Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Tudi meni se je že zgodilo. 1. zapreš ventil - dotok hladne vode preden gre v bojler 2. v stanovanju odpreš toplo vodo - pipo, ki ima najnižje lego in pustiš odprto 3. napumpaš ekspanzijsko posodo na delovni tlak mrzle vode - pri meni je to 2,3 bara ... dokler ne odteče topla voda iz pipe ... 4. zapreš pipo in nazaj odpreš ventil mrzle vode
-
Problem je to, da nočejo razumet, da so večino sami krivi za tako situacijo. Bolj, ko se odrivaš v neko skrajnost manjša je podpora mase ljudi. Velja za obe strani političnega spektra in jok bo vsakič, ko se bo šlo v skrajnosti.
-
Jaz marsikaj naredim sam. Čeprav ni nič od tega (elektrika, voda, servis na avtu,...) moj fah. Sem pa to vseeno majstru pustil. Na mrzlem ni fajn bit. Tak da sem vesel, da je majster mojo tezo potrdil 🙂
-
Od sportman333 · Napisano
Da, tisto je raztezna, ja se strinjam, da nima veze s firmo, ampak kot rečeno, nisem "domač" v tem in se s tem ne ukvarjam, zato ne bom izumljal tople vode (ker teh ventilov je cel kup, zato ne bom ustvarjal med vikendom, da še kaj ne zje...am), in iščem enega mojstra, da mi to uredi, hvala vseeno za hint (točno to mi je razlagal serviser, ki sem ga dobil na telefon, nisem se pa še uspel zmeniti za termin :), da je bodisi šel ta nepovratni ventil oz. je razlog lahko tudi raztezna).
-