Janez007 Napisano 1. februar, 2021 Prijavi Napisano 1. februar, 2021 Živjo, ugotavljam, da se na 3 leta stari Mazdi 3 v notranjosti poleg Bose zvoka dobro, če ne celo preveč sliši tudi motor oz izpušni lonec. Ne rečem, da to ni športen občutek, a vendar bi si želel malo tišje vožnje. 🙂 Ima kdo podobne izkušnje in ali bi se dalo kaj narediti? Verjetno bi pomagali dodatni tepihi na tleh, dodatena obloga na dnu prtljažnega prostora? 1 Citiraj
FuManchu Napisano 1. februar, 2021 Prijavi Napisano 1. februar, 2021 pred 1 uro je Janez007 napisal: Živjo, ugotavljam, da se na 3 leta stari Mazdi 3 v notranjosti poleg Bose zvoka dobro, če ne celo preveč sliši tudi motor oz izpušni lonec. Ne rečem, da to ni športen občutek, a vendar bi si želel malo tišje vožnje. 🙂 Ima kdo podobne izkušnje in ali bi se dalo kaj narediti? Verjetno bi pomagali dodatni tepihi na tleh, dodatena obloga na dnu prtljažnega prostora? Obstaja proti hrupna samolepilna oblogo. Malo pobrskaj po netu. Mogoče jo drži celo kaka trgovina z avtoakustiko. 1 Citiraj
Aless Napisano 2. februar, 2021 Prijavi Napisano 2. februar, 2021 Ja na splošno so Mazde dokaj glasne v notranjosti. Jaz sem se na moji M6 lotil tišanja in je učinek zelo dober, v primerjavi s prej. Izoliral sem vsa vrata, prtljažnik, koloteke, požarno steno za armaturko, steno med steklom armaturko (pod brisalci) in pokrov motorja. Za moj okus je motor še vseeno preveč glasen, dizel pač. Sem bil navajen od Accorda dizla ki je bil dokaj tih in ni imel tako traktorskega zvoka. Zato je za letos v planu je še izolacija samega motorja, pod ono plastiko in požarne stene pri motorju. Slike in opis izoliranja imaš v moji temi😉 3 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Janez007 Napisano 2. februar, 2021 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2021 (urejeno) Hudooo! To si se pa lotil. Popravljeno 14. januar, 2022 od Janez007 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. februar, 2021 Prijavi Napisano 2. februar, 2021 @Jest Lahko premakneš temo? 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 3. februar, 2021 Prijavi Napisano 3. februar, 2021 V napačnem podforumu je bila tema odprta janez. 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano 3. februar, 2021 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2021 pred 7 urami je TiEn napisal: V napačnem podforumu je bila tema odprta janez. Možno, spadam v "Boomer" generacijo. 😁 Hvala za pojasnilo - naredite kot bi moralo biti. 👍 1 Citiraj
Jest Napisano 3. februar, 2021 Prijavi Napisano 3. februar, 2021 pred 16 minutami je Janez007 napisal: Hvala za pojasnilo - naredite kot bi moralo biti. 👍 Je ze urejeno ... Temo si odprl v podforumu Tehnične zadeve povezane s forumom 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.