Nejc1986 Napisano 2. marec, 2021 Prijavi Napisano 2. marec, 2021 pred 1 uro je Boss napisal: Japonci se ne bi analno testirali - a tako? Naj teste k nam pošljejo, v Slo imamo cel kup navdušencev nad tem tipom jeban... mislim testiranja Japonska pozvala Kitajsko, naj preneha z izvajanjem analnih testov pri Japoncih WWW.24UR.COM Japonska je pozvala Kitajsko, naj na japonskih državljanih ob vstopu na Kitajsko preneha izvajati teste analnega brisa. Nekateri so se namreč... Ok, stekam da se Japonci nebi... Kaj pa Japonke? 2 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 2. marec, 2021 Prijavi Napisano 2. marec, 2021 Analnih navdušencev imaš v naši Dolini Šentflorjanski ogromno. Bo katero od mavričnih društev prevzelo nalogo, kaj pravite? 1 2 Citiraj
Boss Napisano 2. marec, 2021 Prijavi Napisano 2. marec, 2021 Alex, ne vem, če je prava beseda pridnost, prej mi prihaja ena druga na misel, ki se začne na črko n... Ne štekam, ampak res si želite biti zaprti... pred 4 urami je Nejc1986 napisal: Ok, stekam da se Japonci nebi... Kaj pa Japonke? Edin, če bi bile oblečene v šolarke... Japonci so oreng seksualno fuknjeni, ampak rinjenje palčk tja, kjer sonce ne posije se jim zdi pa ponižujoče. 2 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. marec, 2021 Prijavi Napisano 2. marec, 2021 pred 6 minutami je Boss napisal: Alex, ne vem, če je prava beseda pridnost, prej mi prihaja ena druga na misel, ki se začne na črko n... Ne štekam, ampak res si želite biti zaprti... Edin, če bi bile oblečene v šolarke... Japonci so oreng seksualno fuknjeni, ampak rinjenje palčk tja, kjer sonce ne posije se jim zdi pa ponižujoče. Jp, Japonci so baje malo posebni. Lepo pridno čakajo v vrstah, doma se pa dajejo dol s hobotnicami... 1 2 Citiraj
Alex Napisano 3. marec, 2021 Prijavi Napisano 3. marec, 2021 pred 8 urami je Boss napisal: Alex, ne vem, če je prava beseda pridnost, prej mi prihaja ena druga na misel, ki se začne na črko n... Ne štekam, ampak res si želite biti zaprti... Edin, če bi bile oblečene v šolarke... Japonci so oreng seksualno fuknjeni, ampak rinjenje palčk tja, kjer sonce ne posije se jim zdi pa ponižujoče. Izgleda, da je folk ugotovil, da je lepo bit zaprt v svojo regijo. Očitno ima folk rad mir. 🤔 Citiraj
Bini Napisano 3. marec, 2021 Avtor Prijavi Napisano 3. marec, 2021 pred 2 minutama je Alex napisal: Izgleda, da je folk ugotovil, da je lepo bit zaprt v svojo regijo. Očitno ima folk rad mir. 🤔 Pa denarja ni, ker so kupili bit konje.... 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 3. marec, 2021 Prijavi Napisano 3. marec, 2021 pred 7 urami je Bini napisal: Pa denarja ni, ker so kupili bit konje.... Očitno res ni drugega. Pa povečala se je poslušanost Ognjišča, nacionalni pa je spremenil komplet shemo... Potem je nekaj na tem... 1 Citiraj
Jest Napisano 4. marec, 2021 Prijavi Napisano 4. marec, 2021 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
gregc88 Napisano 5. marec, 2021 Prijavi Napisano 5. marec, 2021 Če ste človek, ki izraža virusne proteine, ste po definiciji gensko spremenjen organizem. Imate DNA ali RNA od drugega organizma ... PUBLISHWALL.SI 3 Citiraj
gregc88 Napisano 12. marec, 2021 Prijavi Napisano 12. marec, 2021 V Velenju je danes odpadel pouk, saj je zaradi reakcije na cepivo bolniško odsotnih 26 učiteljev. "Pri enem so simptomi že izzveneli, ostali pa se še slabo počutijo, poročajo o visoki vročini, vrtoglavici in glavobolu," nam je povedal tamkajšnji ravnatelj...... Kot pravi, bodo s cepljenjem sicer nadaljevali.... Citiraj
Bini Napisano 15. marec, 2021 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2021 Moja tema je pa čist zamrla,kaj ni več kovid aktualen....😁 Citiraj
Alex Napisano 15. marec, 2021 Prijavi Napisano 15. marec, 2021 pred 10 minutami je Bini napisal: Moja tema je pa čist zamrla,kaj ni več kovid aktualen....😁 V bistvu kakor vidim, smo vsi zdravi in ni razloga, da bi se žalili v tej temi. Naj tako tudi ostane. 🤗 3 Citiraj
Bini Napisano 15. marec, 2021 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2021 Podpiram vsako tako pobudo in ko bi le tako ostalo... Saj res, pri nas je res zaenkrat vse čisto brez korone . Eni preboleli, eni cepljeni ostali pa zvesti preventivi. 😷 1 Citiraj
Bini Napisano 16. marec, 2021 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2021 Slaba novica, daljni žlahtnik po 1.5 mes.kome zaradi kovida uml. Okužil se je sredi Januarja, po 14 dneh bolnice odšel v domačo oskrbo in po tednu dni se je stanje poslabšalo in od takrat se je začela jeba. Ni pa imel nekih drugih bolezni..... 😥 6 Citiraj
Nejc1986 Napisano 16. marec, 2021 Prijavi Napisano 16. marec, 2021 pred 5 minutami je Bini napisal: Slaba novica, daljni žlahtnik po 1.5 mes.kome zaradi kovida uml. Okužil se je sredi Januarja, po 14 dneh bolnice odšel v domačo oskrbo in po tednu dni se je stanje poslabšalo in od takrat se je začela jeba. Ni pa imel nekih drugih bolezni..... 😥 Sožalje... 1 Citiraj
FuManchu Napisano 16. marec, 2021 Prijavi Napisano 16. marec, 2021 Pred eno uro je Bini napisal: Slaba novica, daljni žlahtnik po 1.5 mes.kome zaradi kovida uml. Okužil se je sredi Januarja, po 14 dneh bolnice odšel v domačo oskrbo in po tednu dni se je stanje poslabšalo in od takrat se je začela jeba. Ni pa imel nekih drugih bolezni..... 😥 Sožalje tudi od mene. 1 Citiraj
Bini Napisano 16. marec, 2021 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2021 Hvala vsem za nazaj in za naprej... So pa tako čakali minute kdaj bo konc, v resnici se je rešil hudega, ker bi bil še samo bilka... Citiraj
Boss Napisano 16. marec, 2021 Prijavi Napisano 16. marec, 2021 O moj bog, mesec in pol kovida na ventilatorju? Ubogi človek in sožalje še z moje strani. 1 Citiraj
Boss Napisano 20. marec, 2021 Prijavi Napisano 20. marec, 2021 odlično... kot kaže že pripravljajo poligon za omejitve gibanja preko velike noči. Hmm, a nismo ta film videli že lani. "Sam doma" torej vsako leto ob istem času. 1 Citiraj
marko91 Napisano 20. marec, 2021 Prijavi Napisano 20. marec, 2021 (urejeno) Naslednjih 14 mesecev bo kljucnij Popravljeno 20. marec, 2021 od marko91 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 20. marec, 2021 Prijavi Napisano 20. marec, 2021 Prazen grad, narod samo še v štacune hodi in kovidira 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.