Alex Napisano 12. oktober, 2020 Prijavi Napisano 12. oktober, 2020 Poznam kar nekaj družin, v kateri imata oba res skromne plače, pa imajo vikende v Istri in v kvarnerju. Sicer bolj skromne a vendarle. Zadnjič me je znanka presenetila z izjavo, da so prav letos kupili vikend na otoku Visu.Na otoku Visu? In vedno jamrajo, kako si ne morejo nič privoščiti in da kako nam gre vse narobe v tej zahojeni Sloveniji. In to v času te krize. Drugi primer.Moj sodelavec hodi že sto let na Pag ( v novaljo zraven zrč). In ker hodi vedno tja je prišel na briljantno idejo, da bi bilo boljše kupiti apartma, kot vsako leto plačevati zanj. No, od besed k dejanjem in apartma je postal njegov. Seveda je moral tudi on obvezno teči dol, ko so bili najhujši žuri in ko so hrčki zavajali z številom okužb. In sedaj je glavni, ki kritizira vlado, da niso pozneje, ko je bil on že doma, zaprli meje.😳 Seveda je težki levnuh, ki še vedno misli, da mu vse to po zakunu pripada. In takih pacientov je kar nekaj. 1 Citiraj
Alex Napisano 13. oktober, 2020 Prijavi Napisano 13. oktober, 2020 Če bo kdo potoval v tujino in če bo zaradi kakšnih karanten in zaprtja držav ostal tam, država ne bo več pošiljala letal in jih ne bo reševala kot spomladi. Tako, da če ni nujno ne potujte nikamor. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. oktober, 2020 Prijavi Napisano 13. oktober, 2020 A se bo tudi tu kmalu odprl kakšen črn trg z negativnimi testi? 2 Citiraj
AmpeR Napisano 13. oktober, 2020 Prijavi Napisano 13. oktober, 2020 Je že. Kaj corona se ni nč najavila v vaši bolnici? Citiraj
Slivka Napisano 13. oktober, 2020 Prijavi Napisano 13. oktober, 2020 Se, se, kaj da ne. Mi smo z vsem na tekočem in ažurni. Rabiš kakšen virusek? Ti ga priskrbim? https://www.regionalgoriska.si/novica/okuzbe-med-zaposlenimi-tudi-v-sempetrski-bolnisnici-danes-sicer-odpirajo-prenovljeni-oddelek-za-boln Citiraj
Nejc1986 Napisano 13. oktober, 2020 Prijavi Napisano 13. oktober, 2020 pred 1 uro je Alex napisal: Če bo kdo potoval v tujino in če bo zaradi kakšnih karanten in zaprtja držav ostal tam, država ne bo več pošiljala letal in jih ne bo reševala kot spomladi. Tako, da če ni nujno ne potujte nikamor. Ne bom(o) več plačevali povratka z letalom ljudem, ki gredo zavedno na rdeča območja? 2 Citiraj
AmpeR Napisano 13. oktober, 2020 Prijavi Napisano 13. oktober, 2020 Ah ga bom verjetno kar sam staknil, ker službeno hodim v prvo linijo... 1 1 Citiraj
Alex Napisano 13. oktober, 2020 Prijavi Napisano 13. oktober, 2020 pred 37 minutami je AmpeR napisal: Ah ga bom verjetno kar sam staknil, ker službeno hodim v prvo linijo... Jaz upam, da ga ne bom, ker sem tudi v prvih bojnih linijah... kaj bomo spet dobili kak korona dodatek? Sam prašam. 😎 Citiraj
Bini Napisano 13. oktober, 2020 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2020 pred 13 minutami je Alex napisal: Jaz upam, da ga ne bom, ker sem tudi v prvih bojnih linijah... kaj bomo spet dobili kak korona dodatek? Sam prašam. 😎 Odvisno kako bo hudo in koliko bo denarja..... Citiraj
Slivka Napisano 14. oktober, 2020 Prijavi Napisano 14. oktober, 2020 pred 23 urami je AmpeR napisal: Ah ga bom verjetno kar sam staknil, ker službeno hodim v prvo linijo... Nič se ne narejaj, ko vem, da bežiš v jame, da te je komaj ven za zbezat... Citiraj
AmpeR Napisano 14. oktober, 2020 Prijavi Napisano 14. oktober, 2020 Ne ne, službeno se potikam po takih krajih, da vse je možno... Citiraj
Nejc1986 Napisano 14. oktober, 2020 Prijavi Napisano 14. oktober, 2020 Maske na prostem in prepovedano zapuščanje regije, za nas , ki živimo v rdeče obarvanih regijah... Ah... 1 Citiraj
Alex Napisano 14. oktober, 2020 Prijavi Napisano 14. oktober, 2020 pred 46 minutami je Nejc1986 napisal: Maske na prostem in prepovedano zapuščanje regije, za nas , ki živimo v rdeče obarvanih regijah... Ah... Pri nas je zaenkrat v redu... bomo videli. 2 Citiraj
NevLado Napisano 14. oktober, 2020 Prijavi Napisano 14. oktober, 2020 (urejeno) :(((((( Omejitev gibanja med 'rdečimi' regijami, šolanje za višje razrede na daljavo WWW.24UR.COM Od ponedeljka bo pouk za višje razrede osnovnih šol (od 5. razreda) in srednje šole potekal na daljavo... Popravljeno 14. oktober, 2020 od NevLado Citiraj
Alex Napisano 15. oktober, 2020 Prijavi Napisano 15. oktober, 2020 pred 6 urami je NevLado napisal: :(((((( Omejitev gibanja med 'rdečimi' regijami, šolanje za višje razrede na daljavo WWW.24UR.COM Od ponedeljka bo pouk za višje razrede osnovnih šol (od 5. razreda) in srednje šole potekal na daljavo... "Ta rdeči" imajo omejitev gibanja. Čudno, vedno sem mislil, da so tukaj na obali ta rdeči volilci glavni. Sedaj vidim, da so tu bolj roza. 🤔 1 Citiraj
mazdaman Napisano 15. oktober, 2020 Prijavi Napisano 15. oktober, 2020 Vsi, ki so bili letos na Hrvaškem so krivi, da imamo v Sloveniji toliko Kovid okužb. In tako je po celi Evropi oz. svetu, ker Hrvaška je bila leglo Kovida, morda je so ga tam celo izumili in ne na Kitajskem. kaj vse služi ljudem za izgovore... 1 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
AmpeR Napisano 15. oktober, 2020 Prijavi Napisano 15. oktober, 2020 Potem prilika, da tisti, ki so bili na HR naj se povežejo in skupinsko tožijo... Citiraj
gregc88 Napisano 15. oktober, 2020 Prijavi Napisano 15. oktober, 2020 js sm neumrljiv pomoje, že pol leta mam isto masko katero bi jo mogu na 2 ure menjat, pa še brcam 😯 1 Citiraj
Alex Napisano 15. oktober, 2020 Prijavi Napisano 15. oktober, 2020 Trenutni covid zemljevid Evrope. Zanimivo... 1 1 Citiraj
Shrek Napisano 15. oktober, 2020 Prijavi Napisano 15. oktober, 2020 Delal ga je hrvat italjanskih korenin, ki živi na severu nemčije... Citiraj
Alex Napisano 15. oktober, 2020 Prijavi Napisano 15. oktober, 2020 pred 46 minutami je Shrek napisal: Delal ga je hrvat italjanskih korenin, ki živi na severu nemčije... Pa vseeno bo držalo. Mi na obali smo trenutno svetlo oranžne barve. Kak farbenblind z lahkoto zamenja z zeleno barvo. 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. oktober, 2020 Prijavi Napisano 16. oktober, 2020 Posočje na tem zemljevidu ni prave barve. Vsaj zaenkrat smo še rumenčki, ne rdečkarji... 1 Citiraj
NevLado Napisano 16. oktober, 2020 Prijavi Napisano 16. oktober, 2020 15 hours ago, Alex said: Trenutni covid zemljevid Evrope. Zanimivo... Istra se je spomladi prekužla in je mir. 1 1 Citiraj
mazdaman Napisano 16. oktober, 2020 Prijavi Napisano 16. oktober, 2020 Zdaj smo tudi mi rdeči postali. In tako bom pometal okoli hiše in šel na sprehod v svoj gozd z masko. Tako se ne bom okužil od lisice, ki mi hodi po terasi.Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk 4 1 1 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
gregc88 Napisano 17. oktober, 2020 Prijavi Napisano 17. oktober, 2020 naprimer jaz ne smem v koper ...italjan pa avstric pa loh? sej ne da bi hotu it...sam gre se za princip... jaki ukrepi ja.. obup Odpovedi Slovencev se vrstijo, turizem na Obali rešujejo Avstrijci in Italijani WWW.24UR.COM Strožji ukrepi v večjem delu države se poznajo tudi turizmu na Obali. Čeprav... 1 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.