Shrek Napisano 7. april, 2021 Prijavi Napisano 7. april, 2021 No...vrtičkarji. Vrtna kosilnica. Kaj uporabljate in kaj priporočate. Sem pred nabavo vrtne kosilnice. Sedaj imam stigo že cca 15 let, pa je riknil pogon, vendar je še v rezervi. Kupil čip šit iz bau, pa je riknil pogon po petih letih. Sedaj napadam novo. Kaj kupiti? Nagibam se japoncu - Hondi. Kaj vi vozite po travi in kaj priporočate? Citiraj
Boss Napisano 7. april, 2021 Prijavi Napisano 7. april, 2021 Honda -when VTEC kicked in, trava leti vsaj dvakrat višje in trikrat dlje... 1 3 1 Citiraj
sportman333 Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 pred 5 urami je Shrek napisal: No...vrtičkarji. Vrtna kosilnica. Kaj uporabljate in kaj priporočate. Sem pred nabavo vrtne kosilnice. Sedaj imam stigo že cca 15 let, pa je riknil pogon, vendar je še v rezervi. Kupil čip šit iz bau, pa je riknil pogon po petih letih. Sedaj napadam novo. Kaj kupiti? Nagibam se japoncu - Hondi. Kaj vi vozite po travi in kaj priporočate? Jaz imam zdaj 5.let Hondo HGR 466, super zadovoljen, dela bp, servis 1x leto 25eur in to je to....imam cca.300m2 ravne površine za kositi za kar je povsem ok (če imas za kositi vecjo povrsino, ki ni povsem ravna bi ti priporocal en model mocnjeso oz.odvisno kaj zelis) Citiraj
Deeyan Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Imamo Alpino z Brigsovim motorjem že 5 let in dela brez problema. Imeli smo 2 leti Subaru, vse supe, samo težka,ko satan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
FuManchu Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Jaz imam laksarco Iskra mejd in čajna. Dela dve leti BP. 2T olje uporabljam Stihl in gasa. Ko sva imela par let nazaj pa hišo v najem drugje, sem kosil pa z eno staro kripo z fiatovim motorjem. Delala ko singerca. Citiraj
Z M A J Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 AL_KO kosilnica nam odlicno sluzi ze 5 let, kupljena v Merkurju za okrog 250eur, je pa varianta, ki ni samohodna, saj smo se dovolj pri moceh. Frend ima tudi Alko/holno ene 5 let vec, samohodno, ki je v osnovi ene 50eur drazja in tudi nikoli ni imel nobene tezave. Priporocam oz. priporocava kar oba2. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gregster Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Js mam hondo, šasija je McCulloh. Sem letos pošvasal en nosilec, ker se je odlomil( manjše skale) in zamenjal klino. Čakam, da trava zraste. Imam pa še nahrbto nitkarico Stiga in sem zelo zadovoljen. Prej sem mel navadno tudi Stiga pa je po enih 10h letih glava šla in sem zanjo dobil 35€ ter kupil novo. Za to sem dal slabih 300€ in zaenkrat dela odlično. Kupil pa sem še vidia klino za žaganje manjšega grmovja. Citiraj
Bini Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Žal ti ne morem dat nasveta, ker imam verjetno starejšo kot si ti, no pa vseeno. Je neka Nizozemska z Brigsovim motorjem in dela že od 92ga leta dalje brez defekta. Servisa ne pozna, olje menjalno na 5 let, svečka še prva, filter tudi.U glavnem dela kot je treba pa še tu in tam kak kamen razbije..... svaka ji čast! Razmišljam pa o akomulatorski, ampak me zaboli glava, ko pomislim, da bo običajno pred košnjo baterija skoraj prazna..... . Uspešen nakup ti želim.... 👍 3 Citiraj
Damijani Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Od lani, nova Willager, z B&S agregatom. BP! In napram sosedovi Makiti, z identičnim agregatom, porabi precej manj. Ni mi jasno, kako to. Je pa moja samohodna. Olje menjam 2x v sezoni, za letos sem jo pa že poservisiral za začetek, novo olje, svečka in zračni filter. Stroška, z nakupom materiala, cca 20+€. Od tega je olja za 3x menjat in ročna črpalka za olje za večkratno uporabo 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Na vikednu je tata kupil tole in je majka kosit 😁 5 1 Citiraj
sportman333 Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Pred eno uro je TiEn napisal: Na vikednu je tata kupil tole in je majka kosit 😁 to še pivo lahko zraven (gor) piješ in združiš dobro s koristnim....imamo to na poligonu za kinološko društvo, to je amerika ja 1 1 Citiraj
Damijani Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Uh, konkretna zadevšna! (pa verjetno kar konkretno €€€...) Citiraj
Alex Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Matr, sem se kar nasmehnil, ko ste predstavili te svoje kosilnice. Mi je zvenelo kot na terapiji za anonimne alkoholike. 🤗 "Pozdravljeni. Imam kosilnico.... Z njo kosim uspešno že od lanskega leta. Napram sosedovi, popije kak liter manj. Na to sem zelo ponosen. Razmišljam, da bi lahko prej nehal kositi, če bi imel močnejšo. Z njo imam približno 30€" stroškov na mesec. To mi povzroča glavobole...😅 1 3 Citiraj
g.Wankel Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 pred 7 urami je TiEn napisal: Na vikednu je tata kupil tole in je majka kosit 😁 Bi se splačal bit njegov prjatu 1 3 Citiraj
FuManchu Napisano 11. april, 2021 Prijavi Napisano 11. april, 2021 Ima kdo baterijsko laksarco? Kako se obnese? Koliko zdrži baterija? Citiraj
ignacij Napisano 11. april, 2021 Prijavi Napisano 11. april, 2021 Jaz sem za okoli vogalov, dreves.... nabavil eno poceni za 30eur od Iskre in svoj posel naredi vec kot odlicno za ta denar. To ni lakserca za profije in vecjo kosnjo, ampak za zakljucke ko pokosis svojo parcelo. 2 Citiraj
Jest Napisano 11. april, 2021 Prijavi Napisano 11. april, 2021 Jaz sem nabavil enkral v Hoferju... Pa ni bohve kaj... Baterija zdrzi ene 15 minut... pa plasticni nohki se hitro obrabijo ali polomijo, ce ni ravno lepa travica... https://www.hofer.si/sl/infostoritve/storitve/servisni-portal/detail/sis/si/8850674581505/ Kasneje sem potem nabavil Makito, ki uporablja hkrati dva akumulatorja... in ima tudi kovinski noz za tam, kjer je bolj goscava... S to komot pokosim ves breg naenkrat.. za kar ponavadi rabin ene tricetrt ure... pa bateriji se nista prazni... https://www.makita.si/product/dur369az.html Res pa je, da je prva stala okoli 60 ali 70€, druga pa okoli 450€ z hitro polnilno postajo in dvema baterijama... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 11. april, 2021 Prijavi Napisano 11. april, 2021 Jaz kosim nekje cca 2h, ko se lotim. Da zdrži toliko pogoj. Zaenkrat ostajam na bencinarki, ko bom menjal pa verjetno baterijsko. Citiraj
x-layer Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 Sam imam tole https://shop.husqvarna.com/us/115il, samo to je samo za "krajšanje" ob robnikih in podobnih zadevah. Ni to nekaj za resno košnjo. Osnovna baterija, ki je bila zraven, zdrži nekje 30 min... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
FuManchu Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 Se pravi zaenkrat so naredili drago koso, ki zdrži (baterija) samo košnjo okoli robnikov? Ne bo šlo čez tole pr men. Žal. Bo treba še nekaj časa ropotat in smrdet 1 Citiraj
FuManchu Napisano 4. oktober, 2021 Prijavi Napisano 4. oktober, 2021 Dovolj za letos. Gre na zaslužen počitek. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.