Za masovno, dosegljivo v trgovinah, kavo je top. Blizu mu prideta samo Lavazza Oro ali pa Illy Guatemala. Citiraj
Alex Napisano sobota ob 10:11 Prijavi Napisano sobota ob 10:11 pred 57 minutami je godlike napisal: Si probal caffe Vegnano? Za masovno, dosegljivo v trgovinah, kavo je top. Blizu mu prideta samo Lavazza Oro ali pa Illy Guatemala. Nisem. Bom probal. Samo, da jo najdem v trgovini. Citiraj
Boss Napisano sobota ob 16:39 Prijavi Napisano sobota ob 16:39 Ej čist resno vprašanje, češrav men je za kavo bolj ali manj vseeno. Kakav je zaradi slabe letine že šel gor, kava pa baje, da je ravno tako imela enak udarec v Braziliji in Vietnamu. Za zdej naj bi še filal iz rezerv pol pa baje cena v nebo. A je to res al spet fake news? Citiraj
godlike Napisano sobota ob 16:43 Prijavi Napisano sobota ob 16:43 (urejeno) Kava raste divje zadnja 4 let. Vsaj 25-30% je šlo gor, to kaj jaz pijem. Popravljeno nedelja ob 16:21 od godlike 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano sobota ob 17:03 Prijavi Napisano sobota ob 17:03 Jaz najraje pijem (ker sem se tako navadil) Ali pa cenejšo varanto Cena za modro je 4,4€ za pol kile, zlata je malo dražja 4 Citiraj
Alex Napisano sobota ob 18:08 Prijavi Napisano sobota ob 18:08 Pred eno uro je Boss napisal: Ej čist resno vprašanje, češrav men je za kavo bolj ali manj vseeno. Kakav je zaradi slabe letine že šel gor, kava pa baje, da je ravno tako imela enak udarec v Braziliji in Vietnamu. Za zdej naj bi še filal iz rezerv pol pa baje cena v nebo. A je to res al spet fake news? Res je. Sem govoril z enim izmed gostincev v Trstu. Pravi, da bodo res šle cene v nebo. 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano ponedeljek ob 11:12 Prijavi Napisano ponedeljek ob 11:12 Kolegu sem pa ta zrnja kupil 1kg -13uer Upam, da poroča kaka je kava. 6 Citiraj
FuManchu Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Najraje jo imam v tavelki kahli😁 1 1 Citiraj
TBA Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 20 minutami je FuManchu napisal: Najraje jo imam v tavelki kahli😁 Kaj ti koristi če ni bila do vrha napolnjena. Jutranja doza 3 1 Citiraj
Bini Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Jaz pa iz tele, ko me spomni kaj mi je božiček prinesel.... 🤔🤗😉 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.