Bossek Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 Mazda prva ... alfa zadnja: Mazda is the Most Reliable Car Brand of 2021 | CarGuide.PH | Philippine Car News, Car Reviews, Car Prices WWW.CARGUIDE.PH According to the U.S.-based Consumer Reports. 2 1 1 Citiraj
Scr3am Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 To je tok verodostojen podatek, kot da bi raziskavo delala revija smrklja. Brez zamere 2 1 1 Citiraj
Boss Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 Maš prav, Alfa bi morala bit prva, Mazda pa zadnja. 3 Citiraj
Alex Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 Bo kar držalo. Vedno so bile japonske znamke na vrhu. Sedaj se je vrnil bmw vmes. Meni je ta tabela v redu. Kupljeno. 👍 1 Citiraj
marko91 Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 (urejeno) Eh to je ameriska anketa, dobro za mazdo, ampak tam ma res slabo konkurenco, se posebej z buicki, dodgei pa lincolni. dejstvo je da imajo tam tudi drugacne motorje Popravljeno 20. februar, 2021 od marko91 1 Citiraj
Bini Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 Pomembno je le to ,da je prva,ostali bodo pa tako vedno zavistni kot vedno.🥴 Sem vedel kaj bo,pa sem Alfo zamenjal za Mazdo...... 3 1 Citiraj
Alex Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 Pravkar je Bini napisal: Pomembno je le to ,da je prva,ostali bodo pa tako vedno zavistni kot vedno.🥴 Sem vedel kaj bo,pa sem Alfo zamenjal za Mazdo...... Eni vedno najdejo dlako v jajcu. Pač je v Ameriki Mazda N°1. In v Evropi bi bilo enako, če bi delal anketo kdo drug, kot kaka nemška ugledna"neodvisna" in nepristranska avto revija. 😉 4 1 Citiraj
Slivka Napisano 21. november, 2024 Prijavi Napisano 21. november, 2024 Da ne odpiram nove teme, saj se v bistvu ista tema, le leto je drugo... Mit ali resnica? Ali so rabljeni Japonci zares najboljši nakup na dolgi rok? WWW.ZURNAL24.SI V javnosti se v zadnjih letih in desetletjih ustvarilo prepričanje, da so japonski avtomobili bolj vzdržljivi kot evropski. Pa je to res tako enostavno? Preverili smo pri mehanikih in prodajalcu rabljenih vozil. 1 Citiraj
Bini Napisano 21. november, 2024 Prijavi Napisano 21. november, 2024 pred 26 minutami je Slivka napisal: Da ne odpiram nove teme, saj se v bistvu ista tema, le leto je drugo... Mit ali resnica? Ali so rabljeni Japonci zares najboljši nakup na dolgi rok? WWW.ZURNAL24.SI V javnosti se v zadnjih letih in desetletjih ustvarilo prepričanje, da so japonski avtomobili bolj vzdržljivi kot evropski. Pa je to res tako enostavno? Preverili smo pri mehanikih in prodajalcu rabljenih vozil. Nič novega le, da manj rostajo... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.