Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 3,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
  dne 8. 4. 2023 ob 6:55 je FuManchu napisal:

Jutro praznično :bravo:

IMG_20230408_084445.jpg

IMG_20230408_085023.jpg

Razširi  

Kje imaš jelko? Pri trenutnih temperaturah bi bolj pasala na. sliki. 

No, jajčka bi pa lahko obesil nanjo. 😉

Napisano

Jelke nimam, imam pa hruško:bravo:

Mal je hladno za jajca imet na hruški🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano

Še ena popoldanska, da šunko mal zalijem😂

IMG_20230408_164258.jpg

• Všeč 5
  • Haha 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
  dne 12. 4. 2023 ob 13:29 je g.Wankel napisal:

Pil dolgo podaljšano. (ne vem če se sploh reče tako)

Razširi  

Če si jo dolgo pil, potem je pa že morala bit podaljšana. 😄😉

• Všeč 1
  • Haha 4

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• nullfrancosko spanski kaos null
    • Ja vsa zahodna eu Mas mas, Francija, kot aem gor napisal ali semafor ali pa samo trikotnik na glavo Ne rabi se ti sanjat, tako majo priučeno. Kaj res nisi nikoli opazil?
    • V Franciji in Spaniji imas 3 tipe kroznih   1 - klasicni kjer imas prednost v kriziscu 2 - kjer ma prednost tisti ki vstopa. 3- vsak vstop in izstop je omejen s semaforji   Ni to šala. Najbolj znan 2 tip je rondo okoli slavoloka zmage. Not ga pičiš ko car, ven pa lomiš vrat. Poglejte si filmčke   Pri 3. Pa sem vsak dan pizdil v Barceloni. Semafor da vstopis, semafor mimo prvega izvoza, semafor mimo 2 in pol semafor za izstop 3.....katastrofa   Evo ga Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Ort in Google Maps noch intensiver erleben.   Pa glih street view tle ne dela V barceloni balkanc popizdi. Nimajo pravila srecanja, nimajo desnega, popolnoma vse je semaforizirano 8n samo 1 na enkrat pelje, 2 se ne moreta srecat. Celo pesci imajo v X kriziscih vsi naenkrat zeleno...cakava s sinom kje bo prej zelena levo al desno ker sva sla cez diagonalno, pa naenkrat vse zeleno.   Ce kdo zavija desno, ma nasproti rdeco, ce kdo zavija levo ma nasproti rdeco....samo 1 linija naenkrat.   Nacakas se pa ko budala na 500m. Pridejo kolegi motoristi k meni s trajekta 5km iz porta, 1 ura brez guzve, prva stvar - a je to normalno s semaforji?  
    • Kot sem napisal pred vklopom, ce gre levo v rondo vstopa z levim, ce gre desni z desnim, ce gre naravnost pa nima.   To ni šala, 1,5 leta sem bil tam, v Italiji pa FR pa enako
    • Imaš.   Tabla za odvzem je narobe obrnjen trikotnik. Za to pa so table za odvzem in stop drugačne oblike, da se kontra prepozna. Če je nima, se ustaviš. Še vedno mi ni jasno. V krožnega vedno zavijaš desno, razen angleži vedno levo. @Alex se ti kaj sanja? Dosti sem googlal in nisem nič o levem blinkeru v italjanskem krožnem opazil. Samo da ima prednost levi oz. ta v krožnem.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.