Jest Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar Kavica po koncu šihta… v novih šalcah… 4 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Vzel danes za provat, za kolega pa tavelik paket v zrnju...ma kar neki nagrad tale kava. Cen 14.74eur na kilogram. Se jim pa cene podražajo z februarjem kot smo se menili za 1eur gor...tako da bo pol pol kile kave 5.4eur...še zmeraj ceneje kot 250g kave barkafe v slo 2 Citiraj
Bini Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar pred 32 minutami je TBA napisal: Joj, kolk zosa bo za šlogat.... 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 29. januar Prijavi Napisano 29. januar Ja in to brez, da bi si žlico umazali. 1 1 Citiraj
Bini Napisano 29. januar Prijavi Napisano 29. januar Pravkar je Tilen5 napisal: Ja in to brez, da bi si žlico umazali. Bravo, svaka ti čast.... 😊😉 1 Citiraj
Jest Napisano 29. januar Prijavi Napisano 29. januar Zmanjkalo že ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
etcho Napisano 29. januar Prijavi Napisano 29. januar Pred eno uro je Jest napisal: nullZmanjkalo že ... Ja, lepo piše na začetku. "null". 😄 Citiraj
Jest Napisano 29. januar Prijavi Napisano 29. januar pred 20 minutami je etcho napisal: Ja, lepo piše na začetku. "null". 😄 Tisto vcsasih doda, ko je zraven slika... Se nisem pogruntal, kako se tega znebiti drugace, kot tako, da popravim sporočilo ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
etcho Napisano 8. februar Prijavi Napisano 8. februar Aha, je ročni menjalnik, ni avtomatski? 😄 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.