Skoči na vsebino

Prijavi

  • Zadnja sporočila

    • Nov je 19 eur. Vzamem za 15eur z dostavo oz poštnino. 
    • Bolna je tista država, kjer parkirišče pred bolnico plačaš a tista pred nakupovalnimi centri so pa zastonj...             Hja, hvalil se je, da je bil z motorjem v Švici in da je šel na počitnice v Novo Zelandijo. In zagotovo je v Sloveniji, ker ima pisarno dve nadstropji nad menoj.    Za Indijo in Severno Korejo ga pa lahko še vprašam...
    • Situacije so se dogajale nekaj let, tako da zunanje temperature nisem tako podrobno spremljal. Dejstvo pa je, da preden sem zaprl tisto luknjo spodaj, je vsakič temperatura narasla do te mere, da sem bil že hudo v skrbeh in sem premišljeval, kaj naj naredim. Ko sem tisto luknjo zaprl, pa se je vsakič izšlo precej lažje in brez premišljevanja a naj ustavim al še vztrajam... To ni tezultat ene vožnje, to je rezultat večih voženj...   In, verjemi, ko vlečeš počitniško prikolico v Rebrnice, motor ima obrate...    Zato pa imajo pri meni vsa vozila že tovarniško vgrajeno kljuko. Ker baje pri FuksWagnu to pomeni tudi močnejšo sklopko in močnejše zadnje amortizerje.   No, pa dovolj o tem, da ne zaidemo s teme o okvirjih tablic...
    • Jaz imam izkušnje z ate, zimmerman in textar. In je bili ok glede cviljenja. Z brembo sem imel tezave glede cviljenja. Glede pokanja pa preveri stabilizator stangico, mogoce ima zracnost.
    • Meni se gre najvec zaradi tega, ker imam obcutek da mi moja mazda ne da dovolj moci za svojih 175 konjov... Res je odkar mi je Pelko ocistil sesalni kolektor so se performansi obcutno poboljsali, zdaj pa bi rad se ocistil intercooler, povecal odprtino zraka ki hladi intercooler s tem da odstranim okvir in zmanjsam tablico, ce bo obstajala legalna moznost pa da vidimo kaj bo.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.