Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
No potem pa moje mnenje: Imamo doma K5 in ga ne bi več kupil. Tej deli, ki se menjavajo so plastični in tisti rumeni plastični o-ring ostane v pištoli namesto na nastavku in ne moreš nobenega drugega nastavka dat gor. Pač res smotan sistem. Zdej, če boš imel vedno isti nastavek ni problem. Jaz imam pa še nastavek za aktivno penjenje, pa je vsakič problem. Začasno je pomagalo to, da smo zalepili ta plastični o-ring, ampak žal samo začasno. Definitivno kot je @FuManchu rekel, deli naj bodo kovinski, ne plastični. Se mi zdi, da imajo pri drugih ''štrajfiksih'' bolje to rešeno.
-
Pred nekaj dnevi tudi pozvanih sedem vozil v Nemciji ... Protest gegen Tesla? Elektroautos gehen in Flammen auf WWW.NDR.DE Auf dem Gelände eines Autohauses in Ottersberg sind am Samstag sieben Autos ausgebrannt. Die Polizei ermittelt.
-
S tem ne boš nič zgrešil. Jaz sem par let nazaj kupil Lavor-ja in sem zadovoljen z njim. Važno, da je pumpa alu in ne plastična.
-
Od sportman333 · Napisano
Zbiram mnenja in izkušnje glede "hobi-home" programa za "vap", pri čemer sem gledal spodnji primerek (malo sem gledal to serijo K4 in K5 pri čemer kake hude, bistvene razlike ni, ki bi bila ključna za domačo rabo). Kot rečeno, rabim za domačo rabo, kjer se uporablja parkrat na mesec po mogoče max.1h.....(poleg avta, za pranje žaluzij, pranih plošč, lesene terase, itd....). Vsako mnenje dobrodošlo -> Visokotlačni čistilnik Karcher K 4 POWER CONTROL HOME - Karcher VPS, spletna trgovina WWW.KARCHER-VPS.SI Na voljo je optimalna podpora v aplikaciji Kärcher Home & Garden, vključno s svetovalcem za uporabo: tlačni čistilnik K 4 Power Control z razpršilno pištolo G 160 Q Power Control in kompletom Home Kit...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)