Kava
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Klikneš "dodaj datoteke" , ko ti odpre klikneš na "orodje za izbiranje" ter iz "galerije" izbereš sliko. 😉
-
Tole niso ravno uradni tovarniški podatki ampak so kar vredu in precej v prid x186 motorja, sploh tisti od 0 do 160 je 5 sekund in to je v metrih pri 160km/h kar veliko!
-
Danes sem videl mojo novo igračo. 👍 Čudovita rdeča barva v dežju. Zelo lep design. Seveda tudi razlog za nakup. Baby dino pa se je še sramežljivo skrival. 😄 Kako najlažje naložiti sliko na ta forum? Iz telefona?
-
Verjamem, jaz tudi pridem na 4.0l ampak to ni povprečna. Lahko se pa cincam cel tank in pridem pod 6.0. Gre se za normalno vožnjo... 😉
-
AFS je adaptive front lighting system in ja kontrolira priziganje/ugasanje luci, ko gres v ovinek. V kolikor si odklapljal akumulator ali je le ta slab zamotaj volan v skrajno levo in nato v skrajno desno. To moras vedno narediti, ko pride do izklopa akumulatorja, da se senzorji ponovno "uparijo". V kolikor lucka se vedno utripa je pa problem na enemu od dveh senzorjev (spredaj/zadaj), konektorju od senzorja ali pa na samem modulu. Probaj odklopiti senzor in ga prespricat s kontakt sprejem. Lahko ga tudi priklopis na obd in bos videl kaksno napako ti da. Senzor oz. instalacija se nahaja takoj na stabilizatorju za nivelacijo zarometov. Spredaj desno in zadaj desno je privijacen na roko, ce me spomin ne vara.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.