Bini Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust DolceGusto.... 😋 Sem pa danes dal AC malo fraj... 😊😉 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust Kaj si vozu po regionalni? hihi hehe 😆🤪 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust (urejeno) in to na isti lokaciji! sam pri drugi mizi Popravljeno 23. avgust od Tilen5 3 Citiraj
Bini Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust pred 11 minutami je Tilen5 napisal: in to na isti lokaciji! sam pri drugi mizi In drug dan.... 😊😂 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 20 urami je Tilen5 napisal: in to na isti lokaciji! sam pri drugi mizi Bo Bini povedal, če je kaka luštna kelnerca tm, da skoz na isti lokaciji kavo pije 😛 1 2 Citiraj
Bini Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 6 urami je MazdaBoy napisal: Bo Bini povedal, če je kaka luštna kelnerca tm, da skoz na isti lokaciji kavo pije 😛 Prestar sem za take mlade, paše pa očem.... 1 Citiraj
Jest Napisano 3. september Prijavi Napisano 3. september 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 8. september Prijavi Napisano 8. september Jaz sem glih eno Tajsko kavico si naredu danes 1 Citiraj
skritikrt Napisano 8. september Prijavi Napisano 8. september dne 19. 8. 2024 ob 9:01 je Bini napisal: DolceGusto.... 😋 Sem pa danes dal AC malo fraj... 😊😉 Jaz tudi...aja-napačna tema😂🤣...malo pa moram trollati😆 In kako si do sedaj zadovoljen z "mickama"? 2 Citiraj
Bini Napisano 8. september Prijavi Napisano 8. september Micike so TOP. Se pa ne matrajo preveč, ker imam dobro izolacijo🤗, Zdaj še sam položnico čakam, da vidim kaka bo razlika.. 🤔 2 Citiraj
NevLado Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september Evo jaz pa z novo beštijo, povsem avtomatik, tudi za napitke z mlekom Zaznavanje zrn, personalizirana konfiguracija kofetov na profil, dvojna čaša za kavna zrna (pri čemer lahko v izi menjaš eno z drugim), v izi dostop do mlinčka za čiščenje,... V igri je bil še philips 5500, ampak res edini plus mi je bil tam posodica za mleko, ker nima notr "slamice", po kateri se mleko pozavga - tale pa ima ločeno slamico, ker upari mleko "on the fly", ampak se jih da naročit za 5 eur na amazonu kot nadomestek, tako da se ne sekiram; sem naredil precej raziskav in sta bila ta2 praktično edina top notch Ker sem pa imel še okrogel bd, je pa najboljše to, da sem ga dobil kot darilo bo lep spomin, ni kaj Res prava petarda, espresso je odličen, priporočam 4 Citiraj
FuManchu Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september Lep. Ampak turška je še vedno zakon 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.