Skoči na vsebino

Pivo mi paše

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Burin Laško je znižan v Mercatorju, pod €

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Najraj pa spijem pir po košnji trave:punk: živeli

IMG_20230617_184229.jpg

Še en nima kaj škodit:jupiii:

IMG_20230617_211057.jpg

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Napisano
dne 17. 6. 2023 ob 21:11 je FuManchu napisal:

Še en nima kaj škodit:jupiii:

IMG_20230617_211057.jpg

Točn, eden ni nobeden 😛

Napisano (urejeno)

Tole je pa sedaj resničen začetek konca sveta:angry2:

WWW.RTVSLO.SI

Pivovarji Združenega kraljestva nekaterim najbolj priljubljenim pivom v državi znižujejo raven volumskega odstotka alkohola, da lahko prodajne cene ohranijo nespremenjene.

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Sem kupil nekaj zaloge pšeničnih, ko ima Hofer znižane na 59 centov pločevinke. 

Na zdravje torej s pšenico! :)

Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Sem kupil nekaj zaloge pšeničnih, ko ima Hofer znižane na 59 centov pločevinke. 

Na zdravje torej s pšenico! :)

Laški Burin je pa po 0.77€.....💪😉

• Všeč 1
  • Hvala 1
Napisano (urejeno)

Tale je pa namesto kave, bolj pašeeee.... 🍺

1687343808558254933610170167590.jpg

Popravljeno od Bini
  • Všeč 3
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)

Veš kaku je reku un,.. imam zdravstveno stanje, moje telo ne more samo proizvajat alkohola , zato morem jemati "nadomestek" / pivo

Zej jih moram nabasat v hladilnik notr

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 43 minutami je Bini napisal:

Tuborga pa že dolgo nisem pil, včasih je bil en boljših piv.... 🍺👍

IMG_20230622_164841.jpg

Ni švoh pirček:cheers:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Tuborga pa že dolgo nisem pil, včasih je bil en boljših piv.... 🍺👍

IMG_20230622_164841.jpg

Uff....res 😉😁meni dobro pivo..v vojski JNA -Beograd smo ga full pili ko smo šli ven🍺🍻🍻🍺 😊😉😉

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano

Sinoci je prav pasal pri vecerji :) ...

null

image.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 11 urami je Gelipter napisal:

Uff....res 😉😁meni dobro pivo..v vojski JNA -Beograd smo ga full pili ko smo šli ven🍺🍻🍻🍺 😊😉😉

V nedeljo prideš na pir.... 🤔

Napisano

Tale BURIN🍺 je pa za en k.. c pir, čudn prazen okus pa sol sem pričakoval v njem zato sem danes za kosilo malo manj lososa solil.... 😊😀🤣

Ps; verjetno je boljši, ko piha burja... 😁

16875265646037543055923766875804.jpg

• Všeč 2
  • Haha 2
Napisano

Jah sej veš mogoče komu bo paša,..meni je tudi porazen okus. Sem pa videl na FB na reklami od Burina kar precej negativnih mnenj(komentarjev) 😕

image.jpeg

Napisano
pred 40 minutami je Bini napisal:

Tale BURIN🍺 je pa za en k.. c pir, čudn prazen okus pa sol sem pričakoval v njem zato sem danes za kosilo malo manj lososa solil.... 😊😀🤣

Ps; verjetno je boljši, ko piha burja... 😁

16875265646037543055923766875804.jpg

se popolnoma strinjam take scalnice pa že dolgo nisem pil 

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Po Hofer ceni. :)

IMG_20230623_164253.jpg

Napisano
pred 2 urama je robertk6 napisal:

se popolnoma strinjam take scalnice pa že dolgo nisem pil 

Mislim, da bo kmalu šel s prodaje, že ponujajo neke akcije.... 😊

V Lidlu je akcija 0.77€,če jih kupiš4+2 kom.....👍

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ne vem kaj ni jasno. Prva nepremičnina je tam, kjer si prijavljen in prebivaš. Ostale si pa določiš po svoje in naslednja po znesku je lahko najdražja, ter zadnja najcenejša. To ni problem.   Davek je na nepremičnine in na nepozidane gradbene parcele. Navadno nepremičnine stojijo na zaključeni parceli. Če imaš več parcel in so vse z isto namembnostjo in lastništvom ter seveda, da so si sosednje jih lahko združiš v eno. Če jih imaš razdeljenje to pomeni, da so pripravljene za gradnjo vsaka posebej. Ali jim spremeni namembnost ali pa združi v eno ali pa naredi bajto na vsaki, če je to predvidel prostorski načrt in namembnost parcele za gradbeno.   Če si 1/2 lastnik dveh stanovanj si lahko prijavljen le v enem in verjetno tudi živiš v enem. Drugega pa pač ali oddajaj ali pa prodaj.   Zakaj pa ne? Če imaš več nepremičnin, ne smejo bit le kot naložba, ker to je skregano tako z okoljevarstvenimi načeli predvsem pa s tem zakaj se nepremičnine uporabljajo. Če nepremičnine oddajaš je to tvoj zaslužek iz gospodarske dejavnosti in tako kot so obdavčene plače kot zaslužek je treba obdavčit tudi nepremičnine. Zato pa imaš možnost kompenzacije z davkom od najemnin, da to zmanjšaš.   Glavni problem je to da se za brezveze gradi na tisoče nepremičnin, ki potem ne služijo namenu zakaj so sploh narejene. Davek je potreben, da bo več praznih nepremičnin šlo na trg in da se bo cena znižala. Seveda z nižjo ceno vseh nepremičnin bodo ljudje tudi manj plačevali davek na nepremičnine in tudi najemnine bodo lahko nižje, če bo ponudbe več.   Vse zahodna in srednja evropa ima davek na nepremičnine in to ni nek novotvor za Slovenijo zato mi ni čisto jasno zakaj tak revolt. A mate tolk nepremičnin, da vas je strah al kaj? Sej ne morete v vseh istočasno živet, viške prodajte pa denar naložite v kaj drugega, ker pač met nepremičnine zgolj kot naložbo je pač dokaj perverzno.    
    • A komu? Do VSEH svojih poštenih strank, je zelo prijazen in ustrežljiv, večini tudi podari CELOTEN popust, ki mu pripada v Euroton-u. Toliko o tem!
    • Samo sklopka ima svoj vonj. Če bi jo bolano kuril bi se dimila, samo bi predvideval, da ne bo dim na zadnji strani avta....
    • Če lahko izbiram, bi raje zaprto, ker bom bolje videl, kako bi izgledalo. Vse ostalo je nepomembno, ker gre za poskus in ne za uporabo.
    • “Ko oblast namerava obdavčiti državljane, ker naj bi bile nepremičnine domnevno prazne, pri tem pa pozablja, da ima sama 143.000 m² prostorov neizkoriščenih in praznih. Briga oblast! Važno je le, da bo zdaj obdavčila vaših 50 m². Svoboda? Ne, to je Slovenija.”     Kopirano z X, avtor je Matej Rigelnik.   Ne poznam ga pa tako dobro, da bi lahko trdil, da je vse res...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.