Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mogoče bo komu zanimiv ta dodatek za čiščenje DPF-ja. Kolikor sem uspel prečekirati net, naj bi bil ta dodatek kao najboljši in naj bi deloval tako, da pri nižji temperaturi skuri saje in tako pomaga pri regeneraciji. To je predvsem dobro pri kratkih vožnjah in pri vožnjah, kjer se ne razvijejo dovolj velike temperature za uspešno dokončanje regeneracije. Po nekaterih pripovedih naj bi celo "zabite" dpf je toliko ščitil, da se jim je ugasnila lučka in so potem brez težav vozili naprej. Bi bilo za probat, če ne drugo zaradi preventive. Kaj menite?

WWW.POWERENHANCER.CO.UK

Forte Diesel Particulate Filter Cleaner & Regenerator has been specifically formulated to...

Napisano
pred 2 minutama je Shrek napisal:

Kupi bencinarja 🤣😂

Ga bom... če res mazda naredi turbo motor za evropske trge  z 300 konjički. Takrat z veseljem. 😉

• Všeč 2
  • Hvala 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• To te ne rabi skrbet, ker ni to niti h od hibridnega pogona  Ena baterija pa mal logike na altenatorju   Preveri, da je res X186... prva verzija X180 je imela določene težave s kompresorji   Ali gre za nemški avto?   Preveri redne servise olja in pa da so bile svečke menjanje na 60kkm   Pri 120kkm jih boš mogu spet menjat, tam cca 400 eur te pride ker imajo pooblaščenci prizadete cene, imaš lahko dobro pogajalsko izhodišče.   Pri 100kkm zna bit tut že zavorni sistem znucan, sepravi bodo tudi že ploščice lahko pri konc - preveri tudi to mogoče v sklopu pogajanja.
    • Posodobijo se samo zemljevidi na SD kartici ... Infotainment se posodablja drugace (naceloma samo na servisu... ampak se da tudi doma... to je pa opisano ze drugje... Gre pa s pomocjo USB kljuka in tapravi firmware moras najti, kar pa je v zadnjem casu tudi malo vezje ... Jaz ponavadi pisem uporabniku ASH8 na faksnem od tujih mazda forumov (cx70forum.com, mazda3revolution.com,...)
    • Glede posodobitev osnovnih Mazda zemljevidov tudi mene zanima - Mazda 6, letnik 2019. Ali se posodabljajo samo zemljevidi ali še kaj drugega v infotainment sistemu?   Glede HUD-a in Google maps - to tudi pri meni ne deluje. Samo Mazda zemljevidi na HUD-u kažejo napotke. Mogoče je možno pri novejših Mazda letnikih?
    • Mene pa zanima mnenje starejšega modela Mazda CX-30 2.0 X-186 MHEV. Gledam rabljenega, letnik 2022, prevoženih 100k kilometrov, blagi hibrid bencinar 2.0.  Ali je vreden nakupa? So kakšni večji problemi? Je naredil kdo že kaj več kot 100k kilometrov? Da ne kupujem jamo brez dna. Bolj me skrbi tisti hibridni del pogona
    • Drugače to se pa res strinjam,imel sem dva brez turba in ubiti vem kako da ih pelješ, sam zdaj je meni Zmanjkalo denarja da bi pa res kupil dobrega benzinca a nisem hotel iti pod 150 KS pa sem še rabil avtomatik.in sem potem odluco da kupim dizla ker spet dost  ih nimajo težave ,seveda narede vse da do tega ne pride ,in zaradi tega sam se  prepričo da kupim dizla.do včeraj sem prodajo svojega cx-7 2.3 T od včeraj sem odluco da ne gre ker sploh nikoli nisem imel težave .tak da 300 KS ostaje pri meni 😂🤌
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.