Slivka Napisano 31. december, 2023 Prijavi Napisano 31. december, 2023 Tudi jaz bi raje videl, da BTjka nima te lučke - ves čas me moti med vožno... 3 1 Citiraj
NevLado Napisano 2. januar Prijavi Napisano 2. januar Jaz pa pri japoncih pogrešam lučko za prazno posodo za vitrex nikoli ne vem, koliko še imam, pa bi blo fajn 4 1 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano 2. januar Prijavi Napisano 2. januar Pred eno uro je NevLado napisal: Jaz pa pri japoncih pogrešam lučko za prazno posodo za vitrex nikoli ne vem, koliko še imam, pa bi blo fajn To moraš pa na audi prešaltat, vsaj🤣🤨 1 1 Citiraj
Jest Napisano 2. januar Prijavi Napisano 2. januar pred 2 urama je NevLado napisal: Jaz pa pri japoncih pogrešam lučko za prazno posodo za vitrex nikoli ne vem, koliko še imam, pa bi blo fajn Lucko imajo tisti modeli, ki imajo pranje zarometov… 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 2. januar Prijavi Napisano 2. januar Moj Šved to ima brez pranja luči. Drug pa ni imel noben se mi zdi. Pa je fino, da mal veš kdaj natočit. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. januar Prijavi Napisano 2. januar pred 34 minutami je Jest napisal: Lucko imajo tisti modeli, ki imajo pranje zarometov… Meni javi opozrilo malo prej kot se sprazni 2 Citiraj
Boss Napisano 2. januar Prijavi Napisano 2. januar Hmmm, jaz mam lučko na zadnjih treh Mazdah in ni slaba zadeva. Tako sploh ne razmišljam o tem, da moram kontrolirat, samo počakam na lučko. 3 Citiraj
godlike Napisano 2. januar Prijavi Napisano 2. januar Tu so firme čudne. Alfa 159 je imela lučko, Giulietta s xenonkami ne. Ford Mondeo 2008 jo ima, Focus 2019 jo ima. Nima pa Focus hlajenega predala, ki ga je še 2010 Polo imel. No M2 2010 ni imela. Se mi zdi, da zadeve, ki se lahko izpustijo, se. Ker se špara. Hlajen predal je izgubil na hype-u in ga pač ni. Isto je z amortizerji na haubi. Imela jih je samo Giulietta, od zgoraj naštetih. Pač špara se..... 1 Citiraj
NevLado Napisano 2. januar Prijavi Napisano 2. januar pred 5 urami je Jest napisal: Lucko imajo tisti modeli, ki imajo pranje zarometov… Ja ampak od kar so sprednje led na 6ki, ni več pranja žarometov….. pred 6 urami je sportman333 napisal: To moraš pa na audi prešaltat, vsaj🤣🤨 Vem da sem se vozil z 20 let passatom pa je to imel, sem samo debelo gledal 1 Citiraj
Jest Napisano 2. januar Prijavi Napisano 2. januar Pred eno uro je NevLado napisal: Ja ampak od kar so sprednje led na 6ki, ni več pranja žarometov CX-60 ima matricne LED in ima pranje zarometov… prav tako jih je imela prejsnja CX-5 in tudi sestica… in tudi prejsnja sestica s ksenonkami,, 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar pred 12 urami je Jest napisal: CX-60 ima matricne LED in ima pranje zarometov… prav tako jih je imela prejsnja CX-5 in tudi sestica… in tudi prejsnja sestica s ksenonkami,, Ja kva? Moja niti od @ignacij NIMA pranja žarometov, pa so polna oprema... 1 Citiraj
Jest Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar Nevem... Mogoce zato, ker je iz uvoza? Edina, za katero vem, da ima LED zaromete in nima pranja je hcerina Mazda 3 Takumi (G120, 2018) ker ima "tasvoh" LED zaromete, ki niso dinamicni ... Mogoce sta vajini sestici tudi s "tasvoh" LED zarometi? Pranje zarometov je menda obvezno, ce je svetilnost nad neko vrednostjo >> 2000 lumnov??? Smo ze tukaj pisali o tem >> 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar Za tiste ki se čudijo,..taka lučka se pojavi,pa na ekranu zapiše "Refill windscreen fluid" al neki podobnega 2 Citiraj
Slivka Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar A to si zdaj na parkeđotu šprical toliko časa, da se je lučka prižgala, da si lahko slikal? 5 Citiraj
NevLado Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar pred 2 urama je Jest napisal: Nevem... Mogoce zato, ker je iz uvoza? Edina, za katero vem, da ima LED zaromete in nima pranja je hcerina Mazda 3 Takumi (G120, 2018) ker ima "tasvoh" LED zaromete, ki niso dinamicni ... Mogoce sta vajini sestici tudi s "tasvoh" LED zarometi? Pranje zarometov je menda obvezno, ce je svetilnost nad neko vrednostjo >> 2000 lumnov??? Smo ze tukaj pisali o tem >> Hja, meni se prilagaja snop glede na nasproti vozeče avte (sepravi zna skrit samo levi del dolgih luči, desn del pa še vedno osvetljuje) Ne vem pa kakšne po potem "tamočne" LED In vse 2016/2017 na avtonetu izgledajo takšne, tudi tiste ki so kupljene v SLO null Edit: torej xenon 2013-2015 pranje žarometov, 2016-2017 led brez pranja, 2018 naprej led z pranjem 1 Citiraj
godlike Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar Focus 2018-2019 je imel pranje pri pametnem ledu. Jaz sem ga naročil in nedobil, ker je my2020 in so ukinli pranje s to generacijo. Torej ni samo trg, lahko je tudi drugi letnik, pri vaših Mazdah. Citiraj
DonFelipe Napisano 14. januar Avtor Prijavi Napisano 14. januar To je pa prijatelj na sosednjem madžarskem zasledil : 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar Skor mi je pršlo, ko sem vidu tele fotke 🥰 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 22. april Avtor Prijavi Napisano 22. april dne 14. 1. 2024 ob 21:04 je g.Wankel napisal: Skor mi je pršlo, ko sem vidu tele fotke 🥰 Želiš povedati da so te korejci tako kot japonci presenetili in da si v šoku da tudi oni zmorejo opravljati težke naloge? 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 28. september Avtor Prijavi Napisano 28. september Aveo na plinski pogon iz Tallin-a Nekaj se govori da naj bi imeli nekaj podobnega kot je bil nekoč Americars v Mariboru. Mislite da bo omenjeno uspelo? Citiraj
sportman333 Napisano 28. september Prijavi Napisano 28. september pred 5 urami je Tilen5 napisal: Popustile tablete danes ? 🙃 al pa reinkarnacija v bot-a 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september dne 28. 9. 2024 ob 15:09 je Tilen5 napisal: Popustile tablete danes ? 🙃 Nekaterim ni potrebna droga... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.