Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
C'mon Alex... da daš link od nekih paranojikov, ki so prevzeli doktrino nekdanje JNA "neprijatelj vreba sa svih strana". Se pravi sem jaz tudi ruski trol, ker pišem zgodovinska dejstva, ki se jih da z lahkoto preverit ali skozi zgodovino ali skozi dejanja posameznikov. Še 1x pa upam, da zadnjič, če baje širim Kremeljsko rusofilsko propagando je potem tole pač proNato ameriška globalistično hegemonistična propaganda. Vidiš kako je enostavno tako nabijanje, brez dokazov in protidokazov. Živimo v komunikacijski dobi in res veliko stvari se da preverit, zato pa ne rabiš MSM-je in tiste, ki jim je interes furat zgolj in samo določeno agendo. Ogromno se da preverit, mogoče res ne vsega, a se da. Tudi funkcioniranje glavnih akterjev, sledenja denarju verjetno ni iz trte zvito. Verjetno tudi to ne, da imajo predvem ameriški demokratski kongresniki ogromno delnic v oborožitvenih podjetjih v zda tudi ni skrivnost. To je konflikt interesov, da podpisuješ pomoč Ukrajini v orožju in večaš zaslužke raytheon, boeing, lockheed martin, northrop grumman, ki iz dobičkov financirajo devidende lastnikom. Krog je zaključen in zdaj pride Trump, ki bi ta party lahko celo prekinil - zdaj se pa išče način kako zaostriti konflikt in ga spraviti na nivo, da ga tudi Trump ne bi mogel ustaviti. Ne vem, naj mi nekdo tukaj zaupa, a je pripravljen, da se bo skrival po zakloniščih, če bodo stvari ušle izpod nadzora. Ja ti tudi Alex - zmerjaš Ruse z butastimi vodkarji a istočasno računaš na njihovo zdravo pamet, da ne bodo posegli po jedrskem orožju. ne vem tole men ne paše skupaj, da ste nekateri pripravljeni žrtvovati vse za neko Ukrajino, ki roko na srce ni žrtev ampak le orodje za proxy vojno proti Rusijo, ki jo ZDA rabijo za delanje dobičkov in hromitev EU, NATO pa zato, da sploh še obstane. Članice so zadnja leta silno malo dajale za oboroževanje in sam obstoj NATA in jim je konflikt z Rusijo pomenil rešilno bilko da se NATO obdrži. Ne vem, men se zdi pač norost, da odločevalci rajo izbirajo vojno kot mir. Mogoče sem pa samo staromoden in bi moral navijat za nukice.
-
In potem se bo čudil, ko se bo eden nekje zabil v njega...🤬
-
Jaz sem pa mislil na parkirišču naredit en giro americano - pa ugotovim, da nimam ročne. 😉 Boljše to kot nič. 😊
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)