Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 3,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

image.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 21 minutami je Alex napisal:

Tajnica? 😊

Moška tajnica je če je....😉

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano

Pa ni to na zadnji sliki s kavo, moski? Transvestit? :D 

lp

Thomas

image.png

Napisano (urejeno)

Ponavadi in v mojem primeru sodelavci sodelujejo na službenih delovnih področjih. :) 😂 

Sem pa tja grem na teren, ponavadi kot šofer, včasih pa tudi kot sopotnik. Bolje s sodelavko kot s sodelavcem, ki je včasih vozil rely ...  po 7-ih urah vožnje z njim po zasavskih hribih z Jimnyem mi je bilo zadnjič po dolgih letih spet slabo 🤮

Danes naju je Google peljal po zelo strmi bližnjici dolenjskih hribov in še sreča, da sva imela bencinsko Vitaro 1.4 Allgrip, ker si ne predstavljam, da bi moral ritensko, za obračat pa ni bilo prostora. :) Ob teh terenskih poteh, pa se vidi marsikaj ... tale traktor pod cesto sem slikal septembra

image.png

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 1
  • Začuden 2
Napisano
pred 18 urami je Janez007 napisal:

Da vas ne bo skrbelo. Ni tajnica, ni transvestit, je pa sodelavka. Samo sodelavka.  :) 

Oženjene so najboljš, k zvečer ne bo šla teb težit ampak svojmu možu.

Napisano
pred 2 urama je Janez007 napisal:

Kakšna kava? Na sliki je prazna skodelica kave. 😃

Res je na sliki prazna skodelica ampak ne kave....😁😉

Napisano
pred 28 minutami je Bini napisal:

Res je na sliki prazna skodelica ampak ne kave....😁😉

Kapučino pol, naj ti bo 😛

Napisano

Popoldanska (verjetno zadnja za danes)…

E3239E8A-93DA-4201-9351-8170C4D05B4D.jpeg

lp

Thomas

image.png

Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Eh, sej še pet ni ura 🙂 

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Enako.... 😉

16771711912281481925133651560651.jpg

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

No pa začnimo... 😉

1677477570563742629207766607837.jpg

Ja kje si pa za vikend hodu? 😛 

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Ja kje si pa za vikend hodu? 😛 

V "Zrejčah" 😁 je super vreme bil za sauno,bazen, jakuzi in to..... 🥵😝 Pa tut kafe se je pil, predvsem pa čaj.... 👌 

Aja, na koncu razvajanja ali  trpljenja pa tole.... 😀👌

IMG_20230225_194816~2.jpg

IMG_20230225_193739.jpg

Popravljeno od Bini

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja, njegovo osebno mnenje proti tvojemu osebnemu mnenju ...   In pri tebi smo že itak navajeni, da je najboljše točno tisto, kar imaš ti. Pri 6-ki so to manjša 17" platišča (namesto 19"), pri CX-30 pa večja 18" (namesto 16"). Naključje?   Pri nas je odločil šofer - mu je čisto vseeno, zato je izbral cenejšo varianto. Mi je všeč, ker se odloča racionalno. 🙂   Je pa še nekaj, ko sam 2x na leto menjam kolesa, je menjava manjših opazno lažja. Ko prestavljam 19" me potem še 1 teden boli križ.
    • Tale tvoj prodajalec je malce smešen.  " Najbolje je kupiti". To je le njegovo osebno mnenje. Kupiš tisto, kar si lahko privoščiš oziroma, kaj ti paše.  Recimo za 6-ko je, vsaj zame,  bolje imeti 17"zimske,ker je avto sam po sebi trd (vzmetenje) in nizek, in ni dobro prileteti v kako udarno jamo z nizkopresečnimi gumami. Na cx30 niso tako extremno nizkopresečne gume  in je vse skupaj bolj mehko. Tako, da je po moje ta kombinacija z 18"  v redu. Preizkušena kombinacija v globokem snegu in v vseh zimskih pogoji.   
    • To je pa čisto tvoja odločitev. Obe varianti sta po homologaciji za CX-30 OK, tudi po mojem mnenju OK (pozimi mehkejša, drugačna vožnja ... malo spremembe).   Mi smo se odločili za nakup dodatnih 16" Mazdinih platišč (cca 600 €) in gum (cca 600 € Dunlop, z vključenimi TPMS ventili). Sam že dolgo kupujem samo še platišča, ki so iste znamke kot avto, in ni mi žal.   Tole je dejal prodajalec: "Platišča za zimske pnevmatike je najbolje kupiti 2" manjše, se pravi R16 (original na vozilu so R18). Posledično so na voljo tudi precej cenejše zimske pnevmatike."    
    • Ne   Naj ponovijo test po 3 letih redne uporabe   To je kot nakup gum, bog si ga vedi kakšna bo čez 2, 3 leta, ko rata mal trda
    • Ena praktikantka tukaj danes spet vsa navdušena razlaga, da "on je njen svet".   Meni pa butne skozi možgane in bleknem: - "A ni on že četrti 'tvoj svet' v pol leta? Kaj ti delaš Sončev sistem?"         Ni bila preveč navdušena nad mojo izjavo...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.