Civic Napisano 19. februar, 2021 Prijavi Napisano 19. februar, 2021 Ga prepoznate? Nov avtomobil, ki bo spremenil videz. SIOL.NET Honda je razkrila novo podobo svojega nekdanjega klasičnega kompaktnega športnega terenca H-RV, ki pa bo v novi generaciji dobil precej bolj kupejevsko obliko karoserije. Avtomobil bo poganjal hibridni... Priznam, da sem gledal aktualno, ko je "prišla na svet" ... tudi zato, ker bi bila po treh civicih to 4 Honda pri hiši. Pa me izgled ni prepričal in je odločitev potem padla na CX 3 ... Novi model pa bo po slikah sodeč druga zgodba. No prvi konec je videti bolj tako tako, mogoče bo v živo boljši na pogled. Zadek mi je ok, le izpuh skrivajo kot bi se ga sramovali. Notranjost je videti prečiščena in meni lepa. Pogon bo hibrini in kot sem prebral le z avt.menjalnikom. 3 Citiraj
Boss Napisano 19. februar, 2021 Prijavi Napisano 19. februar, 2021 Hmmm... men pa zgleda, kot da so mal Mazdo kopiral ampak to slabo. Je pa vseeno ok, da gre Honda ven iz rižotarskega oblikovanja. 2 Citiraj
Civic Napisano 19. februar, 2021 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2021 https://www.carscoops.com/2021/02/honda-wastes-no-time-pimping-up-new-2021-hr-v-vezel/ Evo pa še dve opciji za kranclanje z dodatki ... Citiraj
scania Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 Meni spredaj deluje kot mazda mx30 zadaj kot kia sportage notranjost tam pri infotaiment zaslonu kot mazda do 2018 pri klimi pa kot prve mazde 6 od 2013 do 2015. 2 Citiraj
sportman333 Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 (urejeno) spredaj je res nekaj potez kot da bi kopirali mazdo....osebno me moti ker so spet samo neki e-motorji, po možnosti spet z nekimi max.100konji.... 😆......je pa bistveno "lepši" kot pa trenutni model, ki je neka spaka, tako da je napredek :). Honda v EU z oblikami ki so na voljo (3modeli...hahaha) res ne briljira. Za moje pojme zadnji "lep" model je accord, ki je imel skladne linije, pa ne zato ker ga imam sam, ampak tudi prejšnji accord in CRV še stari letnik mislim da model 2007-2008 je bil lepši kot sedanji....kar se tiče izpuhov pa tudi, če izvzamem TypeR, ki je tako ali drugače svoj svet.....nima ne HRV, ne CRV ne navaden civic nekega "lepega" izpuha ali vsaj nastavka....tudi tu moraš iti nazaj vsaj na S2000 ali ponovno Accroda.... Popravljeno 21. februar, 2021 od sportman333 2 Citiraj
Deeyan Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 Mene pa full na Hyundaia spominja 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 Ah ne, Hyundai ma pa zdejle res drzna oblikovanja ... novi Tucson je še meni hud, pa čeprav ne maram SUV-ov. 2 1 Citiraj
Alex Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 pred 11 minutami je Boss napisal: Ah ne, Hyundai ma pa zdejle res drzna oblikovanja ... novi Tucson je še meni hud, pa čeprav ne maram SUV-ov. Uf... meni je pa totalno nikakav. Rižota z mesom. Še posebej spredaj je kr neki. 😬 pred 19 urami je Boss napisal: Hmmm... men pa zgleda, kot da so mal Mazdo kopiral ampak to slabo. Je pa vseeno ok, da gre Honda ven iz rižotarskega oblikovanja. Meni pa deluje, kot da so kar ornk kopirali Mazdo, a jim ni nikakor ratalo. 1 Citiraj
Boss Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 Pravkar je Alex napisal: Uf... meni je pa totalno nikakav. Rižota z mesom. Še posebej spredaj je kr neki. 😬 Moraš gledat s SUV očmi - tole je odmik od copy paste in je nekaj drugačnega. SE pa seveda postavi vprašanje kako se bo ta oblika "starala". Po moje ne preveč dobro. 1 1 Citiraj
Alex Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 pred 2 minutama je Boss napisal: Moraš gledat s SUV očmi - tole je odmik od copy paste in je nekaj drugačnega. SE pa seveda postavi vprašanje kako se bo ta oblika "starala". Po moje ne preveč dobro. Ravno to sem hotel napisati. Da, taki ekstremi kot je ta hunday lahko hitro zastarajo oz. ne nosijo dobro let. Poglej, kako se drži naša 6-ka.Nekateri še vedno mislijo, da je to čisto nov model.Tako je pri Mazdinem oblikovanju na splošno. Ne delajo ekstremov, čeprav bi lahko včasih bili še malo bolj drzni. Pač moraš zadeti prave linije, da ostanejo v trendu veliko let. 1 1 Citiraj
Boss Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 Ampak pri SUV-ih je zdaj taka nora konkurenca, da oblikovalci hitijo na vse pretege "izumljat" nekaj novega. Čedalje več bo takih nenavadnih oblik vse v smislu povečat prodajo, ampak po 4 letih bodo obvezno morali menjati model. Mazda 6 gre v 10 leto, ko je razen mal FL updejta oblikovno skoraj enaka. Sicer je pa to tud logično saj na EU trgu skoraj nima konkurence, ker od Japoncev v tem segmentu ima le Toyota Camrya, ki pa nekako ni po okusu evropskih kupcev. Od Evropskih pa je v tej kategoriji s seveda normalno ceno le Renault Talisman - moraš biti oreng Reanult fan Peugeot 508 - lep ampak po drugi strani pa preveč ekstravaganten Vw- Passat (dolgočasen) / Arteon - lep ampak znotraj spet samo Passat in to za precej višjo ceno Škoda Superb - odličen, ampak rabi pranovo Opel Insignia - korak nazaj v oblikovanju napram prejšnjemu modelu Ford Mondeo - tega kmalu nae bo več na trgu in to je to. 3 Citiraj
Bini Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 pred 3 urami je Boss napisal: Ampak pri SUV-ih je zdaj taka nora konkurenca, da oblikovalci hitijo na vse pretege "izumljat" nekaj novega. Čedalje več bo takih nenavadnih oblik vse v smislu povečat prodajo, ampak po 4 letih bodo obvezno morali menjati model. Mazda 6 gre v 10 leto, ko je razen mal FL updejta oblikovno skoraj enaka. Sicer je pa to tud logično saj na EU trgu skoraj nima konkurence, ker od Japoncev v tem segmentu ima le Toyota Camrya, ki pa nekako ni po okusu evropskih kupcev. Od Evropskih pa je v tej kategoriji s seveda normalno ceno le Renault Talisman - moraš biti oreng Reanult fan Peugeot 508 - lep ampak po drugi strani pa preveč ekstravaganten Vw- Passat (dolgočasen) / Arteon - lep ampak znotraj spet samo Passat in to za precej višjo ceno Škoda Superb - odličen, ampak rabi pranovo Opel Insignia - korak nazaj v oblikovanju napram prejšnjemu modelu Ford Mondeo - tega kmalu nae bo več na trgu in to je to. ........ravno tako kot Mazde 6,a ne? In to bo velika škoda,ker prihaja v zameno nov model avtomobila,ki v večini primerov ne bo dosegljiv! 😁 Citiraj
Deeyan Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 4 hours ago, Boss said: Ah ne, Hyundai ma pa zdejle res drzna oblikovanja ... novi Tucson je še meni hud, pa čeprav ne maram SUV-ov. 4 hours ago, Boss said: Ah ne, Hyundai ma pa zdejle res drzna oblikovanja ... novi Tucson je še meni hud, pa čeprav ne maram SUV-ov. Tedva men full podobno zgledata 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 24. februar, 2021 Prijavi Napisano 24. februar, 2021 iz boka mi zgleda kot kak Kitajc 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 24. februar, 2021 Prijavi Napisano 24. februar, 2021 Kako so si tej novi suvi vsi podobni. Moraš prav pogledati značko, da veš za koga se gre. Uniformiranost. 😒 3 Citiraj
Civic Napisano 18. februar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2022 No pa je pri nas ... Hondin priljubljeni SUV v novi preobleki WWW.ZURNAL24.SI Honda je začela v Sloveniji prodajati svojega novega hibridnega križanca, hondo HR-V tretje generacije, za katero pravijo, da je povsem drugačna od uspešne predhodnice. 2 Citiraj
FuManchu Napisano 18. februar, 2022 Prijavi Napisano 18. februar, 2022 Spredaj mi malo pusto deluje okoli maske. Drugač pa kar lepa. Vsaj meni. 1 Citiraj
Boss Napisano 18. februar, 2022 Prijavi Napisano 18. februar, 2022 Ko misliš, da je samo zunaj grda in da ima vsaj dobro notranjost, je razočaranje kompletno. Plastik fantastik brez duše... 4 Citiraj
sportman333 Napisano 18. februar, 2022 Prijavi Napisano 18. februar, 2022 (urejeno) Tudi motorna paleta je bedna, samo hibrid, pa še ta bolj bogi 1.5 in 130km....slabo, cena pa 30k -32k eur....(toliko je bil včasih crv) Popravljeno 18. februar, 2022 od sportman333 Citiraj
Bini Napisano 18. februar, 2022 Prijavi Napisano 18. februar, 2022 Velika žalost je vse skupaj. 😵 Mazda cx 60 je na koncu še dobro izpadla....😊😉 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 19. februar, 2022 Prijavi Napisano 19. februar, 2022 Crv je ok, Hrv pa ne. Sam crv tudi nima neke pametne motorizacije sploh za kako vleko prikolice.. 3 Citiraj
sportman333 Napisano 19. februar, 2022 Prijavi Napisano 19. februar, 2022 (urejeno) pred 2 urama je SpEkTr napisal: Crv je ok, Hrv pa ne. Sam crv tudi nima neke pametne motorizacije sploh za kako vleko prikolice.. se strinjam, še najboljši približek je bil stari dobri 2.2. dtec z 150km, sedaj je pa vse skupaj eno eko-hybrid (zelo drago) sranje Popravljeno 19. februar, 2022 od sportman333 Citiraj
SpEkTr Napisano 19. februar, 2022 Prijavi Napisano 19. februar, 2022 Ja, kolega s Hrvaške tudi kampist je večni hondaš in pravi, da zanj ni več pravega motorja. Sedaj pogleduje proti cx5 in kodiaku. Citiraj
Deeyan Napisano 19. februar, 2022 Prijavi Napisano 19. februar, 2022 Slike v zivo, nekdo objavu na Hondino stran 🙂 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Civic Napisano 19. februar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2022 Moje skromno mnenje: v garaži so bile do sedaj tri Honde civic: 3., 8. in 9. generacija ... 3.gen. (1.5 GTi) je bila made in J in delala brez vsakršnih težav; ostali dve pa sta bili 1.8 in made in UK ... mehanika ok, le vse skupaj je bilo bolj neprecizno sestavljeno (posebno zadnja se ni prav hvalila s spoji karoserije). Ja HR V ... oblika je stvar okusa; meni ni ravno grda (vsaj po slikah) ... moti pa me pogon in neizbira le tega. Če bi npr. porabili 1.5 T iz obstoječe serije civica in ročni menjalnik ter zmetali ven vso hibridno šaro bi bil čisto ok in tudi nekaj tisoč € cenejši. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.