Tilen5 Napisano 20. maj, 2023 Prijavi Napisano 20. maj, 2023 Ja naši so dali tiste ki ima po vrhu tisto okrasno kamenje,..nevem kakose reče je pa lepo razalo za hodit, da se ne userješ usak bot Citiraj
Tilen5 Napisano 20. maj, 2023 Prijavi Napisano 20. maj, 2023 Ja tale ja,.. ak rlepo na zemljo poravnano gor pa faj dol potlačit da se je vsedlo,.. ma raj kot po zemlji hodit 1 Citiraj
Boss Napisano 21. maj, 2023 Prijavi Napisano 21. maj, 2023 Nabrusimo kose, že klas dozoreva in žetve bogate napočil je čas Naj jeklo zapoje, naj pesem odmeva, nabrusimo kose zrel je klas!V boj za svobodno življenje, gre klic od vasi do vasi Ker sicer nas čakata sužnost, trpljenje Za nas več izbire druge ni! Na gruntih že davno nam banke sedijo, obresti in davki nam pijejo kri Od žuljev se naših pijavke redijo zaman kmet znoji se in trpi! O čujte nas mi smo prodani, oj kmet spametuj se spreglej Zdaj grunt naj počiva, le vkup vsi tlačani, nabrusimo kose, hajd naprej! Nekje je dežela kjer vlada svoboda, kjer srečen je kmečki in delavski rod Tam kmeta ne guli nobena gospoda, kdor dela uživa truda plod Mi bratje smo vaši po rodu, Slovenci le urno na plan, zdaj čas je napočil, dani se na vzhodu in žetev je zrela, kose v dlan! V boj za svobodno življenje, gre klic od vasi do vasi. Ker sicer nas čakata sužnost, trpljenje, za nas več izbire druge ni, druge ni! 1 1 Citiraj
Boss Napisano 21. maj, 2023 Prijavi Napisano 21. maj, 2023 pred 15 leti al pa še mal več nazaj sem to nazadnje delal. Ni zahtevno, če maš kleparski stol, ampak se da tud brez. Sem pa rabil nekaj časa (nisem imel učitelja, da bi me naučil, ampak sem enkrat videl mojstra na enem sejmu kako je to delal), da sem pogruntal, da je kot kose na kosišče ful pomembna zadeva, da dejansko odreže ne pa da valjaš travo. 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 22. maj, 2023 Prijavi Napisano 22. maj, 2023 pred 13 urami je FuManchu napisal: Zna še kdo koso sklepat? Mene je nono navadu ko sm hodu v osnovno klepat in kosit. Sam nevem če bi še znal hehe 1 Citiraj
NevLado Napisano 22. maj, 2023 Prijavi Napisano 22. maj, 2023 pred 14 urami je FuManchu napisal: Zna še kdo koso sklepat? Ja pa ja, eni rabjo youtube da nitko v laksarco dajo, kaj šele kej več.. 2 2 Citiraj
FuManchu Napisano 22. maj, 2023 Prijavi Napisano 22. maj, 2023 Potem sem eden redkih menda, ki jo zna 1 Citiraj
Slivka Napisano 22. maj, 2023 Prijavi Napisano 22. maj, 2023 Mislim, da jih je zelo malo ostalo, ki doma sploh še imajo koso. Mislim, da jih je še manj, ki sploh znajo kositi s koso... 3 Citiraj
Bini Napisano 22. maj, 2023 Prijavi Napisano 22. maj, 2023 Imamo, imamo samo kositi nimamo več kaj, ko pa je laksrca v akciji... 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. maj, 2023 Prijavi Napisano 23. maj, 2023 ... pa večina dvorišča zabetonirana, potlakovana, zaasfaltirana... 1 Citiraj
samuel Napisano 26. maj, 2023 Prijavi Napisano 26. maj, 2023 Če koga srbijo prsti, kose so, klepe so, pa tudi za obirat se bo kaj najdlo 3 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec Prva letošnja košnja uspela. Obe kosilnice kresnile v tretje 2 1 Citiraj
sportman333 Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec pred 2 urama je FuManchu napisal: Prva letošnja košnja uspela. Obe kosilnice kresnile v tretje Jst smo letos že 2x, danes v 2... Honda pali v prvo😉👍 1 Citiraj
NevLado Napisano 24. marec Prijavi Napisano 24. marec pred 20 urami je FuManchu napisal: Prva letošnja košnja uspela. Obe kosilnice kresnile v tretje Jaz sem tudi včeraj prvič kosil, sem napumpam ene 10krat tist knofek in je užgala iz prve... smo se nasmejal da me je komi čakala, vsaj ena? 2 2 Citiraj
Shrek Napisano 24. marec Avtor Prijavi Napisano 24. marec Men pa na hondi vrglo jermen za pogon...zamenjal in piči dalje. Danes zjutraj pa vse belo. 5 cm mokrega težkega snega... Ta trenutek pri sosedu... 2 1 Citiraj
Shrek Napisano 24. marec Avtor Prijavi Napisano 24. marec Zelena črta na sliki je reka Sava...180 nmv Sam sem pa na 200, 210... ko sem slikal Citiraj
Bini Napisano 24. marec Prijavi Napisano 24. marec Tudi v Šmarjeških toplicah je pobelilo... 1 Citiraj
FuManchu Napisano 6. april Prijavi Napisano 6. april Preštihal vrt danes. Še malo pognojim in lahko sejemo na polno 1 Citiraj
Shrek Napisano 6. april Avtor Prijavi Napisano 6. april Jaz pa prefrezal... Zdaj čebulo not... Pa mau krompirčka... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.