Kava
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Imam polnozavarovano! bajto, vse tri etaže za isti dnar. Čeprav so v spodnji etaži samo 2 garaži, kurilnica, rumplkamra, pa betonski podn in neometan strop, pa za isto ceno kot etaži s stanovanjema! Če potres sesuje bajto v nulo, potem nova ne bo imela stekel v oknjih ker to je pa potreba posebej zavarovat. Sem imel požar v kuhinji. Smo se pol leta driblal, ker je zavarovalnica Triglav hotela, pazi, od mene zapisnike gasilcev, policistov, ki sploh ne obstajajo. Glede na zelo velike dnarje ki jih podarjam zavarovalnici Triglav, sem prepričan, da v primeru katastrofalnega potresa ne dobim za garsonjero. -
En model, lastnik Ford mustanga Mach - È ima najbrž edino delo v življenju, da vozi svojega električarja od ene javne polnilnice do druge. To počne predvsem pred nakupovalnimi centri, kjer pusti avto celo noč in še pol dneva, tako, da drugi kupci ne morejo priklopiti svojih avtov. Sedaj mu upravljalci napupovalni centrov električne priključke kar izklapljajo Ravno včeraj sem ga vprašal, kako to, da to dela. Pravi, da tako polni zastonj avto. In kdaj se vozi z njim. Pravi, da dela malo kilometrov na leto in da se večinoma vozi s kolesom. 🙄 Sem pa opazil, da je imel totalno zliane zimske gume. Že dolgo nisem videl takih gum brez profila. Pa je imel gor zimske gume Bridgestone. Rekel je, da mu jih je tako pobralo v dveh letih. Ali je možno, da pri teh težkih električnih avtomobilih trpijo veliko bolj tudi gume in je to dodaten strošek napram navadnim?
-
Sestra ga ima in je z njim prav zadovoljna🤗. Služi svojemu namenu. Služba in nazaj pa malo po mestu sem in tja pa zvečer priklop na sončnico pa je..... . Dobila je še 500€ promocijskega popusta za prvega kupca pri Avto MLACAR in zimske KUMHO gume. 🤗😉
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.