Skoči na vsebino

Mazda najbol zanesljiva znamka 2021

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Bo kar držalo. Vedno so bile japonske znamke na vrhu. Sedaj se je vrnil bmw vmes. 

Meni je ta tabela v redu. Kupljeno. 👍

Napisano (urejeno)

Eh to je ameriska anketa, dobro za mazdo, ampak tam ma res slabo konkurenco, se posebej z buicki, dodgei pa lincolni. :)
dejstvo je da imajo tam tudi drugacne motorje

Popravljeno od marko91
Napisano

Pomembno je le to ,da je prva,ostali bodo pa tako vedno zavistni kot vedno.🥴 

Sem vedel kaj bo,pa sem Alfo zamenjal za Mazdo......:jupiii:

• Všeč 3
  • Ljubim 1
Napisano
Pravkar je Bini napisal:

Pomembno je le to ,da je prva,ostali bodo pa tako vedno zavistni kot vedno.🥴 

Sem vedel kaj bo,pa sem Alfo zamenjal za Mazdo......:jupiii:

Eni vedno najdejo dlako v jajcu. Pač je v Ameriki Mazda  N°1. In v Evropi bi bilo enako, če bi delal anketo kdo drug, kot kaka nemška ugledna"neodvisna" in nepristranska avto revija. 😉

• Všeč 4
  • Hvala 1

• 3 leta kasneje...
Napisano

Da ne odpiram nove teme, saj se v bistvu ista tema, le leto je drugo...

WWW.ZURNAL24.SI

V javnosti se v zadnjih letih in desetletjih ustvarilo prepričanje, da so japonski avtomobili bolj vzdržljivi kot evropski. Pa je to res tako enostavno? Preverili smo pri mehanikih in prodajalcu rabljenih vozil.

Napisano
pred 26 minutami je Slivka napisal:

Da ne odpiram nove teme, saj se v bistvu ista tema, le leto je drugo...

WWW.ZURNAL24.SI

V javnosti se v zadnjih letih in desetletjih ustvarilo prepričanje, da so japonski avtomobili bolj vzdržljivi kot evropski. Pa je to res tako enostavno? Preverili smo pri mehanikih in prodajalcu rabljenih vozil.

Nič novega le, da manj rostajo... :bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.