Pride tip k okulistu in pravi:
- "Doktor, zdi se mi, da postajam kratkoviden."
Doktor ga pelje do okna in mu pravi:
- "Povejte, kaj vidite."
- "Vidim sonce."
- "In koliko dalje bi še radi videli?"
To te ne rabi skrbet, ker ni to niti h od hibridnega pogona Ena baterija pa mal logike na altenatorju
Preveri, da je res X186... prva verzija X180 je imela določene težave s kompresorji
Ali gre za nemški avto?
Preveri redne servise olja in pa da so bile svečke menjanje na 60kkm
Pri 120kkm jih boš mogu spet menjat, tam cca 400 eur te pride ker imajo pooblaščenci prizadete cene, imaš lahko dobro pogajalsko izhodišče.
Pri 100kkm zna bit tut že zavorni sistem znucan, sepravi bodo tudi že ploščice lahko pri konc - preveri tudi to mogoče v sklopu pogajanja.
Posodobijo se samo zemljevidi na SD kartici ... Infotainment se posodablja drugace (naceloma samo na servisu... ampak se da tudi doma... to je pa opisano ze drugje... Gre pa s pomocjo USB kljuka in tapravi firmware moras najti, kar pa je v zadnjem casu tudi malo vezje ... Jaz ponavadi pisem uporabniku ASH8 na faksnem od tujih mazda forumov (cx70forum.com, mazda3revolution.com,...)
Glede posodobitev osnovnih Mazda zemljevidov tudi mene zanima - Mazda 6, letnik 2019. Ali se posodabljajo samo zemljevidi ali še kaj drugega v infotainment sistemu?
Glede HUD-a in Google maps - to tudi pri meni ne deluje. Samo Mazda zemljevidi na HUD-u kažejo napotke. Mogoče je možno pri novejših Mazda letnikih?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.