Jest Napisano 16. junij Prijavi Napisano 16. junij Popoldanska… z razgledom… 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 16. junij Prijavi Napisano 16. junij Danes brez kofeta.... Bo jutri slajši.... 1 Citiraj
Jest Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij Jutranja… 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 18. junij Prijavi Napisano 18. junij Današnja kava pa je z drugačnim razgledom… 4 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 19. junij Prijavi Napisano 19. junij Ob taki vročini (32) pa paše samo še ohlajen DolceGusto.... 4 Citiraj
Bini Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij Joj, teško je današnje jutro, dobro da je že sreda.... 6 Citiraj
Bini Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij Tole coffe spijem potem pa veselo barvat klopce.... 6 Citiraj
Bini Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Nov teden, nov mesec in drugo polletje se je začelo pa nova doza kofeina za dobro jutro.... Pir objavim pa zvečer ob tekmi in zmagi naših.... 3 Citiraj
godlike Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij dne 7. 6. 2024 ob 12:05 je TBA napisal: Petkova kava in fruštek Hotel sem pokazat kako luštno kavo imate in je res še samo šalca 😅 1 Citiraj
Bini Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij Kava kar doma v senčki in dimu od požara, ki je v Celju.... 🥴 2 1 1 Citiraj
godlike Napisano 20. julij Prijavi Napisano 20. julij (urejeno) Kavica pri Dubrovniku: Kavica v Apuliji: Popravljeno 20. julij od godlike 5 Citiraj
Janez007 Napisano 21. julij Prijavi Napisano 21. julij dne 27. 7. 2023 ob 9:24 je Janez007 napisal: v enem letu kava na Šolti 25% dražja ... 1 Citiraj
sportman333 Napisano 21. julij Prijavi Napisano 21. julij nimaš kej, sej verjetno se je tudi pri nas vse podražilo...... 1 Citiraj
godlike Napisano 21. julij Prijavi Napisano 21. julij Ma ja, to je slovensko in hrvaško lupanje. Je splošno znano, da se na kavi najbolj služi. Sredi Lecce-ja je kapučino 1.6€. Pa vem kdo je espresso avtomat izumil 😉 Kavo si doma kuham, ker pijem kratko in me v 3/4 slovenskih, avstrijskih in hrvaških gostilnah strese, ko naredim šluk. Zanimivo, da je v Italiji, razen v hotelih, kratka kava okusna. 5 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.