Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 3,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 28 minutami je Bini napisal:

Bravo, prava Bosanska kafa.... 👍😉

Manjka se ratluk in kozarec vode :D ... 

• Všeč 1
  • Haha 2

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

20250228_181546.jpg

Baje, da pravi moški pijejo črno kavo. 😉

Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Malo bolj moška.

20250301_134802.jpg

20250301_135619.jpg

Hm, tale je bolj tipo Golobček in Plastenjak. Oba imata plačane "spremljevalke". 😊

Napisano

Dobro jutro…

image.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 55 minutami je Bini napisal:

Prva v tem tednu.... 🤗😉

17415955953776741184513531271697.jpg

Moja je bila prva ob 5:00 :D

image.jpeg

Napisano

Zakaj me tale aparat spominja na Marvina - depresivnega robota iz štoparskega vodnika po galaksiji?

image.png

• Haha 3
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano

Ja upam, da od žene... ker če bi ti jo dal kak prjatu...hmmm.

• Haha 1
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano
pred 54 minutami je Janez007 napisal:

današnji zajtrk

20250322_100325.jpg

Joj, Janez007, nič te nisem naučil. 😊

Nič smetane na kapučino za prave moške. 

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Lej tega modela, zaradi velikega povpraševanja daljša čakalna doba za 32k🤣
    • O ja......so pa pri AR prvi na glas rekli da odstopajo od elektrike in da se celo vracajo V6🤩    
    • Za redno dirko pa zgleda vse po starem ...ne vem leta al pa vreme, letos sem ze obe gledal za nazaj...   Ampak razmerje med ekipam oz izjemno malo stevilo prehitevanj ne obeta veliko zaenkrat. Tud ce sta bla razlicna zmagovalca letos je od starta bilo 1 prehitevanje v top 10. rus na lec... Prvo dirko je 'resil' dez..
    • Ti vseeno dam "palec gor" samo za to,ker sedaj vem,da od tebe ne smem kupiti platišč😂😉...hec,hec... Je že bilo govora o tem,in sem pisal,da ne kupujem rabljenih platišč...to je en od razlogov. Pač vsak ima pravico "po svoje"...moj avto je pač "zrihtan"...tudi feltne,ki so v mojih očeh "češnja na rorti"...tudi znotraj je večinoma urejen,pospravljen,nič se ne "valja" po njem itd.in tudi v kufru ni nič-vse v dvojnem dnu pospravljeno (lahko @kacnje potrdi)...pač tak sem..."tehtnica".... @sportman333 stavim,da nisi tehtnica...drži? Dobro-nisem totalno počen,k če ne bi dal prej zrihtati,pa sem se pač z tako feltno 2-3 mesece okoli vozil😬....😂    Pač za karakter,odnos in princip gre.     PS: v Črnotičah dežuje🧐    
    • Hehe, le kdo bi si mislil.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.