Skoči na vsebino

Vrtičkarji

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 32 minutami je Shrek napisal:

Pa je še čebula v zemlji 💪

Jaz sem danes še česen in nadzemno kolerabo v zemljo ruknil.

Še krompir in sadike čakajo. 

Najverjetneje bom počakal do maja🤔

N7rRRL1.jpg

Napisano

Sem šel po 20 novih fižolovk...smrekove sušice. Za par let bojo. Počasi jih bo treba postavit okoli 60...

Napisano

Evo, še ena vrečka čebule v zemlji, prefrezal za paradajz in ostale zadeve v vrtu. 

Napisano
Pred eno uro je Shrek napisal:

Evo, še ena vrečka čebule v zemlji, prefrezal za paradajz in ostale zadeve v vrtu. 

Ne verjamem,ker ni slike.....😁

Napisano
pred 3 urami je Shrek napisal:

Jebemu sunce...al je v zemlji. Počaki, da ven pride. 🤪

Danes ti bo dobro zalil pa mogoče s snegom pokril....😉

Napisano

Včeraj je na vrtu pasal še PIR danes bo samo še ČAI......🥴😉

Jaz sem pa prefrezal vrt že pred mescom dni,tako da je zemlja že parkrat premrznila in je TOP za sajenje in saditev.....👌 To zadnje pri nas počne nežnejši spol.....😁😊😉

Napisano

Sem snel rolbo za sneg, jo opral, očistil, podmazal, porinil v kot in pokril. Zdaj je priklopljena freza in danes popoldan se lotim.

IMG_20230414_060833541.jpg

A, je## ga...

• Všeč 1
  • Žalosten 1
Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

Sem snel rolbo za sneg, jo opral, očistil, podmazal, porinil v kot in pokril. Zdaj je priklopljena freza in danes popoldan se lotim.

IMG_20230414_060833541.jpg

A, je## ga...

A ko sem jaz rekel, da vi gor v rovtah ne rabite sploh montirati letnih gum, si se smejal. 😉

• 3 tedne kasneje...
Napisano
pred 13 urami je Shrek napisal:

Kosilnica laufa u nulo...

Samohodna in laksarca...

Danes pa jst na vrsti. Košnja je v polnem teku. Potem še malo na vrt in sledi gril & pive:jupiii::punk:

• Všeč 2
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Streha za paradajz narejena... 

Krompir že kuka iz zemlje... 

Napisano

Imam mlado jablano; ki ima (naj bi imela) plodove tudi zno3 rdeče, ne le zunaj. Bomo videli ali bo letos že kakšno jabolko na njej. :)

IMG_20230507_102452.jpg

IMG_20230507_102503.jpg

IMG_20230507_102543.jpg

• Všeč 2
  • Haha 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Jaz pa mojih visokih gred ne rabim vzdrževati 
639226b0d91be39ae594683ac0914a04.jpg
53ae7519aca5060556d75c9b53c83b26.jpg

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
dne 8. 5. 2023 ob 0:03 je Mraušk Mčk napisal:

A sadjevec je iz plodov teh jablan tudi rdeč?

Bom poročal, če pridemo kdaj do te faze, kot reče DonFelipe, treba je POROČAT :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

A kej kosimo? Jaz sem prvič menjal olje v kosilnici, klasika B&S SAE 30. Potem pa izkoristil popoldansko vreme in šel v akcijo, ker sem imel že tako visoko travo, da ni šlo čez :D em dal dol ščitnik pa se je isto zabijal zarad mokrote.

Laksarco v roke in gasa, vse kar ponavadi pokosim z obično + še ene kar nekaj strmine, ki je čudovito drsela. Glede na uro naj bi porabil 1856 kalorij in 165 minut, kar se mi zdi za 4 are odličen rezultat. Pa še žgal sem ga ko norc, da me tema ne prehiti. Dans pa pač desna roka mal počiva  :lol:

Napisano

Ena košnja je mimo. Še laksarco sprehodim okol vrta mal. 

N7rRRL1.jpg

Napisano

Jaz sem staršem pomagal včeraj na vrtu ograditi prostor za vrt in položiti okoli in posredini plošče za hojo.

image.jpeg

Napisano

Tud jaz neki razmišljam o betonskih ploščah. 

N7rRRL1.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.